מי חושב שיש להעלות להדחה את אינה ??

mui mui

New member
../images/Emo45.gif מי חושב שיש להעלות להדחה את אינה ??

או כל אחד מהחדשים שמפטפט יותר מדי שישים חיובי
שלילי
אני חושבת שאין לרחם על החדשים (גם בעניין במקרופונים) הם ראו כמונו את כל העונה.. ויכלו לחזור לצפות מספר פעמים על כל פרק.. . הם יודעים בדיוק מה מותר ומה אסור.. זה לא כמו השחקנים הקיימים שבאו בלי שום רקע או ידע קודם. יש מצב ששחקן שיודע שירד הכסף בגלל דיבורים או מיקרופון בכוונה יגרום להורדות בשביל קונפליקט סיגריות בין הישנים (קונפליקט שהם כבר ראו שקיים בפרקים הקודמים) ככה השחקנים הקודמים יריבו בינהם.. והם יצאו נקיים.. וכו.. . אז אני בעד לעמיד להדחה את החדשים שמכירים היטב כבר חודשים את התוכנית בדיוק כמונו ואין להתייחס אליהם בתמימות.. אלא בחומרה..

ordiki

New member
צריך להדיח את ארבעתם

ואני מציע השבוע שרק הם יועמדו להדחה ושתהיה הדחה מרובעת. לא כיף לי לראות את זה כשהם שם, אין לי כוח לאנשים חדשים.

lightflake

New member
הם הכניסו עניין לשיעמום

אני כבר הפסקתי לראות מרוב שיעמום לפני שהם נכנסו

mui mui

New member
אבל זה לא העניין.. אם הם לא היו עוברים

על החוקים.. אז מילא.. כולם ידעו שיכנסו חדשים (אם כי ציפו למתמודדים ברמה/סגנון אחר חח) אבל הם באו עם הכנה מאוד טובה בה הם צפו ויכלו לצפות הלוך חזור בפרקים באינטרנט ככה שהם מודעים בדיוק לחיים שם ולחוקים. לכן אין מקום להקלות על החדשים..

../images/Emo31.gif דווקא היא החייתה את השיעמומון הזה

לפני שהיא הגיעה זה נראה כבר כמו המחלקה הגריאטרית, כולל בובליל שהפסיק להצחיק. כך שתגידו מה שתגידו על אינה, היא הצליחה להחיות מחדש את השיעמומון הטלויזיוני הזה.

shy6

New member
אם להסתמך על מקרי עבר

ובאופן ספציפי מקרה המכתב של תייסיר מהפרק הקודם, אז כמו שהביאו לכולם מכתבים בגלל שרנין קיבלה "בטעות" מכתב. כך יראו לכולם את השיחה של צבר ואינה. כי כרגע לצבר יש יתרון משמעותי עם הידע הזה. אבל בטח לא יראו. וכמו שהמכתב של תייסיר היה מתוכנן על ידי ההפקה כך גם השיחה של אינה עם צבר.

למעלה