מזל טוב...באמת הגיע הזמן

../images/Emo45.gifמזל טוב...באמת הגיע הזמן

שיהיה פורום לאחד מסגנונות המוסיקה המובילים בעולם והמוביל באירופה. וזה גם הזמן להזמין את כולם כאן לתוכנית שלי שרצה כבר שנתיים ברדיו 90FMבכל יום חמישי בשעה 22:00- Dance4matioN(רק דאנס! עם דגש על יורו ודאנסקור). ההרכבים הבולטים של התוכנית בשנה האחרונה היו groove coverage, scooter, infernal, Anneke van hoof, E-type, Dj sammy, gabry ponte, Mandy & randy, Qed, Verona, velvet, Klubbingman ועוד.... וזאת גם ההזדמנות להזמין אתכם לספיישל של 3 שעות- סיכום שנת 2005 בדאנס בשבוע הבא מהשעה 21:00 ב-90FM. מידי חמישי בלילה מפורסם הפלייליסט של התוכנית כאן. אבל לכבוד פתיחת הפורום הנה הפלייליסט המלא מהתוכנית האחרונה. שעה 1: 1. Pakito-living on video 2. Scooter-apache rocks bottom 3. Anneke van hooff-give 4. Cappella-u got 2 let the music קפיצה no.1 לשנת 1993 5. Haiducii-more & more 6. Karol-le beteau blanc 7. Vinylshakerz-daddy cool 8. Leila k-electric*long edit קפיצה no.2 ל-1995 9. Yamboo feat dr. alban-sing hallelujah 2005 10. Scakko-one two three 11. Moulin rouge-my heart is beating boom 12. E-type-russian lullaby קפיצה no.3 ל-1998 13. Dcx-flying high 14. Banaroo-space cowboy שעה 2: 1. Dj sammy-labby haba 2. He le-love is all around 3. Infernal-a to the b 4. Masterboy-anybody קפיצה no.4 ל-1995 5. Style breeze-i will be 6. Dj shog-jealousy 7. Filo & peri-dance with the devil 8. Datura-mantra קפיצה no.5 ל-1996 9. Halex-don´t hold back 10. Re joyce feat aznarinho-the game of love 11. Tonic & serenity-downhill dancing 12. C-mania-cross my mind קפיצה no.6 ל-1997 13. Dj bonito & 666-atencion 14. puma 69 & mary k-flyaway

Natynova

New member
יווו ... תשמע

תודה גבר...!! אבל תשמע מה אתה ממליץ מפה.. הייתי שמח שתמליץ על החדשים מפה וכמובן שהם יפים

המומלצים ביותר

Pakito-living on video- להיט ענק באיטליה-במקום הראשון במצעד הדאנס שם, בימים אלה עושה את צעדיו הראשונים בגרמניה ובחודש הבא יוצא בישראל באופן רשמי. Scooter-apache rocks bottom-לאוהבי הזא'נר. לטעמי הסינגל הטוב ביותר של ההרכב מאז 2001. מדובר בשילוב של שני קטעים מהאלבום האחרון וסימפול של הנעימה apache של ה-shadows. Karol-le beteau blanc- קטע חמוד מאד. Scakko-one two three- קטע שמזכיר מאד את הלהיט מ-1999 my heart goes boom של french afair. Dj shog-jealousy-מבכירי הdj's של גרמניה עם עוד סינגל משובח. Dj bonito & 666-atencion- להיט אפייני וגדול של ההרכב הוותיק במצעדי הדאנס של גרמניה. puma 69 & mary k-flyaway- מאה אחוז דאנס עם זמרצ מדהימה.

Natynova

New member
שמע אחי

אחי אני אוהב ת'שירי דאנס עם מילים.. עם אקשן.. עם מתח.. :) תגיד יש מצב אתה מסדר לי איכשהו להשיג ת'שירים .. אני מאוד אשמח...! (ICQ 178380550)

למעלה