שרשור מומלץ/לא מומלץ?

מה הם כבר יכולים להיות מעבר לגימיק ? ../images/Emo6.gif

אם יש ריח או אין ריח לא ממש מזיז לי. אני מסתכלת בד"כ על הגוונים והפורמולה ואני חייבת לומר שאני מאוד אוהבת את המרקם שלהם ויש לי כמה וכמה לקים של רבלון שקניתי.

iefrat

New member
הלקים של רבלון עמידים

ויש להם גוונים יפים, אבל מסמן לפי מה שאתן התנסתן, שהפורמולה דלילה. אז אפשר לדלג על הסידרה הזו.

Ultra marine

New member
מממ...

תראי, לקים של רבלון מהניסיון שיש לי אני אוהבת. המברשת ארוכה אבל נוחה, המרקם בדיוק בסמיכות שצריך. העמידות מצוינת. הבעיה שלי עם הלקים שלהם, שהמבחר שלהם (בעיני, עבורי) דל. אז אם יכולתי לקבל לק עם גימיק וגם בצבע מעניין (והלהרגשתי יש מצב שיש איזשהו גיוון ביחס לרבלון בגוונים) סבבה. להגשתי, הצבע לא מעניין והמריחה והמרקם לא כפי שאני רגילה לה ברבלון. לכן מבחינתי זה פספוס.

iefrat

New member
מסכימה עם כל מילה ובכל זאת

לפעמים חלומות....סתאאאם. ראשית U CANT HAVE IT ALL. גם גוון, גם עמידות, גם מברשת וכולי וכולי (אולי זויה?) אבל לא תמיד צריך גוון אקסטרוגנטי, לפעמים בא על גוון קרמי יפה ועמוק אפילו אם הוא שגרתי, וכאן נכנסת רבלון לתמונה. מה גם שיש גוונים שאינם מגיעים לפה בכלל. המחיר הוא גם שיקול 45 - ממש לא, 2 ב 45 - תלוי, צריך להתלהב. 17 ש"ח - למצוא משהו שאוהבים (בלי ריח, בלי) ולחטוף. לק איכותי, מריחה נוחה, ועמיד!!! נראה לי שרבלון הפכה חברה שאנחנו קונות על הדרך. לא בתכנון מראש (ביוצא דופן אחד VIXEN - 570 - בורדו עמוק ומפירי - מהמם וקלאסי בעיני - מלוה אותי שנים! התמונה לא משקפת...

Ultra marine

New member
ברור שאנחנו קונות רבלון על הדרך..

גם כשהם מוציאים קולקציה מי שמע עליה, מי ראה אותה, ובאיזה איחור היה תגיע לפארמים..
כמובן שגם לי יש את הרבלון המנצח שלי plum attraction. סגול מטריף!

נופ ר

New member
זה גימיק אז מה?

צריך לחדש והריח זה חידוש ואני חייבת לומר חידוש נעים מאוד עלי כבר 3 ימים GUM DROP והריח אכן דוהה ונחלש, עכשיו רק אם אני ממש מסניפה את הציפורן אני מצליחה להריח משהו מאוד מאכזב שהלקים שקופים, אני קניתי במבצע של לק ב15 ש"ח אז התלהבתי וקניתי 5 לקים של רבלון, 4 מהם עם ריח OCEAN BREEZE- זה הצבע הכי הכי מהם בכל הקולקציה הזאת ולדעתי, ויש לו ריח שמזכיר לי מאוד מאסק (איך כותבים? מושק? מסק? מקווה שאתן מבינות מה אני מנסה להגיד חחח) הוא שקוף ומרחתי 3 שכבות, אבל המראה הסופי מהמם. האכזבה הגדולה ORANGE POP ממש מזעזע, שקוף ומכוער וה-GRAPE ICY חמוד מאוד, והריח שלו מתוק ונעים מאוד אני בגדול אהבתי את הגימיק, ממש יהיה נחמד אם ימשיכו לצאת לקים עם ריח כי זה פשוט פינוק גדול. השאלה היא אם אני אמרח טופ האם הריח יעלם?

