ציורי אצבעות

../images/Emo45.gifציורי אצבעות ../images/Emo126.gif

החומרים הדרושים: צבעי אקריל או דיו לחותמות צלחת פלסטיק חד פעמית או מכסה פלסטיק של גבינה/קוטג דפים לבנים/בהירים

../images/Emo126.gif2

טובלים את האצבע בצבע, מטופפים מעט על הצלחת ע"מ להוריד מעט ממנו (כדי שלא יווצר מצב של עודף צבע)

אור לנו

New member
אהבתי מאוד - אבל למה עם צבעי אקריל

ולא עם צבעי גואש? מעבר לזה - לדעתי האישית גם אם ניתן לילד לעשות רק את החותמת עם כרית האצבע ואנחנו נצייר את הפרצופים - עדיין זו טכניקה שדורשת מיומנות לא פשוטה ולא אפשרית לפני גיל 3 + או קרוב יותר ל 4 (אלא אם כן אנחנו נשים לו את האצבע על הדף. (דיברתי פה ממקצועי כגננת ולאו דווקא כאמא)

אפשר גם עם צבעי גואש

אלו הצבעים שהיו לי זמינים בבית. ולגבי הגילאים.. זו הצעת פעילות. אפילו אני, כשהכנתי את הצילומים להדגמה, נהניתי לעשות אותה ולכן לא תחמתי/הגדרתי את טווח הגילאים. חוצמזה.. לדעתי זו פעילות חמודה לשיתוף פעולה מבוגר-ילד, כך שאפשר גם לצייר להם את הפרצופים אם לא מצליח להם לבד

אור לנו

New member
בזה אני מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

בבית זו פעילות מקסימה שאפשר לעשות עם הילדים - אפילו עם צעירים מאוד - סביב גיל שנתיים.

גאיליי

New member
וואי מקסים! אני אנסה עם איליי

רק אני לא בטחה שהגודל יראה לו מספיק ברור. יש לך רעיון איך אני אעשה את זה כך שהוא יוכל לראות את זה יותר טוב?

תנסי עם כל כף היד

ולהכין יונים לדוגמא - כשהאגודל משמשת כראש עם מקור ושאר האצבעות כשאר הגוף/כנפיים. או להחתים 2 ידיים אחת ליד השניה ולצייר מזה פרפר... ותקראי לי. אני רוצה לראות

גאיליי

New member
דווקא הקטע של הפרצוף מצא חן לי

הוא אוהב לקמץ את היד לאגרוף אז אולי עם החלק צידי של האגרוף?

sharonit3

New member
היי, גלי../images/Emo70.gif../images/Emo213.gif../images/Emo49.gifעל הפורום

החדש והמקסים
אהבתי מאוד את הרעיון
חייבת לנסות עם ילדיי. הבעיה שאצלי ברגע שרואים גואש (גועעעעעעעל!) הם שוכחים שהם בבית ומתחילים לצבוע בהתלהבות כזאת ובשצף קצף של גואש שאחר כך נדרש נקיון יסודי. כאן בדוגמא שהבאת - כיוון שמדובר בכמות קטנה של צבע - זה כבר מצא חן בעיניי
. ושוב
שרון

למעלה