נושא לדיון

get well

New member
../images/Emo45.gifנושא לדיון../images/Emo31.gif

האם אתם ממלצרים מבחירה ואהבה ל"מקצוע" או בלית ברירה כי לא מוצאים עבודה אחרת

just me 18

New member
זה תלוי..

כרגע זה בלית ברירה כי האנשים ממש על הפנים והעבודה לא מהנה (למרות שהטיפים מעולים). בעבודה כזאת זה ממש חשוב האוירה והאנשים ואת זה כרגע אין לי..

גברת ע

New member
אוקי

כשאני התחלתי למלצר זה היה בלית ברירה הייתי לפני גיוס חצי שנה בערך לפני וחצי שנה אחרי שסיימתי ללמוד, הייתי במינוס ענקי ולא היה מי שיתן לי כסף והייתי חייבת במיידי כסף אז התחלתי לעבוד במלצרות אבל היה לי כיף כי אם לא היה לי כיף לא הייתי נקרעת כמו שנקרעתי בעבודה הייתי עושה משמרות כפולות ומשולשות ונהנתי פגשתי מלא מלא אנשים והיה לי נחמד למרות שהכסף כמה שהוא עזר לי בהתחלה היה די על הפנים

get well

New member
אז זהו שאני...

בעיקרון יכולה לעבוד בכל מיני עבודות (פלאפון/סלקום/ביטוחים..מזכירה..) אבל לא מסוגלת לשבת במשרד או לחילופין לעבוד בשכר מינימום!!! בנוסף אני מתה על העבודה שלי אני ממש אוהבת למלצר והרבה אנשים פשוט לא מבינים אותי...נו טוב...אתם לפחות מבינים...

גברת ע

New member
בדיוק

זה כיף ברור שיש קטעים מייאשים וקשים שכאילו די נשבר אבל זה עובר מהר מאוד

פשוש3

New member
בשביל הכיף ../images/Emo13.gif

כחצי שנה לפני הגיוס התחלתי למלצר על מנת שיהיה לי כסף,סתם ככה לביזבוזים,אחלה מקום פשוט נהנתי. היום שאני חודש וחצי אחרי השיחרור,מצאתי עבודה טובה בשעות הבוקר והצהריים ואפילו התחלתי ללמוד ולמרות שיש לי קצת לחץ בזמן,אני עדין ממלצר לפעמים בעיקר בשביל הכיף וחוץ מזה זה כסף טוב וזמין כך שהמשכורת העיקרית מעבודת הבוקר נכנסת לחשבון ואני לא משתמש בה...

get well

New member
ברוכה הבאה..../images/Emo140.gif

מקווה שתישאר בפורום הדנדש שלנו..שעדיין בחיתולים...

סיטרא

New member
הבנתי את השאלה.

אני חושב שגם וגם. בעיקרון, זה הדבר היחיד הנורמלי שאפשר לעבוד בו. כי, כמובן, זה במשמרות. וגם יחסית הכסף טוב. אמממממ... וזה נחמד. אני באמת חושב שזה נחמד להיות מלצר, ללקק בשביל טיפ, לשרת גחמות מפגרות של עוברים ושבים, לחייך גם כשקשה לי לחייך, ולפעמים אני שם זין, ופשוט לא מחייך. והכי כיף לעשות הנחות לאנשים שחושבים שהמסעדה של אבא שלהם ולהוציא להם דברים מיוחדים בחינם, מהסיבה היחידה שהם סועדים כבר שלוש שנים במסעדה הזאת.

get well

New member
אנשים להגיב...../images/Emo70.gif

איפה כל המלצריות והמחצרים שלנו?

shir salsa

New member
טוב, אני רוצה לעבוד בזה

כי זה נחמד, הרבה אנשים, לא משעמם, לא יושבים על בתחת כל היום (כמו בייביסיטר) וטיפים שמנים (לא תמיד).

avidadon

New member
רק כי לא מוצאים עבודה אחרת

ואני אסביר: אני שונא עבודות ש: 1. מבוססות על טיפים 2. שהמשכורת שלך תלויה במידה שבה תלקק לאנשים (כלשונו של ידידי סיטרא)

למעלה