"הלב" במקום ה-10 בגלגל"צ

maoritzios

New member
הלב מקום עשירי בגלגל"צ

נראה לי, תקנו אותי אם אני טועה שזה המקום הגבוה ביותר בינתיים שאליו הגיע שיר של מיס בוסקילה. בדרך כלל שירי דאנס ישראליים לא מגיעים גבוה במצעדים ובמיוחד לא בגלגל"צ, מה שמוכיח שהקהל הישראלי פתוח לשינויים וברגע שהוא נתקל בשיר טוב וביצוע מעולה הוא יודיע להעריך את זה בצורה הולמת.

../images/Emo45.gif"הלב" במקום ה-10 בגלגל"צ../images/Emo45.gif

השיר "הלב" ביצע השבוע את העליה הגבוהה ביותר במצעד הישראלי(העברי) של גלגל"צ ועלה אל המקום העשירי מן המקום ה-13 בו הוא היה ממוקם בשבוע הקודם . זה הזמן להצביע למאיה במצעד
ולהעלות את "הלב" אל פסגת המצעד.. דרך האתר הזה ובחירה במצעד הישראלי ובדירוג המצעד. (אגב באתר המקום לא מעודכן עדיין , הצביעו בכל זאת.)

../images/Emo41.gifשווה ביותררררררר../images/Emo70.gif

אנחנו עוד נביא אותו למקום ראשון
שם מקומו..
הצבעתי אגב..

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif זובי, לא מצביע../images/Emo70.gif

לא עשתה צבא
סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

The Juck

New member
../images/Emo19.gifחחח מי לא ראה.......

אתה מתכוון על הקטע שהוא אמר על אביב גפן? חחח

maoritzios

New member
בנוסף למאיה בצעתי כך

משינה עם אין מקום אחר- ממליץ לכל מי שלא היה בהופעה לרוץ! שוטי הנבואה וידיעה- שיר אתני חביב כזה. רוני עם החידוש המפתיע והמוצלח לסוד של אדם. ועברי לידר וריטה עם סינדרלה רוקפלה- שיר שבהתחלה שנאתי והתחבב עליי משום מה.

בכלל לא הטעם שלי ....

בכלל בכלל לא הייתי בוחרת את השירים האלה אולי משום שאני חולת מזרחית
אבל איש איש וטעמו יחיה ..... אני הצבעתי ... 1. סוף העולם - נינט טייב - אחלה שיר 2. חגיגה - שרית חדד 3. אני אוהב אותך קובי פרץ 4. מיליונים - אתי אנקרי - מעבר למצופה - פשוט השיר הזה קנה אותי כזה עממי ...

maoritzios

New member
ההצבעות עזרו- הלב מקום 6!

פששש...בקצב הזה היא עוד תכבוש את הפיסגה...

בהחלט נפלא לשמוע שהשיר מתקדם ..

ואתה די טועה , אלא אם כן אתה מתכוון לתחנות רדיו ארציות כמו גלגל"צ ורשת גימל כשאז אני חושב שאתה צודק . כי בתחנות איזוריות למשל - השיר "סיפור מכור" ממוקם במקום הראשון במצעד רדיו ירושלים 101FM לדוגמא
ובמקום ה4 במצעד רדיו דרום וכו' ...

k a b o o k

New member
אני חושב..

שכל שאר התחנות, מאוד, מאוד חשובות, אבל... "מקום בצמרת"- זה המצעד הרשמי של ישראל, והוא מבחינת האמנים בין החשובים ביותר
חוץ מזה.. כל הכבוד למאיו'ש

למעלה