שבועי :)
H Handsome awkward New member 17/2/08 #2 עונה החלטתי לא לצאת לפולין אני לא סגורה על זה מחר בדיקות אצל הרופא. אבל בדרך נלך לראות את הדיאטנית אין מבחנים עד חמישיD: נמאס לי לחרוש על אותו פלייליסט. תביאו לי להקות רוק כבד / רוק אלטרנטיבי / מטאל / אינדי / סקרימו או אימוקור מעניינות סתם כי טוב לי אחרי השבוע הדוחה הזה. איזה כיף
עונה החלטתי לא לצאת לפולין אני לא סגורה על זה מחר בדיקות אצל הרופא. אבל בדרך נלך לראות את הדיאטנית אין מבחנים עד חמישיD: נמאס לי לחרוש על אותו פלייליסט. תביאו לי להקות רוק כבד / רוק אלטרנטיבי / מטאל / אינדי / סקרימו או אימוקור מעניינות סתם כי טוב לי אחרי השבוע הדוחה הזה. איזה כיף
R RunningFromLions New member 17/2/08 #3 blessthefall../images/Emo110.gif אם את מכירה ואוהבת - בואי לקומונה אם את לא מכירה אז תמצאי שירים ותאהבי - בואי לקומונה בקיצור - בואי לקומונה. [ד"א, הם סקרימו]
blessthefall../images/Emo110.gif אם את מכירה ואוהבת - בואי לקומונה אם את לא מכירה אז תמצאי שירים ותאהבי - בואי לקומונה בקיצור - בואי לקומונה. [ד"א, הם סקרימו]
B Bleed By Yourself New member 20/2/08 #7 יש לי כמה בשבילך../images/Emo3.gif Eighteen Visions The Confession כמו שנוי אמרה-blessthefall
M My Chemical lovers New member 23/2/08 #8 יש לי כמהD:../images/Emo185.gif Skillet , i killed the prom queen (אם את אוהבת גראולינג) , Papa Roach ו Incubus שהם יותר שקטים ^.^
יש לי כמהD:../images/Emo185.gif Skillet , i killed the prom queen (אם את אוהבת גראולינג) , Papa Roach ו Incubus שהם יותר שקטים ^.^
R RunningFromLions New member 17/2/08 #4 ../images/Emo110.gif עשיתי החלקה יפנית! קיבלתי הרבה טלפונים וסמסים והודעות מחברות תומכות יצא לי דיי גלי ולא לגמרי חלק מקלות לא איכפת לי כי גם זה יפה D:
../images/Emo110.gif עשיתי החלקה יפנית! קיבלתי הרבה טלפונים וסמסים והודעות מחברות תומכות יצא לי דיי גלי ולא לגמרי חלק מקלות לא איכפת לי כי גם זה יפה D:
M My Chemical lovers New member 23/2/08 #10 תתחדשי D:../images/Emo185.gif גם אני רוצה לעשות.. כמה זה עלה לך? [או שזה גם תלוי באורך השיער?]
R RunningFromLions New member 23/2/08 #11 זה כן תלוי...../images/Emo110.gif אל לא בהכרח באורך, אלא גם בנפח ובכמה שיער... לי יש שיער ארוך ונפוח ודיי הרבה עלה לי 2,500 אבל נגיד במקומות אחרים יש ב1,000 אבל שמעתי שזה ממש גרוע אז כבר עדיף לשלם יותר...
זה כן תלוי...../images/Emo110.gif אל לא בהכרח באורך, אלא גם בנפח ובכמה שיער... לי יש שיער ארוך ונפוח ודיי הרבה עלה לי 2,500 אבל נגיד במקומות אחרים יש ב1,000 אבל שמעתי שזה ממש גרוע אז כבר עדיף לשלם יותר...
H Handsome awkward New member 17/2/08 #5 לאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif יש לו חברההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לפני חודשיים הוא עוד אהב אותי. למה למה למה ואני לא אוהבת אותו! אני לא!!! נראה לי.
לאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif יש לו חברההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לפני חודשיים הוא עוד אהב אותי. למה למה למה ואני לא אוהבת אותו! אני לא!!! נראה לי.
M My Chemical lovers New member 23/2/08 #9 אל דאגי ,את תמצאי משיהו אחר../images/Emo201.gif../images/Emo185.gif יהיה טוב מותק