אמממ...אני יכול לנסות
ואני אעשה את זה בצורה שגם תתן מידע לגבי כל התקליטים שלו לפי הסדר , (עד כמה שאני יודע...) אז ככה. ב 1977 הוא יצא עם תקליטון שבו שני שירים - "ילדה חיכיתי שנים" "כל יום שעובר". ב 1980 יצא עם התקליט "אלינור" ובו 8 שירים , זה למעשה יצא בהתחלה על קלטת במכשירי הקלטה מאולתרים (לא אולפן). ב 1981 נכנס בפעם הראשונה לאולפן הקלטות ויוצא עם התקליט "היו זמנים" , ובו 10 שירים. ב 1982 מוציא זוהר את התקליט "נכון להיום" ובו 10 שירים. ב 1983 מוציא זוהר את התקליט "כך עוברים חיי" ובו 10 שירים , וזה סוף הרומן של זוהר עם "האחים ראובני" ב 1984 יוצא קלטת (אני לא יודע אם הוציאו את זה על תקליט) עם הופעה חיה שלו בצרפת. ב 1985 מוציא זוהר את התקליט "ים של דמעות" , ובו 7 שירים (5 שירים , ו 2 מחרוזות) ב 1986 מוציא זוהר את התקליט "להיות אדם" ובו 8 שירים , ובשנה הזו מוציא זוהר גם את התקליט "הדרך הברוכה". עד כאן האלבומים "נטו" של זוהר. משנת 1985 ועד מותו של זוהר יצאו מספר קלטות חפלה ודואטים למיניהם , כגון "חפלה מזרחית" ששם זוהר שר את "בכרם התימנים" , "חלום" של ישי לוי , "תן לזמן ללכת" של חיים משה , ועוד.... את אלה אני לא ממש סופר , מה שחשוב שהאלבומים שרשמתי למעלה. עכשיו......רק צריך לספור כמה שירים זה יוצא , אני אישית חושב שאין תשובה מדוייקת לזה , תמיד ימצאו עוד שיר שהקליטו אותו בצורה פיראטית שהוא היה לקראת סוף ימיו. עשו את זה הרבה.