הסקר של לירוי

Liroy26

New member
../images/Emo45.gif הסקר של לירוי ../images/Emo31.gif

בוקר אור לכולם!
בפורום "סקס וזוגיות גאה" ערכנו מעין משאל שמטרתו לבדוק האם היית ממשיך לצאת עם בחור/בחורה אחרי שגיליתי שבעבר הם שינו את מינם. אני מתנצל מראש במידה והתגובות בכלל ועצם העלאה של הודעה מסוג זה בפרט יתקבלו כחוסר טאקט שכן זו אינה המטרה! חשוב לי לשמוע ולהבין מה אומר הצד השני של המטבע, אם קרו לכם מקרים דומים ואיך מתמודדים עם זה. המשך יום נפלא לכולם!

FreakOnALeash

New member
לא אוהב את השאלה

רוב הטרנסים לא עושים ניתוח בעיקר female to male. הדיון מגדיר גבר\אישה לפי איבר המין ולכן גם התגובות שטחיות וולגריות... לא יודע.

Liroy26

New member
תראה

השאלה שנשאלה נראית לך אולי מעליבה, לא מדויקת, פוגעת אפילו. מטרתה ודרך הניסוח שלה נעשו בתום לב וחוסר הדיוק בניסוח מתקשר לחוסר הכרה של עולם הטרנסג'נדרים מקרוב. בין אם אני נכנס לכאן מידי פעם אפילו כקורא פאסיבי ומנסה ללמוד בכל פעם קצת עדיין לא אומר שאני באמת יודע משהו. בגלל זה ביקשתי תגובות של מי שת'כלס חי את הנושא ולו בכדי להבין וללמוד דברים שאני ושאר חברי לפורום לא יודעים. באמת שאין כאן וגם לא היתה כוונה להעליב או לפגוע באף אחד.

FreakOnALeash

New member
לא, לא...

לא התכוונתי שלקחתי את הדיון באופן אישי; הוא פשוט רחוק מדברים שאני הולך לעבור, או ממקרים של אנשים אחרים שאני מכיר, כי בין הטרנסג'נדרס שאני שומר איתם על קשר אין מי שעבר\ה ניתוח לבניית איבר מין, אז לא התחברתי לשאלה, so to say. אני לא תמים וברור לי ששאלה בפורום עם תוכן מיני תמשוך הרבה פוקוס ל'מה יש להם למטה', אבל אני גם יודע שהקהילה לא עסוקה רק בשקע-תקע, ושבקונטקסט אחר היו מתגלות פחות דעות קדומות ויותר רצון ללמוד ולבין לא רק מצד השואל. אני לא רוצה לגרש אף אחד. המשך יום נעים!

אורי 0

New member
שאלה ראלית עכשיו

מתי לספר למישהי שאני "מתלבש" - בהנחה שזה לא מיד גלוי לעין?

ליטל ו

New member
הייתי

אומרת סביבות דייט שלישי. (לא שאפשר לענות על שאלות כאלה, בלה בלה בלה, אבל הייתי אומרת בכל מקרה).

גיל494

New member
שלום אורי!

אז ככה, המדיניות שלי היא כזאת: לספר למי שזה ישנה לגביו ולכן רק לחברה כשהקשר הולך לכיוון של משהו רציני.. אני גם מספר לידידות שלי כי אני מדבר איתן על הכל... אני עכשיו יוצא עם מישהי, ואני הולך לספר לה בזמן הקרוב (זה נראה רציני). נראה לי שהיא תקבל את זה בהבנה, אבל לך תדע...

אורי 0

New member
כשאני מרגיש צורך

ואני לא חושש מפגיעה. לחברות הטובות שלי סיפרתי מיד בהתחלה. באקדמיה אני לא מספר כי אני חושש מתגובה של אנשים מאוד מסוימים (באוניברסיטאות חייבים המלצות וסיוע מפרופסורים וכאלה, כך שאין בכלל צורך לפטר מישהו או לפגוע בו בצורה אקטיבית - מספיק לא לעזור. אחד הממליצים הקבועים שלי הוא מזה שובניסט). אבל למישהי שם סיפרתי כי לא יכולתי להתאפק. ויש שראו אותי לבוש. בכלל הרוב שיודעים ראו אותי לפני שסיפרתי להם. להורים אוחצנתי לפני שלוש שנים - ואנחנו לא מדברים על זה.

