מזל טוב נאיה

היייייייי!

גמני פרסי! בנדוד של המנהלת... זה כבוד? חחח. אז מצמצב יא מכה! `כלש גולי מיידון בבה...`.. חחחח

שבת שלום

נויה יקירתי, מזזזזזל טוב על פתיחת הפורום המאגניב הזה! ולכל שאר האורחים הפרסים, מי יותר ומי פחות, שלום וברוכים הנמצאים. כבר הספקתי להקריא לאמא את הקללה הפרסית העסיסית שרשמת זה עם הטוסיק הבוער... והיה משעשע. כבר שווה היה להצטרף :) ולקראת שבת, מעדכנת שאמא כרגיל מכינה מאכלים פרסיים למשעי... האורז הלבן עם הטאהאדיג (הציפס השחום בחתית הסיר) מתבשל וכבר טעמתי מהקבב ברנג'יד (קציצת בשר שיש בה יותר אורז מבשר אבל ניחא). אתם בטח מתענגים בוחול בוחול (תאכלי תאכלי) אתם מעודדים... אבל אני בעיקר שמחה שכמו תמיד אכסנתי בצד כמה חתיכות שניצל. מקווה שלא הבאתי על עצמי עכשיו את כל הגיליון הפרסי מקסימום נאכיל אותם קצת חורשט (מרק חמוץ) ועכשיו ששפכתי בערך את כל ידיעותי בתרבות הפרסית מקווה שתקבלו אותי באהבה גם בפעם הבאה. נשיקות, טילי, הפרסייה המזוייפת

niya

New member
מה אתה מתגאה../images/Emo151.gif

בייחוס המשפחתי שלך, הא? תתחיל לעבוד ולהפיץ... תכניס את סבתא... תעשה משהו!
ברוך הבא
גם מארה"ב וגם לפורום

פרויז1

New member
שבת שלום ../images/Emo140.gif

שבת שלום ומבורך לכל החברים/ות. פָּרסים ואחרים.
כהתחלה, לעונג
השבת - בנוסף כמובן למאכלים המסורתיים ללא תחליף
- הנה קליפ פרסי להנאתכם.
מישו מבינ/ה ת'מילים, גם חלק מזה?

פרויז1

New member
"איזו יפה נעשית הערב../images/Emo70.gif"*| ../images/Emo29.gif

שיר פרסי אופטימי וחיובי, שבו הבחור מרעיף מחמאות ודברי אהבה על ידידתו
אליה נמשך.
אהבה היא המוטו העיקרי בשירים הפרסיים הנהדרים

niya

New member
נילי טילי../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif כמובן שאת וגם אמא

מוזמנות ואני מקווה שלא השמנת עם כל האוכל הזה... ושום מילה רעה על קהה ברנג' בבקשה! זה מאכל מדהים! תביאי מאמא מתכון

סבתא?

היא לא יורדת ברמה.. היא מנהלת רשתות באירן המערבית... וסבא יוזם קשרים חדשים עם אובמה... ננסה להעלות תמונה שלהם? חחח

niya

New member
טוב, אם הם כל כך עסוקים../images/Emo197.gif../images/Emo1.gif

תביא לפחות את אמא שלך את אבא שלך אפשר לשלוח לפורום תרבות מרוקו (יש דבר כזה!) למרות שהוא מוזמן גם לכאן, מזמן "פרסננו" אותו

את אבא? חח

בשביל לפרסס אותו צריך מעבדה.. להעביר אותו מוטציה... חח. תרבות מרוקו? חחח. מה להם ולתרבות? חעחעחע....

פרויז1

New member
../images/Emo45.gifמזל טוב נאיה ../images/Emo140.gif

שלום לכל החברים/ות ! פורום תרבות פרס חשוב מאוד ונאחל יחד הצלחה לנאיה חברתנו ב
ניהולו. נאיה
המשיכי כמו שהתחלת, והכל יהיה בסדר
פרויז.

niya

New member
תודהפרויז 1 על הפרגון וההצטרפות לפורום../images/Emo24.gif

אתה מוזמן להעלות ולהביא תכנים כאוות נפשך חוש ומדיד (ברוך הבא בפרסית לפי אבא שלי)

פרויז1

New member
../images/Emo150.gifאתה לא זז הה?

צ'אל את אמא אם היא רוצה שיר של אָפַת, מַעִין, דֱלכַּש או כיו"ב ? שיר ולא קליפ. אז לא הקליטו קליפים..
קליפ קצבי וחמוד - בשבילך. הזמרת האידה - בשביל סבתה. שבת שלום.
קוראים לי לסעודת השבת . אתם מוזמנים: יש שני סוגי גונדי, אורז...

mbar30

New member
שלום ניאה ובהצלחה בניהול

הפורום החדש אני דור ראשון צברי אך כל משפחתי נולדה באירן מאחלת המון שמחה (בדיוק כמו העדה) מלי

niya

New member
תודה וברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gif

תביאי את מי שבא לך...

פרויז1

New member
ואנחנו

כולנו נולדנו בפרס ואז עלינו ארצה. תמונות נוף הילדות - לא נשכחות לעולם!!! פרויז.

למעלה