שרשור חיובי!

Blue Aura

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gifשרשור חיובי!../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

פה אתם רושמים את כל הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע החל מיום ראשון. רק את הדברים הטובים.
יום ראשון-
יום שני-
יום שלישי-
יום רביעי-
יום חמישי-
יום שישי-
יום שבת-
סעו.

Blue Aura

New member
../images/Emo210.gif ועונה. ../images/Emo187.gif

יום ראשון-
אין משהו מיוחד.
יום שני-
כלבייה.
יום שלישי-
לאדעת.
יום רביעי-
אין לי כוח להישאר 7-8, אבל בטח יהיה כיף.
יום חמישי-
לאדעת.
יום שישי-
^^.
יום שבת-
^^. שבוע נעים לכולם!

בלה בלה

יום ראשון- שופינג בת"א!!!!!1111 יום שני- חופש כולם בגדנ"ע יום שלישי- חופש כולם בגדנ"ע יום רביעי- חופש כולם בגדנ"ע יום חמישי- חופש כולם בגדנ"ע יום שישי- חופש כולם חוזרים מהגדנ"ע אז אין בצפר יום שבת- חופש!!!!!!

moshe present

New member
הא נחמד :)

ראשון-מסיימת מוקדם יחסית ( חמש :) ) ואחר כך פנוי לי.. פלוס המורה למתמטיקה בפולין אז שעתיים ביטוללל שני-הפתעה חח אין משהו שאני יודעת עליו שלישי-גם מסיימת בחמש ואז פנוי השאר רביעי-נוסעים לסוזן דלל עם המגמהה ווהוו =) חמישי-אולי הופעה מקווה....
שישי-יום קצר כבר דבר טוב...בטח לצאת בערב...אולי לפגוש מישהו... =}} שבת-חופשש :):)

Infinity AL

New member
הילה, כמה סקרים../images/Emo3.gif

יום ראשון- אמ, אני הולכת לקנות בגדים.
יום שני- שיעור נהיגה כפול
יום שלישי- טיול [לא של בצפר]
יום רביעי- המשך טיול [ לא של בצפר]
יום חמישי- נוסעת לקיריון עם חברות במקום טיול של בצפר
יום שישי- בטח נצא לאנשו בערב
יום שבת- בטח תבוא משפחה או שיהיה סתם יום מנוחה

חיובי? לא השבוע.. טוב נו.

ראשון: יש מבחן במחשבת שאני צופה שיעבור בצורה טובה ביותר! שני: מגישה סופסוף איזה עבודה ונפטרת ממנה ככה שזה רק חיובי שלישי: אני ממש אוהבת את יום שלישי מה גם שצפויות לי שעתיים חלון רביעי: אין חיובי ביום הזה חמישי: גם- שום דבר חיובי וסופ"ש אין לי מושג עדיין מה אני אעשה... שבוע רגיל כזה

נחפש משהו חיובי../images/Emo103.gif

ראשון- קיקבוקס
שני- לא יודעת..=/
שלישי- יום קצר ומדעי{אבל יש מבחן בפיזיקההה} ואז קיק
רביעי- אין שומדבר טוב ביום הזה
חמישי- כנ"ל
סופ"ש- זה סופ"ש זה כבר טוב

Stinki Winki

New member
אוקיי...

לוידעת לפי ימים... הממ יומולדת ל-3 חברים טובים שלי (לא נולדו ביחד פשוט כל פעם דחינו את זה) ביום שלישי מתבטלים כימיה וביוטכנולוגיה(= הבית שלי ריק (כלומר הורים נוסעים) מיום שני עד חמישי^^ ושבת חופש (חוץ מזה שכשהשבוע הזה ייגמר זה אומר שבוע פחות עד חופש חנוכה(:) )

למעלה