לק לציפורניים.......

• פותח הנושא st1
  • פורסם בתאריך

st1

New member
../images/Emo45.gif לק לציפורניים.......

היי בנות, יש לי שאלה
על לק, מקווה שזה בתחום פורום
זה. אז ככה
- איך מורחים את הלק נכון, ושלא יראו את סימני המשיחה של המברשת על הלק?
- איזה צבעי לק מתאימים לציפורניים מעוגלות (כלומר לא שטוחות
) וצרות. (ד"א צבע עורי בהיר) תודה לכן על תשומת ה

*hadas*

New member
לי יש ציפרונים ארוכות ומרובעות...

אממ אני חושבת צבעים בהירים סגול, תכלת, כסף.. צבעי פסטל למרות שאני ממש לא בטוחה בזה

MaYo0sH

New member
לק

טוב לפני שאת צריכה לדעת איך מורחים את הלק נכון, את צריכה לבחור לק טוב: שיקולי הקניה לא צריכים לבוא ממחירים גבוהים או האם החברה מוכרת או לא..ממש לא יש המון חברות שנחשבות כמצוינות בתחום הקוסמטיקה והטיפוח אבל לא כל כך בעניין של לק לציפורנים. לכן, אם תקני לק שנמרח טוב על האצבע, שמתייבש מהר ושהוא יחסית עמיד אז המריחה על הציפורנים היא יחסית דבר קל. אני ממליצה על הלק של תפוח, הוא מעולה לדעתי והוא לא כ"כ יקר לעומת יצרנים אחרים שמוכרים לקים ביותר מ-50 שקל והם לא כל כך שווים את המחיר שלהם.. לפני שאת מורחת לק רצוי להשתמש במחזק ציפורנים, ולחכות עד שיתייבש. אח"כ למרוח שכבה דקה של לק, לחכות שהיא תתיבש ואז למרוח עוד שכבה. מה שטוב בלק זה שהצבעים מתאימים לכל אחת, וגם צבעים "מזוויעים" כמו כתום, וורוד זוהר ושחור למשל יכולים להראות ממש טוב על האצבעות..

MaYo0sH

New member
אני לא בטוחה...

אבל אני יודעת שבחנויות (לא רשתות) הם מוכרים ´תפוח´ וגם לאחרונה יש בעיתונים הרבה פרסומות לתפוח אז בטוח ששם כתוב איפה ניתן להשיג.

1ש י ר י

New member
" תפוח" נמצא ברשתותסופרפארם ../images/Emo160.gif

" סופר פארם קפיצה קטנה לחו"ל "

חם לי

New member
אממ.. אני אישית אוהבת את הלקים של

ג´ייד... ואת של אורלי, הם מתייבשים נורא יפה, ויש שם צבעים יפים.. ואגב.. אממ.. זה נכון שאציטון הופך את הציפורן להיות צהובה יותר?

MaYo0sH

New member
ג´ייד ../images/Emo4.gif

אני אישית לא אוהבת את הלקים שלהם..הם נמרחים בצורה איומה על הציפורן וגם לא מפגינים נוכחות רבה.. אציטון לא הופך את הציפורן לצהובה..המחזק הופך את הציפורן לצהובה.

שרון 25

New member
ממליצה,

על הלקים של "סאלי הנסון", מעולים- מריחה אחידה ויפה והלקים די עמידים.

שרון 25

New member
בסופר פארם

והמחיר משתנה לפי סוג הלק אם זה מחזק או לק מייבש זה בסביבות ה-60 ש"ח ואם זה לק רגיל עם צבע זה בסביבות ה- 30 ש"ח.

למעלה