יש - מסתיימת השביתה בתיכונים- הגיע הזמן אבלללללל למה אחרי חופשת חנוכה ? מה לא היה מספיק חופש?????
ח חני ח New member 5/12/07 #1 ../images/Emo45.gif יש - מסתיימת השביתה בתיכונים- הגיע הזמן אבלללללל למה אחרי חופשת חנוכה ? מה לא היה מספיק חופש?????
../images/Emo45.gif יש - מסתיימת השביתה בתיכונים- הגיע הזמן אבלללללל למה אחרי חופשת חנוכה ? מה לא היה מספיק חופש?????
מ מימי של נריה New member 5/12/07 #2 עכשיו רק שומעת ממך מקווה שהמורים יצאו נשכרים ממנה. ויהיה יתרון בזה שליאורי תהנה עם אחותה בחופשה תקשרי לא סיימנו אתמול, אני עוד במתח חחחח. אוהבת
עכשיו רק שומעת ממך מקווה שהמורים יצאו נשכרים ממנה. ויהיה יתרון בזה שליאורי תהנה עם אחותה בחופשה תקשרי לא סיימנו אתמול, אני עוד במתח חחחח. אוהבת
א אריאלה פיקסלר אלון New member 5/12/07 #7 תודה מאמי,זאת רק ההתחלה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אני חולת בישול, וזה יהיה יפה בסוף. את מוזמנת לבוא כל הזמן...
תודה מאמי,זאת רק ההתחלה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אני חולת בישול, וזה יהיה יפה בסוף. את מוזמנת לבוא כל הזמן...
א אריאלה פיקסלר אלון New member 5/12/07 #3 כן, חני מאמוש, זה מה שהכי הצחיק אותי.... הם דואגים לחופשה של המורים.... חחחחח....
א אריאלה פיקסלר אלון New member 5/12/07 #8 תודה חני זה חלום ישן שלי../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif וזה עדיין רק בחיתולים,כפי שאת רואה, אבל יהיה יפה...
תודה חני זה חלום ישן שלי../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif וזה עדיין רק בחיתולים,כפי שאת רואה, אבל יהיה יפה...