מומלץ/
לא מומלץ

רוני325

New member
../images/Emo45.gifמומלץ/../images/Emo31.gifלא מומלץ

אז ככה: אני בחרתי
להמליץ על מה שהשתמשתי בתמונה ששמתי בשרשור יום ההולדת וזה: אבקת הנצנצים שעשיתי בתור פרנצ..האבקה גרוסה מאד מאד דק ובאה בכלי עם מכסה מסתובב ומלחייה בפנים. אני מאד אהבתי את הצבע, בתמונה קצת קשה לראות, אבל זה מעין ורוד עם נצנוץ זהב מאד יפה לכל מיני קישוטים...נקנה בנייל סטודיו אה וכמובן יש כמה צבעים...

iefrat

New member
../images/Emo91.gifמסיר לק ללא אציטון של אורלי

נתקלתי בו בפוסט הזה של edenbele ובהמלצות בפורום. חיפשתי בחמישה סניפים עד שמצאתי אותו. נעים, ריח טוב, וחסכוני מאוד (פיה קטנה). אני שילמתי 115 ש"ח הבנתי שבמבצעים ניתן לרכוש ב 10 ש"ח.

noash5

New member
מקווה מאוד שטעית בהקלדה

ושילמת עליו 15 ש"ח ולא 115

רחלי ג

New member
TOP ו BASE של CHIC.

כבר כתבתי כאן שהקנייה הזאת הוכחה כמוצלחת. הם טובים

Ultra marine

New member
אצטון...

מה אגיד ומה אומר, יש לי רגעים שאני מיואשת ומתייאשת, שאין לי זמן, אין לי כוח וכאלה, שכשאני חושבת על הסרה עם מסיר לק גם של אורלי בלי האצטון, אני רק חושבת על זה וכבר מוותרת על ההסרה. כל הסיפור הזה של להצמיד את הצמרון, לחכות ולחכות ואז למשוך מעל פני הציפורן כשברור שזה לוקח מאתיים שנה גורם לי לא לרצות להחליף את הלק וזהו.. נזכרתי בסרטון שראיתי מתישהו, לא זוכרת של מי, מישהו "מקצועי" איזה דובר של אחת מחברות הלקים והוא אמר שהסרה עם אצטון מהירה יותר, ההשריה של החומר קצרה יותר ולכן השימוש בו עדיף על מסירי הלק ללא האצטון. חשבתי על זה הרבה. ולאחרונה חזרתי להסיר עם אצטון. ומה גיליתי שזה נכון! אני מקפידה להסיר כשהחלון פתוח ונשאר פתוח אח"כ, וההסרה מיידית וקלה גם במקרה של גליטרים. אז הנה, הלך לו עקרון נוסף אבל נראה לי שיש בזה משהו כי סה"כ אצטון מאוד נדיף ואם השימוש בו קצר אולי הוא עדיף על המסירים ללא האצטון. מצחיק שנשארו לי 2 מסירים ללא אצטון של אורלי בארון. נו מילא. נמצא להם שימוש.

iefrat

New member
צריך ומומלץ להחזיק את שניהם

ללקים קרמיים וכל הרגילים - ORLY מעולה!!! גליטרים או קשים להסרה, להוציא את האציטון מהמגירה התחתונה הצדדית, לפתוח חלון, להסיר הלק (שגם עם אציטון רגיל זה לא פשוט) ואז ולסגור את האציטון שם שוב עד לפעם הבאה

Ultra marine

New member
אצלי הכל יורד מצוין עם אצטון

ואז אני שואלת את עצמי, בשביל מה אני מחזיקה שני סוגים? (במקרה שלי - 3 סוגים, שניים של אורלי (כשכבר מצאתי), אחד שסתם קניתי כשלא מצאתי את אורלי וכמובן האצטון)

iefrat

New member
../images/Emo68.gifמשמע יש צדק בדברי

תשתמשי באציטון לקשים להסרה. באורלי שכבר נקנה ונמצא בבית לשאר הלקים וכיגמר המלאי תחליטי מה כדאי (יצא חרוז)

Ultra marine

New member
אם אחליף לק כל יום החודשעדיין ישאר לי כמויות

היסטריות מהכל....

Ultra marine

New member
אם ככה את מדברת,

אז תוסיפי את זה שמישהי תייגה אותי על פטמה! או אם יורשה לי, *רק* על פטמה..

danra

New member
../images/Emo268.gifהממממ, מענין איך את שמה לב לדברים כאלו

איפה תייגו אותך.... מאחלת לך שתתויגי בעתיד במקומות "חמים" יותר...

Ultra marine

New member
חחחחח

לא תאמיני, אבל זה היה לגמרי, במקרה, הסתכלתי על התיוגים (לראות עם מי אני חולקת את התיוג). עברתי עם העכבר (בתמימות
) על השם שלי והופ הופיעה ריבוע סביב פטמה מאוד נחשקת..

danra

New member
בתמימות, אה?...../images/Emo98.gif

אפשר פשוט להסתכל על הרשימה מתחת לתמונה. אבל את העדפת להעביר את העכבר במקומות אסטרטגיים
בסדר ממי, אני לא שופטת אף אחת...

למעלה