Ultra marine

New member
מרחתי מעליהם טופ והיה בהחלט ריח

הייבוש שלהם היה כזה מזעזע שהיייתי חייבת מייבש. וזאת בדיוק הנקודה שלי, הרעיון כגימיק חמוד לגמרי, הביצוע גרוע.

נופ ר

New member
אני מסכימה!

לגבי הייבוש- ממש מזעזע... בקיצור יש ללקים הרבה מינוסים אבל אם אני אעשה מניקור למישהי (אני בונת ציפורניים) אוכל להרשים עם לק כזה ריחני לכן אני לא מתחרטת על הרכישה פחדתי לשים טופ כי רציתי להנות מהריח...

iefrat

New member
OCEAN BREEZE - בבקבוק נראהמהמם, יש סווצ'?

התרשמתי ממנו בבקבוק, אך יש עוד טורקיזים יפים. לדעתי אם נדרשות 3 שכבות, והריח מתפגג אחרי יום יומיים היה מקום לתמחר את הקולקציה במחיר שונה וזול יותר מאשר הלקים הרגילים. עדיין סבורה שזה גימיק. תוכלי לצלם ולהעלות ס'ווצים? נשמח מה הלק החמישי שקנית? ת ת ח ד ש י !

נופ ר

New member
לצערי כרגע אין לי מצלמה

היא התקלקלה בפלאפון זה ממש גרוע ועזבי שאין לי איך להעלות למחשב חחח מצאתי בגוגל סווטצ'ים: כאן הוא הכי דומה למציאות- http://www.londonbeautyreview.com/2010/06/notd-revlon-ocean-breeze.html וכאן הוא נראה טיפה בהיר http://thenailphile.blogspot.com/2010/04/revlon-ocean-breeze-konad-m79-contest.html זה הצבע הכי יפה מכל הקולקציה לדעתי, והריח ממש נעים, אחרי מקלחת למרוח אוותו ולהשפריץ על עצמי קצת בושם לגוף בריח מאסק... ממש תענוג לטעמי הוא נראה יותר טוב על ציפורניים קצרות, מרחתי אותו לחברה וזה מהמם הלק החמישי שקניתי הוא minted- http://www.vampyvarnish.com/2010/06/10/revlon-minted-nail-polish-swatches-review-2/ עדיין לא דגמתי אותו, ויש לי לק דומה מאוד של ג'ייד שאני לא זוכרת איך קוראים לו... הם נראים מאוד דומים

iefrat

New member
כמוני את נמשכת לכל משפחת הטורקיז?

לכל גווניהם?, אני אוהבת לקים עם נוכחות ולזה יש נוכחות אין ספק!!! סווצ' כלשהו זה תמיד טוב, אין כמו מראה עיניים הלקים של רבלון מצויינים, פורמולה טובה עמידים והמברשת טובה. 45 ש"ח - יקר אך עד 30 ש"ח אני אשלם על לק של רבלון. אצלי הפייבוריט ברבלון זה 570 VIXEN - בורדו דם

נופ ר

New member
כן אני מאוד אוהבת טורקיז

בעיקר בתכשיטים פחות על הציפורניים שלי זה קצת קשה לי לעיכול אני קניתי ב15 ש"ח כאמור, גם אני לא אשלם על לק כזה יותר מ30 ש"ח

iefrat

New member
חוזרת: ערכה סגולה של לייף ב 8 ש"ח

ערכה נחמדה המגיעה בתוך תיק ניילון, יש בה: פצירה מיני (לתיק?) באפר 4 צדדים - מיני (לתיק?) גוזז ציפרניים סגול בינוני, אצבעונים לפדיקור, ומברשת קטנה לציפרניים, שימושי ושווה את מחירו. (אני לא עובדת בס.פארם ולצערי אין לי מניות שלהם זה פשוט שימושי וזול!!!)

iefrat

New member
../images/Emo207.gif מי לפורום אלי!!!! פורום צבעוני ומשמח

כיף פה צבעוני ומאיר, פשוט נהדר. נהנית מכל רגע, למרות שהגעתי למסקנה שבשבת מנוחה - גם פה שקט שיהיה לכן שבוע נהדר מלא צבעוניות ורכישות לקים שיצבעו את יומכם בורוד - ולא משנה מה הגוון שלהם!!!

למעלה