גיל494

New member
סיפרתי לה!../images/Emo3.gif

ואני שמח לומר שנראה לי שהיא קיבלה את זה בסדר...
כמו שאמרה לי ידידה שלי "זה לא כאילו שזה מרכז החיים שלך...", אז זה לא ממש משנה המון לגבינו. אבל בכל זאת, זה איזה מחסום אחרון שירד מבנינו, אז זה מין סוג של הקלה. נראה איך הקשר הזה ילך בהמשך...
(אני אפילו כותב עכשיו מהמחשב שלה...
)

ליטל ו

New member
אוקיי

קודם כל, יש אנשים שלא מתאים להם שכל העולם ידע שהם עברו ניתוח (זה דבר נורא פרטי, ו*אף פעם* לא יעזבו אותך בשקט בקשר לזה, תמיד תהיה 'האדם ההוא שעבר ניתוח'). מצד שני יש אנשים שכן מוכנים שהעולם ידע, ואז אותו אדם שיצא איתם לא "יגלה" אלא ידע על העניין מראש. אני מאמינה שבכל מקרה, רוב האנשים היו מספרים לבן/ת זוג לפני שמערכת היחסים נהיית רצינית. וכמו שבראיין ציין, המון (ולדעתי רוב מהדהד) טרנסג'נדרז לא עוברים ניתוח (אבל אולי השאלה שאליה התכוונת היא "אם הייתם מגלים שבן/ת הזוג שלכם טרנס/ית"). כך שהסבירות שמישהו יגלה באופן פתאומי לא נראית לי גבוהה במיוחד. ובתשובה לשאלה, אם הייתי מגלה כזה דבר, במערכת יחסים? קודם כל, אילו זה קורה היה לי מוזר שבן/ת הזוג שלי לא סיפר/ה לי קודם, אבל זו הבחירה שלו/ה. יכול להיות שהייתי נפגעת (ויכול להיות שלא) או תוהה אם הוא/היא לא מרגיש/ה מספיק בטוח/ה בי. אבל גם אם הייתי מרגישה כך, זה לא היה סוף העולם. ואז - ברור שלא הייתי עוזבת מישהו רק בגלל דבר זניח כזה... מבחינתי, לפחות, זה היה הופך לעוד משהו אישי שלו/ה שאני יודעת. יכול להיות שהייתי מרגישה יותר קרובה אליה/ו. ונראה לי שהיה לי כבוד והתפעלות נוספים נוכח האומץ שלו/ה. מאד סביר שבשורה התחתונה שהייתי אוהבת את זה :)

ליטל ו

New member
אק :(

השאלה שלך כאן לא פגעה בי בכלל - סבבה שאתה מתעניין, אין לי בעיה עם זה :) והקישור - ארג, אני צריכה לזכור לא ללכת לקרוא פורומים שאינם טרנס פרנדלי :( (טוב, חוץ מפורומים של קנאות דתית ודברים משעשעים :) ). תגובתי על כך? - בסדר, זה לא חדש שיש אנשים שנבהלים מהעניין. בדיוק כמו שיש אנשים שנבהלים מקונספט ההומואים, או מקונספט הנשים שלא נשארות במטבח, או מקונספט נישואי התערובת. מה שלא מוכר לך, במיוחד אם הוא סותר אם איך שאתה מבסס את ראית העולם שלך, עלול להפחיד אותך. <אנחה> חבל לי למצוא את זה בפורום גאווה.

Liroy26

New member
אני מסכים אך מעט מסתייג

לגבי המשפט האחרון "חבל לי למצוא את זה בפורום גאוה". כחלק מהקהילה ההומו-לסבית, גם לי לא תמיד קל לקבל את הכל ולהסכים עם כולם. אם פעם חשבתי שדו-מיני זה הומו שלא משלים עם העובדה שהוא כזה היום אני מבין שיש אנשים שכן נהנים משני העולמות וזה כי לגיטימי בעיני. אנשים מפחדים מהלא מוכר, כפי שציינתי מעולם לא יצא לי לפגוש בעולם הטרנס' באופן אישי אלא רק לקרוא עליו בפורום או לצפות בתוכניות טלויזיה. אני חושב ומאמין שדווקא מעצם הצבת ההודעה בפורום "סקס וזוגיות" (בכדי שלא נתבלבל עם הפורום השכן) יש מן הרצון לחשוף אנשים לעולם חדש שהם לא מכירים.

DarlingAdam

New member
אכן רציתי לציין,

שנראה שיש אנשים שם בפורום שפשוט לא יודעים שום דבר על טרנסים וטרנסיות וכל מה שבאמצע, ושתוכל להגיד להם שמי שרוצה לדעת ולא סתם לדבר, מוזמן בשמחה לבקר בפורום הזה :)

למעלה