הפינה השבועית

HoFiT592

New member
../images/Emo45.gifהפינה השבועית../images/Emo45.gif

שיר השבוע של באסטד:
שיר השבוע של סאן אוף דורק:
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:
אלבום השבוע:
משפט השבוע:
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

לושהה

New member
שלי../images/Emo9.gif

חח אני פה בכל מקרה:)
שיר השבוע של באסטד::Falling for you
שיר השבוע של סוד::party's over
שיר השבוע האחר [אין לי כוח]::McFly--Too close for comfort Simple plan--Vacation והשיר ההוא שהקליפ שלו בשלג..ברח לי השם/=
אלבום השבוע::McFly--Wonderland כמובןן..זה לא הולך להשתנות בזמן הקרובב..
משפט השבוע:: If you can't get someone out of your head, maybe he's supposed to be there
סמיילי השבוע::
תמונת השבוע::

עונה ../images/Emo192.gif ../images/Emo199.gif

שיר השבוע של באסטד: She Want To Be Me שיר השבוע של סאן אוף דורק: לא שמעתי השבוע.. שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: Story of The Year - Sidewalks Story of The Year - The Anthem of Our Dying Day From First To Last - Such a Tragedy OutwiT - Start all Over אלבום השבוע: Blink 182 - Take of Your Pant and Jakets משפט השבוע: "אני הולכת לפגוש שניים מהלהקה של OutwiT!!!" סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: => => אני!! צבעתי אתמול את השיער!!

bustedit

New member
שיואאאאאאאאאוווווווווו

זאתת אתת בתמונההההההה?$#?^?@?%&?@?)??*?)?*()

חחחחחח...!! ../images/Emo99.gif

תבואי מחר לעזריאלי.. ניכנס שם לשירותים.. חחחחחחחח

LovE BuSTeD

New member
שלי

שיר השבוע של באסטד:סליפינג שיר השבוע של סאן אוף דורק:בוי באנד שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:אול אבאוט יו-מקפליי אלבום השבוע:אין משפט השבוע:אני מאוהבת סמיילי השבוע:אין תמונת השבוע:אין

m i c k e y 15

New member
סליינסססס../images/Emo99.gif

שיר השבוע של באסטד:Falling For You כי הוא פשוט שולטט שיר השבוע של סאן אוף דורק:Eddies Song לגמרייי שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:McFly - Nothing McFly - Silence Is A Scary Sound Green Day-Wake Me Up When September Ends Blink 182 - What's My Age Again New Found Glory - My Friends Over You אלבום השבוע:Catalyst-New Found Glory משפט השבוע: אממ.. ''נעשה חלק ואת הבלילה נשים במקרר'' חברה שלי אמרה את זה..אני לא אשכח לה את זה בחיים חחח סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

HoFiT592

New member
ME../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד: Sleeping With The Light On שיר השבוע של סאן אוף דורק: Two Princes שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: McFly - Silence Is A Scary Sound Matt Willis- Broken Matt Willis - Hey Kid Sheryl Crow - The First Cut Is The Deepest אלבום השבוע: Busted - A Present for Everyone משפט השבוע: "תשבעי באמאש'ך"- חחחח כל השבוע אמרתי את זה ואני עדיין אומרת את זה... סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: לא להתייחס לבנות, תראו את הנעליים

m i c k e y 15

New member
אאאאאאאא../images/Emo99.gif

הנעליים כל כך שולטותתתתתת אני מתה לכאלה!!!! לכולם יש אותןן לג'סי מקרטני לריאן קבררה לג'יימס! לכולםםם והשיר- Silence is a scary sound כה שולטטט!! דאגי נשמע מה זה חמוד שםםם!!!

HoFiT592

New member
הנעליים האלו כל כך שוות../images/Emo99.gif

ואני כזה הולכת לקנות אותן... לריאן קבררה יש אותן?? יש לך תמונה?? השיר של דאגי ממש טוב וחרשתי עליו כל השבוע!! לא נראה לי שיש מישהו שלא אהב את השיר...

HoFiT592

New member
איזה חמודדד../images/Emo99.gif

השיער שלו משגע...והנעליים עושות אותו אפילו עוד יותר שווה ממה שהוא
הנה תמונה של ג'יימס עם הנעליים

למעלה