ואני,,, היינו בדרך לרכב

nom123

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifואני,,, היינו בדרך לרכב

ואני,,, היינו בדרך לרכב שלי ופתאום נעצר, אמר שהוא הולך לכיוון אחר.. אולי פגעתי בו.. אולי נפל לו האסימון והוא הבין שאני כבר לא שם, לא לגמרי איתו, שמערכת יחסים על זמן שאול, זמנה גם תם. איזה זוג על מים סוערים היינו. אהבה. שאלתי אותו אם הכל בסדר, כן. פנים קשוחות מופנות ממני והלאה. המשכתי ללכת. ועכשיו, יומיים אחרי, צריכה להתקשר???????

niva99

New member
המממ..............

קצת מוזרה דרך ההתנהגות שלו (באנדרסטייטמנט). אם את מסוגלת תתאפקי מלהתקשר - כי המעשים שלו די משקפים את מה שהוא חושב/מרגיש. נכון שכואב לך עכשיו. מאחלת לך שתתגברי.

seeyou

New member
הוא הבין שאני כבר לא שם../images/Emo12.gif

אז למה להתקשר?

magenta73

New member
אין לי אייקונים על המקינטוש

אבל - יד מורמת. כן! את כבר לא שם. את כבר לא איתו. הוא מן הסתם מרגיש את זה. וזאת היתה התגובה שלו. מה את רוצה ממנו? תשאלי את עצמך. תבחני את זה לעומק. ורק אז, אם התשובה היא, אני אוהבת אותו, אני רוצה להיות איתו, תתקשרי.

nisk

New member
../images/Emo31.gif ......

גם אם זה נגמר, אבל היה פעם : "איזה זוג על מים סוערים היינו. אהבה" ולכן לא צריך כל דבר לסיים בפיצוץ אם היא אהבה אותו שתתן לו שבוע להרגע ואז שתתקשר אליו ותתן לו כוח ואנרגיה להמשך הדרך

magenta73

New member
כן ולא מסכימה

מהסיבה הפשוטה שאני בחורה ויודעת איך אנחנו עובדות.... אנחנו יכולות להתנהג הכי מזעזע שבעולם להיות כלבות אמיתיות ואז הוא עושה משהו קטן לא בסדר וישר אנחנו נעלבות... צריך לסגור את זה יפה. כן. אבל לא בגלל שום דבר אחר מאשר השלמה. השלמה של המצב זותומרת.

nisk

New member
אני , אני ואני( אני מדבר עלייך)

אם יש קשר ארוך, ואת/ה פיתחת רגשות חזקים כולל אהבה גם אם זה לא הלך בסוף בגלל ... אני הייתי רוצה את כל הטוב בעולם לבחורה שאני מסיים אתה את הקשר אני סיימתי קשר ארוך וחזק בפיצוץ ולצערי הייתי שמוק אמיתי ולא בוגר מספיק כידי לסיים כמו שצריך( למרות שהבחורה לא עזרה במיוחד כי הכעס היה באוחו רמה משני הצדדים צריך לסיים יפה, כי לפעמים אהבה יש אבל התאמה אין וזה לדעתי המקרה של הבחורה, אני לא מאמין שאהבה נגמרת ביום בהיר אחד, אני מאמין שמגלים שאין התאמה, ומפרשים את כחוסר אהבה שזה לא נכון עובדה שכואב לה איך שהוא מרגיש היא להבדיל ממך לא חושבת רק על עצמה למרות שמבחינתה הקשר גמור

magenta73

New member
יש לך חוסר הבנה

בכל הנוגע אלי. ולא רק בשירשור הזה. השאלה הראשונית היא למה היא רוצה להתקשר את זה לא אני ולא אתה יודעים. אנחנו גם לא יודעים מה היה שם באותו הערב. בנוסף, בתור אנשים בוגרים, אנחנו גם יודעים שהמציאות היא בעיני המתבונן, כל אחד בוחר איך לראות דברים, סיטואציות, מצבים.... ובדרך כלל לא רוצה לקחת אחריות על המצב, על עצמו וכן הלאה. הרבה יותר קל לזרוק את זה על האחר. השאלה כאן מה כואב לה. מה שהוא מרגיש או איך שהוא הלך. מה המניעים? באמת לדעת מה עובר לו בראש, איך הוא מרגיש, או סתם, קטע של אגו. או עירבוב של שניהם. לדעתי, בחורה שמגיעה למצב שהיא יודעת שכביכול נגמר הסוס, היא לא מדברת על זה, לא מנסה לפתור את זה, מגיעה למצב שהוא בטח הרגיש כ"כ פגוע שבחר ללכת ככה, היא לא כ"כ נאיבית. היא לא כ"כ רגישה לאחר. היא לא בקשר במאת האחוזים, ורק כשהוא בורח היא מקבלת רגשות חרטה או אשמה. ואני לא אתחיל בניתוח פסיכולוגי על הבחורה שכל מה שאני יודעת עליה ועל הסיטאוציה זה כמה משפטים. אני נותנת דוגמאות אישיות. כן. כמוך וכמו כולם.

nisk

New member
No hard feelings../images/Emo24.gif

You are right, she is the only one that can tell us what's going on in her head But because we are Jewish we have to analize everything

למעלה