חידה לחברי הפורום

M i k e s F a n

New member
../images/Emo45.gifחידה לחברי הפורום../images/Emo31.gif

מישהו יודע כמה שירים סך הכל יש לזוהר ארגוב כולל מחרוזות
מי שיענה נכון על החידה, מוזמן לבקש מילות שיר של אחד משיריו של המלך..

אמממ...אני יכול לנסות

ואני אעשה את זה בצורה שגם תתן מידע לגבי כל התקליטים שלו לפי הסדר , (עד כמה שאני יודע...) אז ככה. ב 1977 הוא יצא עם תקליטון שבו שני שירים - "ילדה חיכיתי שנים" "כל יום שעובר". ב 1980 יצא עם התקליט "אלינור" ובו 8 שירים , זה למעשה יצא בהתחלה על קלטת במכשירי הקלטה מאולתרים (לא אולפן). ב 1981 נכנס בפעם הראשונה לאולפן הקלטות ויוצא עם התקליט "היו זמנים" , ובו 10 שירים. ב 1982 מוציא זוהר את התקליט "נכון להיום" ובו 10 שירים. ב 1983 מוציא זוהר את התקליט "כך עוברים חיי" ובו 10 שירים , וזה סוף הרומן של זוהר עם "האחים ראובני" ב 1984 יוצא קלטת (אני לא יודע אם הוציאו את זה על תקליט) עם הופעה חיה שלו בצרפת. ב 1985 מוציא זוהר את התקליט "ים של דמעות" , ובו 7 שירים (5 שירים , ו 2 מחרוזות) ב 1986 מוציא זוהר את התקליט "להיות אדם" ובו 8 שירים , ובשנה הזו מוציא זוהר גם את התקליט "הדרך הברוכה". עד כאן האלבומים "נטו" של זוהר. משנת 1985 ועד מותו של זוהר יצאו מספר קלטות חפלה ודואטים למיניהם , כגון "חפלה מזרחית" ששם זוהר שר את "בכרם התימנים" , "חלום" של ישי לוי , "תן לזמן ללכת" של חיים משה , ועוד.... את אלה אני לא ממש סופר , מה שחשוב שהאלבומים שרשמתי למעלה. עכשיו......רק צריך לספור כמה שירים זה יוצא , אני אישית חושב שאין תשובה מדוייקת לזה , תמיד ימצאו עוד שיר שהקליטו אותו בצורה פיראטית שהוא היה לקראת סוף ימיו. עשו את זה הרבה.

התשובה היא 88

לא זוכר מאיפה אני יודע. אבל אני חושב שיש אלבום כזה של כל 88 השירים של זוהר או משהו. האם אני צודק?

M i k e s F a n

New member
התשובה היא...../images/Emo42.gif

86 שירים
מי שחושב אחרת מוזמן להביע דעתו וכמובן להוכיח אם אחרת.
שבוע טוב

Mr Slider

New member
79 זה רק שירים שלו .

ועוד 7 מחרוזות
נראה לי שיש לו יותר מחרוזות ..

מצטערת לא ספרתי

למרות שגדלנו יחד...כי לי יש מלך משלי..במציאות הקיימת ..ובהסטוריה..וגם בתקופת האדם הקדמון..לא היו שני מלכים .

למעלה