של סופשבוע..

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif של סופשבוע..../images/Emo20.gif

מה הדבר הטוב שקרה לכם השבוע?
מה הדבר הרע שקרה לכם השבוע?
מה מתוכנן לשבוע הבא, בכל אחד מהימים? (להזכירכם: ראשון- שני- שלישי-....) שבוע טוב!

שבוע טוב ומבורך!

הכי טוב- נסענו לבקר את דודים שלי בביתם החדש שבעופרה וחגגנו יומולדת לבן דוד שלי הקטן. היה ממש כיף ושמי'יח! הכי רע- הודיעו לי שיש לי ימי עיון בכימיה השבוע..בעע תכנונים לשבוע- אני אעשה את זה בקצרה: ראשון-סניף שני-סניף שלישי-סניף רביעי-סניף חמישי-סניף שישי-חזרות גנרליות ושבת- שבת אירגון!!!!!!!!!! מוצ"ש- תהלוכה, ת"סים, הופעות, טיול חב"ב

שבוע טוב!! ../images/Emo13.gif

אחלה שבוע היה..!! ב"ה...!!
קיבלתי ציון טוב באנגלית אחרי כל ה70 שהייתי מוציאה!! ב"ה!!
ניסיתי ללמוד למבחן בספרות.. לא הולך לי... ראשון- חוזרים לאולפנא!! חרישה לספרות!! שני- ממממ.... יש לכם משו להציע? שלישי- מחויבות אישית!!! כפרעעע על החניך שלי!! רביעי- אולי נקפוץ הביתה חמישי-חוזרים הביתה..!!! ב"הצלחה לכולן בשבוע אירגון..!!

hili2006

New member
שבוע טוב../images/Emo163.gif

דבר טוב השבוע- יאוו אני לא יכולה לספר כי זה לא קשור אלי אבל זה משו ממש טוב!! דבר רע השבוע- חוזרים ללמוד..
(הבצפר שלי בכל אופן) ראשון- שיעור אנגלית שני- נגלית תושבע ומתמטיקה וסרט בלי נדר שלישי- תושבע ומתמטיקה רביעי- חופששש חמישי-חופששש ובאחד מימי השבוע לצאת עם דודות שלי לאן שהוא..

אממממממ...

דבר טוב שקרה השבוע: היתה לי שיחה ממש טובה עם המקשרת של שי"ל
דבר רע שקרה השבוע: הייתי חולה...
(הקאות, חום וכו'..בעעע) תכנון להשבוע: ראשון- יומעיון תושב"ע.. אממ אח"כ נפגשת עם חברה טובה[= ואח"כ צריכה לענות על שאלות בתנך.. שני- בעעעיוטופ... שלישי- ירושלים!! עם חברות...
(הייתי אמורה ליסוע שבוע שעבר עם חברות אבל הייתי חולה..) רביעי- בוקר: מעבדה בבעעעיולוגיה.. אחרה"צ- אמורה לענות על השאלות בתנך.. נראה לי שאצא לבלות.. חמישי- בוקר: מעבדה בבעעעיולוגיה.. אחרה"צ- נפגשת עם חברה לנגן ב
.. שישי- יומעיון מחשבת ואח"כ עזרה בבית.. שבת- השלמת שעות שינה!! שיהיה לכוווולן שבוע מוצלח!!
ולמדריכות שבינינו- בהצלחה

סאטורן1

New member
שבוע טוב=)

משהו טוב- טיול שנתי ושבת ארגון!!! משהו קצת פחות טוב- לא היה לי זמן לחפש כתבות לפרוג'קט באנגלית והמורה חושבת עכשיו שאני עושה לה דווקא (למרות שאני הבאתי כתבות, והיא פסלה לנו נושא שקודם אישרה...:/). תכנון שלי: ראשון- להשלים חומר בטריגו'... ולהציק לרכזת הגשמה שלי. שני-ממ... אין שום דבר מיוחד. אולי לדבר עם כמה אנשים שצריכים לתת לי כל מיני דברים... אה, בעצם ללכת ליומולדת של חברה (היא הזמינה כמה בנות למסעדה) שלישי- בתקווה לדבר עם הרכזתהגשמה שלי... רביעי- אם אני לא אעשה את זה ביום שלישי, שיעורים פרטיים (אני מעבירה. 40 ש"ח לשעה=]) חמישי- כמו יום רביעי. לברר אם אני יכולה ללכת לסניף (אני חוצניקית) שישי- מקווה מאוד להיות בסניף. שבת- ה' גדול עד אז. או סניף או בית.

שבוע טוב ומבורך!

מה הדבר הטוב שקרה לכם השבוע? -חזרה מצחיקה ביותר בתזמורת. ^_^ מה הדבר הרע שקרה לכם השבוע? -ריבים בלתי פוסקים עם אמא.. מה מתוכנן לשבוע הבא, בכל אחד מהימים? ראשון: סקציה->שיעור פרטי->סניף. שני: חוג->סניף שלישי: סניף רביעי: סניף חמישי: תזמורת-> סניף. שישי: לישון.
שבת: שבת אירגון!!!

למעלה