סצנות חדשות להורדה ב"סצינה שלי"

Pete® Pan

New member
../images/Emo45.gifסצנות חדשות להורדה ב"סצינה שלי"

אתם מוזמנים להוריד ולצפות בסצנות בלתי נשכחות מהשבוע האחרון. אנא הצביעו השבוע לגבי סצנות רלוונטיות מתוך השבוע שיעבור עלינו בצח"מ. הביעו את דעותיכם לגבי הסצינות, כדי שנדע מה לתת להם להוריד בסוף השבוע. רונן.

נצל"ש הפרק של אתמול

שמתם לב שריאן אמר לפיליפ שכל פעם שהוא בנסיעה, פיליפ גדל כ"כ שהוא כמעט לא מצליח לזהות אותו?
נחמד שהתסריטאים יודעים לצחוק על עצמם, ועל ההתבגרות המהירה ביותר של פיליפ

dviridit

New member
לדעתי מרי צריכה לקחת שיעורים מג'ון

אבוט שבמקום להציק לילדים הלך למסעדה וחגג עם ג'ינה. היא בסדר ואין לי שום דבר נגדה ואני מבינהה שזה מתוך אהבתה הגדולה לפול. הוא ממש ניסה לרמוז לה אך בלא הצלחה. מצד אחד גם הם, מהה זה לבלות את החג במיטה.

מה רע בלבלות את החג במיטה?

בלי כל הבולשיט של גינונים רומנטיים, רק סקס סקס ועוד קצת סקססססס...
(טוב האמת שפה ושם מחוות רומנטיים בהחלט תורמים לאיכות החיים, אהבה "מניעה את העולם" הרי, אבל בתכל'ס אנחנו יצורים מיניים והסקס זה הכי חשוב. אולי לא תסכימו איתי כי אני בן 20 ועכשיו זה הזמן של ה"גוד טיים" ללא גבולות
)

רונית1

New member
גם אותי הצחיק מה שריאן אמר וגם

היה לא משכנע לראות את ג'ינה פשוט קמה והולכת מהמסעדה שלה. בלי לסגור קופה למשל או להגיד לעובד כלשהו שהיא הולכת.

dviridit

New member
אה חושבת שהיהתה שם עוד נפש חיה פרט

לג'וןג'ינה. חשבתי שהיא באה במקרה למסעדה בגלל שלא היה לה מה לעשות וכנ"ל גם ג'ון. הוא אמר לג'ינה ' לא חשבתי שתפתחי' והיא אמרה 'גם אני לא'. סליחה על הניתוח הטפשי רק רציתי להבהיר את זה.

Pete® Pan

New member
שוס!ג'ינה שרה לג'ון - עכשיו להורדה!

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעעע!!!! זה היה ד-ב-י-ל-י-!!! למרות שאני אוהב את החמימות שיוצאת מהסידרה, את האיכפתיות... אני לא מדבר על הסצינה הספציפית הזו, אלא על איך שכולם שם תמיד כ"כ איכפתיים... (עוברות לי סצינות מסויימות בראש ברגע זה...) שחר - אני יכול לדמיין את הפרצוף שלך ברגע זה

junny

New member
רונני

הפינה מדהימה!! הצצתי בה ואני בטוחה שבעתיד גם היותר רחוק היא תשרת אותנו בהמון רגעי נוסטלגיה כייף!

Pete® Pan

New member
וואו! איזה כיף לשמוע!

לא יזיק מדי פעם ניצוץ של הערכה...
תודה על המחמאות, אני שמייח מאוד שאתם אוהבים את הפינה החדשה... אני באמת מקווה שיום יבוא ונוציא מה"בויידעם" את כל הסרטונים ונעלה זכרונות...

חבל שלא הורדת את הקטע

איתי ועם "בילי" (הגרסה הישראלית
) מהיום בבוקר
יותר מעניין מצמד הג'ינים זה בטוח

והכל ברוח הצחוק כמובן...../images/Emo8.gif

שלא תחשבו לרגע שאני רצינית... למרות שלעיתים קרובות אני מרגישה יותר חסרת מנוח מצעירה... בכל אופן צהובון יקר, אנחנו רוצים יותר פרטים בבקשה! אתה נשמע ממש נלהב ומאוהב ואני שמחה בשבילך! אבל אולי תזרוק לנו איזה עצם?! לא רק החיים של פול וכריס מעניינים אותנו, אתה יודע...!

למעלה