נפתחה חנות חדשה ונחמדה אצלנו באזור תעשיה

alonaski

New member
../images/Emo45.gif נפתחה חנות חדשה ונחמדה אצלנו באזור תעשיה

סולימה או סלימה... חנות פינתית לצד הכיכר הראשונה בכניסה לאזור התעשיה מול מכבי האש. חנות המפעל לפיצוחים, תבלינים ופירות יבשים... ו... קפה!!!
איזה כייף לנו - נראה לי רעיון מצויין לחנות מהסוג הזה!
אני בטוח אעשה בה שימוש!

ואני כבר לקוחה ותיקה../images/Emo99.gif

ויש עוד סוד שאני יודעת לגבי החנות אך אספר לך אישית. בינתיים כדאי לרוץ ולהתענג על סחורה טרייה ,נקייה,מסודרת ובמחירים שפויים!!! ולא, אין לי %%%%%% ואם כבר פירגונים אז: מפרגנת לחנות המשקפיים החדשה/ישנה על השירות האישי.
מפרגנת לנורית מההלבשה התחתונה .........
ולא שוכחת את אורי מ"עופרילי" על היחס החם . אז תודה לכם ומאחלת לכם להשאר בנופינו עוד המון זמן........ מהמפרגנת.......דבוש

אנימו

New member
אכן חנות מקסימה ובעליה או מנהליה חביבים

מאוד. יחס לבבי ונעים. די נדיר במקומותינו. והסחורה טריה ועושה רושם שלא יקרה. והריחות - נעימים לחיך.... וגם הקפה שם טעים. שרק לא יתקלקלו חלילה.

alonaski

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

עדיין לא הספקתי לטעום מהקפה אבל מהריח שלו כבר התענגתי...
אהבתי גם את העיצוב הנעים עם צבעים פסטלים עדינים ומדפי עץ בסגנון עתיק...
נראה לי נקודה מצויינת להתחיל את הבוקר עם קפה-טו-גו כשיוצאים מהישוב לענייני היום...
אחלה מיקום!

toshav1

New member
חנות מקסימה קנינו שם אבל...

החנות מאוד מקסימה קנינו שם והבת שלנו מאוד אוהבת את הבננה-צ'יפס וגם מבחינת איכות הסביבה( שקיות נייר) אבל מדוע בתור יבואן המחירים שאמורים להיות סבירים יותר גבוהים מכל חנות טבע רגילה( אולי בגלל הבלעדיות היחסית באזור)

toshav1

New member
חנות מקסימה ומחירים סבירים

אחרי "מחקר" נוסף באזור מצאתי שיש בחנות מחירים סבירים מאוד עדיין ציפיתי שבתור יבואן המחירים יהיו יותר נמוכים אנו קונים ונהנים בהצלחה

למעלה