פינת המלצות !

PnutButterNinja

New member
../images/Emo45.gif פינת המלצות !

אוקיי אין לי ביינתים על מה להמליץ D: אז כשיהיה לי אני אמליץ XD אמממ ביינתים , למי שיש המלצה , שתשרשר לפה

2MayaN2

New member
הוא כ"כ השתנה../images/Emo2.gif ../images/Emo221.gif \

והבנתי שיש שמועות שFOB אולי חוזרים

StayAwake

New member
כן הוא רזה בצורה מטורפת...

ראיתי את הקליפ הזה ואחריו ראיתי סרטון שלו באפריל לפני שנה שהוא נראה שם פי 3 יותר שמן... פוב אמרו שהם לוקחים הפסקה של שנתיים וזה היה בדצמבר לפני שנתיים ככה שעוד מעט הם צריכים לחזוןר*-* (דצמבר
) אמן אמן

2MayaN2

New member
אם הוא היה נראה ככה ../images/Emo221.gif

כשהוא היה בFOB יותר אנשים היו שמים לב אליו (כי כמה שזה עצוב להודות, פיט התפרסם מאוד בפוב בגלל המראה שלו). והוא אמר שיש סיכוי שהם יחזרו אחרי שכל אחד יסיים לעשות מה שהוא עושה (נראה לי, אם אני זוכרת נכון)

StayAwake

New member
../images/Emo45.gif הוא מהמם עכשיו

תמיד אהבתי אותו יותר מאשר את פיט. פיט עצבן אותי כי הוא היה כזה פיים מנסטר וכל מה שהיה חשוב לו זה הפרסום... ברגע שהוא ואשלי התחילו לצאת ואחרי שברונקס [חחחחח ככה קוראים לו, נכון?] פוב ממש השתנו כי פיט החליט שצריך לכתוב שירים שמתאים לילדים. אני אישית אהבתי את האלבום הזה אבל אני יודעת שהרבה מעריצים התאכזבו

2MayaN2

New member
זה קורה הרבה עם להקות ../images/Emo221.gif

ברגע שאחד מהם מתחתן או שנולד לו ילד משהו בלהקה משתנה או שהוא עצמו עוזב..זה חבל. אבל אני מקווה שהם כן יחזרו ויביאו כל אחד את השינוי שלו. אני שעמתי שגם הפרוייקט של של פיט עם הלהקה ההיא לא טוב בכלל><

purpleminnie

New member
באמת?! לא נראה לי

פטריק סטאמפ התחיל קריירה משלו, הוא לא יחזור עכשיו אליהם בכל זאת אני מקווה, אבל אם הם יחזרו זה כבר לא יהיה אותו דבר

StayAwake

New member
כולם המשיכו..

פיט עם הפרויקטים וג'ו ואנדי בלהקת מטאל.. הם הבטיחו שהם יחזרו

2MayaN2

New member
אני מקווה שכן...../images/Emo221.gif

הם מאוד התפתחו באופן אישי אז אני חושבת שאם הם יחזרו עכשיו זה יכול להיות ממש טוב.

למעלה