טוב,נו, היום הראיון
...מתרגש...

היויו

New member
../images/Emo45.gif טוב,נו, היום הראיון ../images/Emo13.gif...מתרגש...

הצעות של הרגע האחרון? (ולא, עלומה, אני לא אומר לתומאס שיבוא לארץ להתחתן איתך
) שוב, לצערי התשובות יהיו רק מחר , אבל יהיו. וגם אין לי כל כך זמן להכניס את כל השאלות כי זה לכתוב הכל בוורד ואני (בכל זאת) בעבודה וגם ככה אני נעלם להם באופן אסטרטגי באמצע היום...

mary06

New member
בהצלחה ../images/Emo140.gif

תיזהר מללחוץ על המקש האדום בטעות
ותודה

היויו

New member
../images/Emo6.gif את רוצה שיכו אותי בטלפון ויאסרו על כניסתי

להופעה? 'צטערת,לא מפסיד את ההופעה

היויו

New member
ווהווו!! היה מדהים!!והוא כל כך נחמד!../images/Emo45.gif

אם יהיה לי זמן, אני אעלה את התשובות כאן תוך כדי עבודה, אבל אני יכול לאמר בינתיים מילות מפתח: הם רוצים לבוא שוב, הם שמעו שהמעריצים כאן מדהימים והם מאוד מתרגשים לקראת ההופעה,תומאס מוכן שכולם יכתבו מוזיקה אבל רק הוא את המילים. הראיון המלא - גג מחר.

mary06

New member
קול ../images/Emo13.gif

מחכה בקוצר רוח לריאיון המלא :) איך אתה אמור לחזור עכשיו לחיים הרגילים עם המידע הזה וההישג של לדבר עם אחד מאלילי המוזיקה של כולנו בלי לבלבל לכל מי שרק אפשר את המוח? כאילו לא בא לך לצרוח כמו פאנטית קטנה עכשיו?!

היויו

New member
כן, הוא היה ממש ממש נחמד ../images/Emo13.gif

גם דיברתי איתו ככה תוך כדי שתרגמתי וניסיתי להבין מה כתבתי, אמרתי לו שאני הכי זקן פה ועם משפחה והכל ואז שאלתי אותו על הכוונות שלו להקים משפחה והוא ענה לי תשובה ממש כנה. הוא גם אמר שהוא מאוד אוהב לטייל ושהוא ממש מצטער שאין להם יותר זמן לטייל בארץ ולראות אותה ואת המקומות היפים (שאלתי אותו ספציפית לגבי גת שמנים והוא אמר שהוא היה ממש רוצה לראות אותה ושזה היה ממש מגניב אבל לא נראה לו שיהיה להם זמן לזה). וד"א - הידעתם שעד לפני 3 ימים לא היה לו בכלל מחשב? אמרתי לו שאני איש מחשבים ושאני אשמח לעזור לו ולהנחות אותו
(עלומה, רוצה להתחלף??)

The Cat Woman

New member
וואו, איזו באסה בשבילו...

הקטע עם גת-שמנים. ממש חבל לי שעד שהם בארץ, אין להם זמן לטייל. =\ בקשר לכתיבת המילים- מה זאת אומרת!? הרי בDDP גם יוקה ומארקו כתבו מילים... איך זה מסתדר?

למעלה