אני רוצה להודות ל

אהוד_

New member
../images/Emo45.gifאני רוצה להודות ל

סי היימן על השיר והביצוע המרגש מאוד של השיר "אמא בעולם" מתוך האלבום "תחלמי בגדול", אני חושב שהיא מתעלה על עצמה שם ונשמעת כאילו זה ממש מתוך הופעה חיה והטקסט שלו מאוד מאוד יפה ומרגש. וממני אליכם בימים כאלו, דווקא עכשיו אני חושב שתתרכזו בעצמכם קצת ותנשמו, זה לא קל, אני רק השבוע רואה ומרגיש איך אנשים מיואשים, סי היימן זה אחלה מוסיקה ויש לה המון מה לתת לכולנו, קחו את המילים שלה, והאנגיות (אם היא מרשה לי להגיד את זה!?) ותמשיכו במה שאתם טובים. אהוד

ט י נ ה

New member
../images/Emo187.gifהי אהוד מתוק שלי ...

איזה קטע בדיוק השבוע חשבתי כמה השיר הזה התפספס ,גם מושון מלהקת לבנבונת הרוס על השיר הזה ותמיד מבקש אותו בהופעות אני מתחילה הימים אלו לפנטז על צוותא תל אביב מעוז ילדותי הנשכח נראה לי שאם אהיה שם גם השיר הזה יבוצע סוף סוף אבל לצערי אולי אתה כבר תהיה בשוודיה אבל אל דאגה הפורום יעביר לך את המופע בדי וי די ולך תדע אולי נשדר את המופע באינטרנט ? זה יכול להיות קול אהוד יושב עם איזו שוודית יפה ואני שרה לכם בעברית אם היא תשאל אותך על מ ה אני שרה תמיד תוכל להגיד לה שזהו שיר אחד על אמא בעולם ....... שלך סי נ.ב. לא עניתי כי הייתי צרודה ועייפה סורי ......

אהוד_

New member
AMEN

ואז תגיעי לשוודיה להופיע ואנחנו נצטרך להסביר לכולם? אהה, הדרך עוד ארוכה מתוקה =)

למעלה