שלום רב לכל חברי פורום טנטרה

../images/Emo45.gif שלום רב לכל חברי פורום טנטרה ../images/Emo45.gif

אנו מאחלים לבן ולאפרת הצלחה רבה בניהול פורום זה. אנו מודעים לכך שנדרשת עבודה רבה לצורך העניין. רק אלו שאכן עובדים מהלב ובאים מאהבה מסוגלים להקדיש זמן ומרץ באופן שמחבר אנשים באינטימיות. הלוואי ונצליח כולנו להגביר את הקרבה ולהעצים את החברות. בעקבות עבודתי של יותר משלושים שנים כיועצת לזוגות ולמשפחות אני בטוחה שאין תחליף למגע, לחיבוק ולשיחה מלב אל לב. מיומניות טנטריות מעניקות כלים לשיפור תקשורת בין כולנו. הלוואי ונרבה במפגשים טנטרים ונעמיק כלים אלה בתוכנו. אנו הולכים בדרך זו, לומדים, מלמדים ומוכנים לתרום מנסיוננו לקידום הטנטרה. בחיבוק ובאהבה תיקי וזאב

../images/Emo99.gifחברים אהובים ונפלאים שלנו../images/Emo99.gif

ברוכים הבאים, יקרים, ל
החם הזה, שלאיטו הולך ומתגבש כאן. כמה חיכינו ליום הזה, בו נראה את שמכם מתנוסס לו ברשימת הכינויים, ואנו כל כך שמחים על כך, ומקווים גם, שתמצאו כאן במה ליצירת קשר, לגילוי עניין ולהתפתחות. וגם מאד שמחים עבורך תיקי יקרה, על "פריצת הדרך הטכנית"
ומקווים שזה יקרב אותך יותר לעולם המדיה האלקטרונית, כי בינינו, גם זה הרי טנטרה - לעזוב את המוכר והידוע, וללכת אל הלא מוכר והלא נודע, לפרוץ גבולות, ובעיקר את הגבולות של עצמך... המון אהבה מכל ה
המשותף שלנו, ו
וירטואלי, עד זה האמיתי שניתן לכם בערב, בן ואפרת.

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo45.gif קראתי...

את המסמך המצורף להודעה,ואהבתי
ונכון,אין תחליף למגע,לחיבוק,ולשיחה מלב אל לב.והרבה מאלה יחברו ויקרבו את השניים אל מחוז חפצם. ובכלל אני אומרת,כאשר קיימת אהבה זוגית עמוקה,כאשר שניים מחוברים בכל נימי נשמתם גופם ורוחם, הדרך אל האושר הזה כל כך פשוטה וקלה,וזורמת בטבעיות. כי מה בעצם? כאשר אנחנו אוהבים את בן/ת זוגנו,הרצון הטבעי הוא לגרום אושר. להיות שם בשבילם ועבורם ממקום של אהבה,ולא מניהול פנקסנות ורשימות שחורות. אהבה נטו 24 שעות ביממה
אני מתקשה להבין איך אפשר אחרת... עפר החן לנצח

למעלה