יום שישי

always be me mc

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום שישי

זוהי כאמור פינה חדשה בפורום שלנו שתפתח משהו כמו ימים שני, רביעי ושישי(מתי שאין שירשורי בוקר טוב) ושבה תצטרכו לכתוב על משהו טוב שקרה לכם באותו היום(או שאתם עומדים לעשות) וזה יהיה ה-
שלכם ועל משהו פחות טוב עד נורא שקרה לכם ושתסמנו ב
רעיון המשחק לקוח מפורום שמיניסטים ומהעובדה שביום מה לעשות יש בו גם דברים טובים וגם רעים

always be me mc

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif שלי:

פרקים יפייפים בסמולוויל
וקיבלתי 92 בבגרות בתקשורת מעשית
לצערי אני אצטרך לקחת מורה פרטי למתמטיקה כי מה לעשות זה שלימד אותנו כל השנה הייה דיי מעפן ובגללו אנחנו בכלל עושים מועד ב'

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

הלכתי לחדר כושר וכל זמן שהייתי שם דיברתי ואמרו לי שלום-והיה נחמד.חח
גל לא רוצה לספר לי מה יהיה בסמולוויל ביום ראשון וחוץ מזה,עד עכשיו הכול טוב

Natali Milano

New member
../images/Emo31.gif

כי רציתי לעשות תסירטון מה שאמרתי לכם קודם ולא הלך לי בקשתי מכמה אנשים ואין . זה דבר ראשון דבר שני: אז החלטתי לעשות רק את השיר sexy back וקטעים של אליסה ועכשיו מצאתי צילומים של אליסה למגזין fhm שהם מאד יפים אבל אני לא יכולה להעביר אותם לתוכנת הסירטונים בגלל שזה נשמר בתוכנה בשם real ובגלל זה אי אפשר לעביר לשם ומחקתי את התוכנה ועדיין זה נשמר בתוכנה הזאת ואי אפשר עדיןן...... אוףף

always be me mc

New member
שמעי מותק

באשר לשיר אין לי מושג אבל באשר לצילומים למגזין. את יודעת כמוני שפטה אמור לעבוד(כי השתמשת בו בעבר לאחד הסירטונים), אז השתמשי בו ובאשר לשאר הצילומים אם הם לא עובדים לך כסירטון(כי זה נשמר ל-Real), אז פשוט חפשי תמונות סטילס מאותם צילומים ותעלי אותם ואז לפני שתסיימי אם בכל זאת תמצאי צילומים שכן עולים אז סבבה פשוט תחליפי אותם במה ששמת ואם לא אז תשארי עם תמונות הסטילס.

always be me mc

New member
רק אמרתי לך להתפשר../images/Emo3.gif

אפשר לחשוב ולמרות שעכשיו כשאני חושבת על זה פטה באמת לא קשור אבל אפשר להתפשר ולשים תמונות סטילס מהצילומים למגזין FHM במקום הוידיאו שלא עובד לך

Natali Milano

New member
לא אני מעדיפה וידאו

אדם אמר לי שיש לו לינקים לצילומים למגזין אז נראה כבר...

spelling

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אחלה יום! ביקרתי את אחותי..לא יצא לנו ממש להיות ביחד מאז החתונה שלה.. היה לי מאוד כיף התגעגעתי אליה המון חעחעחע וראיתי מלא תמונות כולל התמונות שהיה לי "חם"...כן לא נעים... אין אבל היה קורע וכיף! ונטלי מצאתי מלא סרטונים על מאחורי הקלעים של צילומים אם את רוצה אני אשלח לך קישורים אולי יעזור לך במשהו... טוב עפתי להליכה..שבתשלום!

למעלה