הודעה חיובית...

../images/Emo45.gifהודעה חיובית...

שימו לב, ההודעה שחיכינו לה...האתר החדש של מאיר הולך ומשלים את הולדתו...ועכשיו נראה מה יש לכם להוסיף לנו. נשמח לשמוע איזה דברים לדעתכם חשוב שיהיו באתר, מעבר למה שקיים באתר הנוכחי.. מה כדאי לפתח? מה הייתם רוצים? וזה הזמן להגיד לכל מי שיש לו אקורדים כתובים (שנבדקו..) מוזמן לשלוח לנו את זה במייל או דרך אחרת.. באתר החדש יהיה אגף שירים ואקורדים, כתבים בנושאים שונים, ראיונות, תמונות וקליפים, חנות ופורום ועוד ועוד... מחכים לכם, שבוע טוב,

yossnet1

New member
אחלה בחלה

בשעה טובה ומוצלחת :) לדעתי הדגש צריך להיות על דברים שמאיר כתב, שר, הלחין, צייר ופחות על פרשנותם של אחרים. מעין מאגר של יצירתו של מאיר, כמה שיותר קטעי וידאו, הקלטות שלא יצאו לאור, מאמרים וכו'. כדאי גם לספר איזה מוזיקה מאיר אהב, מה היו ההשפעות שלו, ספרים , סרטים וכל מה שתרם לעיצובו. כמובן שאפשר להשתמש במה שיש כאן בפורום כהתחלה. בהצלחה!!!!

מוגג

New member
../images/Emo207.gif שאלה לשירז ולכל מי שיודע (מי שלא יודע

שלא ייכנס...): האם מאיר נ"ע כתב את שיריו מנוקדים? שאלה זו עלתה במוחי לאחר שהאזנתי היום לשיר "רחל" בפי רונית שחר. רחל, היגלי לי האבן כבדה על הבאר, הצאן צמאו למים. היגלי יפת תואר יפת מראה כשאגול את האבן אשקך ואבכה רחל. שאלתי היא על "אשקך". רונית שרה - אַשקך, אך אני חושד שמאיר כיוון גם לאֶשקך (אשק אותך) ככתוב (בראשית כט): וַיְהִי כַּאֲשֶׁר רָאָה יַעֲקֹב אֶת-רָחֵל בַּת-לָבָן אֲחִי אִמּוֹ וְאֶת-צֹאן לָבָן אֲחִי אִמּוֹ וַיִּגַּשׁ יַעֲקֹב וַיָּגֶל אֶת-הָאֶבֶן מֵעַל פִּי הַבְּאֵר וַיַּשְׁקְ אֶת-צֹאן לָבָן אֲחִי אִמּוֹ: וַיִּשַּׁק יַעֲקֹב לְרָחֵל וַיִּשָּׂא אֶת-קֹלוֹ וַיֵּבְךְּ: היש בכם יודע?

מוגג

New member
אהממממ

לא הבנתי את ההערה. איך האזנה למאיר תפתור לי את התעלומה?

משמרותי

New member
אופס טעות שלי

השיר לא נמצא בתקליטים של מאיר,לפחות באלו הנמצאים למכירה...

bart simpson75

New member
טוב, אבל זה יקח קצת זמן להעלות את זה על מחשב

אז תנו לי כמה ימים...

סיפתח

אהלן, בקצרה "צרבת לזכרון" השיר מנוגן ב-לה מינור בית: C | G | Am | G F| Am | Dm | Am C | G | Am | G F | Em | Am |Am פזמון: F | G | C | Dm Am | Em | Am | Am מעברים: Am | Am c part ("פעם לא הייתי ככה.."): Em | Em | Dm | Dm C | C | Em | Em Dm | Dm | C | C G | Em | Am | Am אם מציינים את שם השולח, אז איתי :) אם לא, גם טוב

לדעתי צריך ללמד את מאיר בבתי הספר.

מאיר אריאל הוא סופר ופילוסוף יהודי של זמנינו הוגים וסופרים של תקופות אחרות, ימי הביניים וכו, זה נחמד, אבל למה שמה שיותר קרוב אלינו ולתהיות הרלוונטיות לזמן בא אנו חיים, ושואלים את השאלות של זמנינו, יהיה מחוץ לעיסוק המקצועי. וישאר בגדר "עניין למתעניין המזדמן הבלתי תלוי". נ.ב. את התשובות לשאלות שלי אני יודע.

מאיר כבר נלמד בלא מעט בתי ספר

וכבר היתה אצלינו קבוצת סטודנטים מביה"ס לקולנוע שהמנחה שלהם לקחה את מאיר כנושא כללי והם לומדים אותו מכל הזוויות... אבל גם בתיכונים ומכללות שונות הוא כבר קיים, למה אתם לא אומרים מה חשוב לכם לראות באתר החדש!!!!!!!אחר כך תבכו למה אין זה ולמה אין זה???????? עכשיו זה הזמן להגיד מה חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה

מוגג

New member
אבל גם את לא ענית לשאלה שלי! ../images/Emo4.gif

(גם "איני יודעת" זו תשובה). ובקשר לשאלתך - אשמח שיהיה דף הכחשות והפרכת אגדות כגון - "שלל שרב" - אונס או לאו?

איש יקר

עד כמה שידוע לי, מי שלא יודע לא עונה...כלומר אם לא קיבלת תשובה ממישהו אז סביר שפשוט לא יודעים! השאלה שלך די מורכבת ודורשת דקדוק דיקדוקי מאוד מדוקדק.....צריך לפנות לאיזה בלשן... ממש לא יודעת.......וגם, למה לשאול שאלה כל כך איך לאמר....מעמיקה, בשרשור של שאלה מהותית אחרת!! נו שוין,

אני שמח לשמוע שיש הנוגעים בדבר

הייתי רוצה באמת לדעת באיזה אופן לומדים את מאיר ומה אופי המנחים בתחום הזה לגבי האתר, אולי פליקסים מצחיקים. ואם ברצינות, אז יש לי יותר הצעות בתחום עיצוב האתר מאשר לתוכן. לגבי התוכן אז ישנו ממילא חומר מוגמר, שלא הולך להתעדכן עוד. אופן המידור והצגת החומר, לדעתי צריך להיות הנושא. ועוד תחום: האתר צריך להכיל בתוכו פונקציות אנטרקטיביות, כלומר אפשרות (קלה להפעלה) להגיב, לדון, וכו... וגם פינת הספד לשפה העברית ולתרבות ,רבת המידורים, שהיא גזרה עד עתה. אני לצורך הענין יודע עוד רוסית (טוב מאוד) ואנגלית (לא רע) אבל "הישראלים החדשים" אולכים לאכול אותה חבל על הזמן. מדינת ישראל הרגה, מבלי להתכוון לכך, את העתיד התרבותי והערכי של הילדים של עצמה, וגם כל אפשרות לעתיד כזה. ואני חושב שהמסכנה הזאת צריכה להיות מונצחת באתר הנ"ל.

uridat

New member
לא תוכן - טכני

אנא בדקו וודאו תאימות לשלל דפדפנים ובראשם כמובן שועל האש (firefox) הם הולכים ונעשים נפוצים וחבל לפספס גולשים בגלל שהאתר יראה משובש או לא יתפקד אצל כל הגולשים. אם יהיו מחשבות לגבי תוכן אוסיף עוד...

למעלה