פינת הפירגון

דור דקל

New member
../images/Emo45.gifפינת הפירגון

הפינה מוקדשת היום לאיש והאגדה עופר ניסים שהסינגל הנוכחי שלו First time נכנס למקום ה-10 במצעד הדאנס האמריקני השבוע. מה זה אומר? - א. שהמון די ג'ייז ותחנות רדיו חורשים עליו שם ב. שהוא קיבל לא מעט כסף (אחוזי מכירות...) תשנאו אותו או תאהבו אותו - זה בהחלט הישג מרשים! ועוד היד נטוייה... ריספקט!

jarol

New member
ספק

שמועות ממקור מוסמך מסר לי שעופר ניסים לא יוצר אלא פשוט די גיי ותו לו הוא חתום על הטראקים.

אז בוא אני יגיד לך משהו

צודק שעופר לא יוצר כי הוא לא יודע להשתמש במחשב. יש את ינון שהוא אומר לו איך שהוא רוצה שהשיר ישמע ואז ינון עושה את זה.. מי שאומר מה לעשות זה עופר וינון רק עושה מה שהוא אומר.. :)) עופר מלךך

valor93

New member
עופר לא יודע להשתמש במחשב ?!

מהההההה ניפצת לי שנתיים של אשלייהההההה הייתי בטוח שעופרה מכין הכל לבד בסטודיו משלו.... זה לא בסדר שמי שיוצר את המוזיקה לא מקבל בכלל קרדיט, לא ידעתי על קייומו של ינון הזה.... בכל מקרה כל הכבוד לעופרה=] רספקט

עופר פשוט גאון ../images/Emo70.gif

לא חושב ככה בכלל אני בטוח שעופר הוא יוצר עד לדיסק המיקסים בכלל אף אחד לא שמע על ינון אז תנו קרדיט לעופרה התותחית פשוט גאונההה!!!

rikcom

New member
למה להכפיש? כנסו ותבינו

עופר מפיק וינון הוא הביצועיסט למה הדבר דומה? נגיד יש מעצבת היא מציירת את הבגד הוגה את הרעיון שלו ויודעת כיצד הוא צריך לשבת על הגוף ויש תדמיתנית שהיא גוזרת את הבד תופרת ומכינה את הבגד ללבישה לכל אחת מהם תפקיד חשוב אבל ללא המעצבת התדמתנית לא תדע מה לעשות .אותו הדבר ינון ועופר - עופר המעצב וינון התדמיתן

דיסריספקט ממני

(דור תתקן אותי אם אני טועה בהבנה שלי את הפינה הזאת כי גם ככה אני לא כותב פה הרבה) אני תופס את הפינה הזאת בתור מקום שבו אתה מביא יוצר\דייג'יי שיש לך ריספקט אליו לדיון. טוב, נו, אז הוא באמת מפורסם והכל אבל... לדעתי הוא פשוט ז'אנר אלקטרוני פופולרי והוא גם התחיל לעשות את זה כשהמיינסטרים העולמי התחיל להיות כזה כך שקשה לי לחשוב כעל יוצר מקורי. לא מזמן שמעתי, במקרה, כמה קטעים שלו ולא נפלתי מהרגליים (ולא, המטרה של ניו יורק האוס היא לא שאני אעמוד על הרגליים, אם אתם מבינים למה אני מתכוון).

NoKiA2003

New member
לעופר ניסים מגיע המון כבוד

ההיסטוריה שלו כדי.ג'יי התחילה כבר בתחילת שנות השמונים בקולנוע דן, במועדון התאטרון, במטרו, בבראדרז, באופרה באלנבי58, בזום, ב-TLV והיום בדום. במקביל הוא הקים הרכב בשם "דרמה", הם הוציאו שני סינגלים "מסכה" המדהים והמומלץ ופוגה קטנה. בהמשך הוא גילה כמובן את דנה אינטרנשיונל, הפיק לה שלושה דיסקים מצליחים שנשמעים מצויין עד היום והיה אחד האנשים שהובילו אותה לזכייה הגדולה בארווזיון 98. העבודה שלו עם מיה היום היא מדהימה, פורצת דרך וראויה להערכה גדולה ואני צופה להם המשך מבטיח כך שבהחלט מגיע לו ולכל מי שסביבו הרבה ריספקט, הצלחה וכן, גם כסף אחרי כל השנים והמאמצים שלו

למעלה