סקר חדש

Tami661

New member
יש שם סעיף מיותר... והכי מוזר זה...

שהיתה הצבעה אחת בעדו

נשבע ביקירי

שעוד לא הצבעתי עד לרגע זה!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק לך...

Tami661

New member
מנצל"ש../images/Emo21.gif הידעתם?../images/Emo62.gif...

היום, לפני 21 שנה... 20 בנובמבר 1984... נמכר ההמבורגר ה-50 מיליארד של רשת מקדונלד'ס מה? זה לא שווה חגיגה?
טוב, אולי לא ממש... אבל זה בהחלט שווה חגיגה: בעוד חצי שעה, בשנת 1877 - תומאס אלווה אדיסון ממציא את הגרמופון (המכשיר ההוא-ההוא... של התקליטים, מכירים?
) סתם כזה, בהקשר של הדיסק של האימון של הערב... ולנסות לחשוב מאיפה זה התחיל
לילה טוב לכולם

beeyourself

New member
ידעתי שלא סתם בא לי מקדונלדס

מהבוקר...
תמיד הייתה לי טלפתיה עם אוכל

מזמין וידוי פומבי...

ולצורך העניין מזמין אפילו לפתוח ניק חדש אנונימי על מנת לשמור על דיסרטיות אם צריך... מישהו כאן עשה\תה את זה על אופן ספינר!!!!!

קבל ניק חדש....

אבל..לא לווידוי הזה... פשוט שכחת אופציה מאוד חשובה:
ס^%? תזכירו לי בבקשה- מה זה?
ולא, זה לא הווידוי שלי. פשוט לחברשלי יש בעיה...

P u s s i c a t

New member
../images/Emo6.gif

ובאותו עניין גמני עם שאלה... ה-45 אחוזים האלה שרצו לכתוב שנמרץ זה נמרץ... מי קבע שנמרץ במיטה זה טוב?....
החתולה - לא ממהרת לשום מקום...

P u s s i c a t

New member
סוג של...

מהיר / אנרגטי / פעלתן / בקיצור - אחד שחושב שזה מפגש אקרובטיקה של שני שפנים של אנרג'ייזר. ככה לי זה משתמע. ולמה היתה כוונת המשורר? (אולי אשקול להחליף תשובה
)

המממ...

צריך לשאול את מי שכתב תסקר לא אני נראה לי בכל מקרה שמגוון האפשרויות המתייחס לנמרץ רחב הרבה יותר מהכיוון שלך דווקא ניתן לקהל לשפוט...

P u s s i c a t

New member
מזמינה חיפוש מתקדם... ../images/Emo8.gif

אם זכרוני אינו מטעני - יש לך שניים שאמורים להתוודות - וכבר התוודו בעבר

Tami661

New member
זה מעניין? זההההההה?../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif

ראבבבקקק!!! חודש רץ כאן סקר על הרגלי תזונה של הספינרים (מה שאמור להיות אנחנו בכאילו כזה?
...) והגיבו לסקר 19 גולשים סה"כ באת אתה דפקת סקר שאיכשהו מקשר את הדיווש לסקס... ויא-ראבי מה הולך שם אפילו בקלפי המרכזית אין התייצבות כזו להצבעה
וחוצמזה? מה אתה עוד עושה שמה??? תיזהר
...

P u s s i c a t

New member
המממ...

מישו אמר פעם ששני נושאי השיחה שהכי קל לדבר עליהם ושתמיד ימצאו דרכם ללב כל האנשים בחבורה הם אוכל וסקס ככה שתאורטית - לסקר שלך היה סיכוי זהה אבל... מכיוון ששלך מדבר על הרגלים ושל ההוא על פנטזיות...
הרבה יותר קל לפנטז...

למעלה