חלומות מתגשמים

dibur

New member
../images/Emo45.gifחלומות מתגשמים

הי לכולם , אני חדשה פה... הייתי שמחה לשמוע על מישהו או מישהי שהצליחו ומה עובד ? אבל

dibur

New member
היי רציתי לשמוע על הצלחות בדיאטה...

מה עובד? איפה כדאי וכאלה...

אחריי...

לא עשיתי עם אף אחד, לבד.. 45 ק"ג בערך סה"כ אחרי איזה 10 חודשים... הרבה ספורט, אוכל היה גם :) בהצלחה

כמה עיצות

1. סותמים את האוזנים מכל מיני "אומרים ש..." והולכים לסיפרות מקצועית ולאנשי מקצוע לא משוחדים (ואין הרבה כאלה) להוועץ. 2. לא לוקחים כל גחמה מהתקשורת כמובן מאליו אלא חוקרים דברים לעומק. 3. לא "מתחילים" דיאטה. תמיד ממשיכים הלאה מאותה נקודה. דיאטה זה לא מתחיל ונגמר. זה אורח חיים מתמשך ואתה לא יכול לחיות אותו דבר כל יום. 4. עוסקים בדברים שאוהבים, עסוקים כל הזמן. 5. עושים מסיבת פרידה בין המושג "אוכל" לבין המושגים "אויב" "מוקש" "פיתוי" וגם "חבר". אוכל הוא לא אף אחד מהדברים האלה. לאוכל אין אישיות. לנו יש אישיות. אוכל הוא צורך פיזיולוגי, שהוא גם נעים (טעים). כמו כל דבר אם עושים אותו יותר מדי הוא מאבד מהטעם.

Ben Zak

New member
ועושים מנוי אישי ל"החיים הטובים"

יש כזה ערוץ בטלוויזיה, ממש מעניין ושווה (אחלה אימונים אישיים), אבל בתכל'ס - עושים מנוי עם הנפש להחיים הטובים. החיים הטובים זה התחייבות שלך כלפי עצמך לעשות הכל למען שתרגיש טוב יותר, תראה טוב יותר, תאכל בריא יותר, תאהב יותר וכו'. תהיה הרבה יותר ממה שאתה, פי מליון. ובקיצור - החיים הטובים, פשוט תרשה לעצמך! מה זה בדיוק החיים הטובים? כל אחד יקבע עם עצמו. ותחשבו על זה!

SuGaRBabe1

New member
ראיתי מישהו ממש דומה לך בנאפיס...

שעה התלבטתי עם עצמי אם זה אתה או לא. בסוף החלטתי שלא

actress22

New member
לכי לגלריות של הפורום

תחפשי מלכי. תסתכלי מהתמונה הראשונה (יש שם שני עמודים) ועד האחרונה ותגידי אם זה נחשב להצלחה מבחינתך

nony4

New member
בהחלט חלומות מתגשמים!!!

אני מדברת מניסיון. אני בשנה וחודשיים האחרונים הורדתי 50 ק"ג! (עוד קילו ורבע) הרבה ספורט, תזונה מסודרת הכל אצלנו במוח. בהצלחה.

למעלה