R Ray Toro New member 29/7/08 #2 ../images/Emo152.gif גמני אני בארה"ב קניתי הרבה דברים קוליים אני מתגעגעת לאמאבא ולחברות שלי אמאבא לא נותנים לי ללכת להופעה של BFMV
../images/Emo152.gif גמני אני בארה"ב קניתי הרבה דברים קוליים אני מתגעגעת לאמאבא ולחברות שלי אמאבא לא נותנים לי ללכת להופעה של BFMV
H Handsome awkward New member 29/7/08 #6 אומג את בארהבבבב! ומי שואל את אמאבא? לכי להופעה של בולט ואל תספרי להם בכלל! זה כ"כ שווה את זה. תהני
E Endless Sacrifice New member 29/7/08 #3 ../images/Emo9.gif המסן שלי התחרפן שנית. עוד 20 ימים. ;; סיימתי לראות את כל עונה 2 של הג"ש. כואב לי הראש רצח. מהבוקר עוד. אני מתגעגעת לקרן, טל ושירן כלכך. ;; שיחזרו כבר! |סף| ה-DVD החדש של MCR יותר ממדהים. *-*
../images/Emo9.gif המסן שלי התחרפן שנית. עוד 20 ימים. ;; סיימתי לראות את כל עונה 2 של הג"ש. כואב לי הראש רצח. מהבוקר עוד. אני מתגעגעת לקרן, טל ושירן כלכך. ;; שיחזרו כבר! |סף| ה-DVD החדש של MCR יותר ממדהים. *-*
E Endless Sacrifice New member 29/7/08 #11 מזתומרת?../images/Emo12.gif הג"ש=הכי גאים שיש. ../images/Emo99.gif וסיימתי לראות את העונה ה-2 של הסידרה.
מזתומרת?../images/Emo12.gif הג"ש=הכי גאים שיש. ../images/Emo99.gif וסיימתי לראות את העונה ה-2 של הסידרה.
D dashaYO New member 30/7/08 #16 הסוף של העונה השניה היה עצוב ;; לפי מה שאני זוכרת XD אני סיימתי את כל הג"ש, אחריי הפרק האחרון בכיתי מלא כי אני רגישה[עלקקק] וכי אין יותר פרקים XD
הסוף של העונה השניה היה עצוב ;; לפי מה שאני זוכרת XD אני סיימתי את כל הג"ש, אחריי הפרק האחרון בכיתי מלא כי אני רגישה[עלקקק] וכי אין יותר פרקים XD
E Endless Sacrifice New member 30/7/08 #20 ../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif הסוף של העונה ה-2 עצוב. ;; כי ג'סטין עוזב את בריאן ועובר להיות עם איתן הזבל. והסוף של כל הסדרה בכלל. ;; אוף. הרסו את הסדרה עם הפרק האחרון והמסריח הזה.
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif הסוף של העונה ה-2 עצוב. ;; כי ג'סטין עוזב את בריאן ועובר להיות עם איתן הזבל. והסוף של כל הסדרה בכלל. ;; אוף. הרסו את הסדרה עם הפרק האחרון והמסריח הזה.
א אלמוג מסיקה New member 29/7/08 #4 הוו שנים שלא הייתה הפינה הזו >< חברה שלי חזרה מחו"ל. קניתיי דיסק של לד זפלין!!! היה לי שבוע טוב נועה ויערה היו אצלי יומיים והיה הכי כיף בארץ!!! עקץ אותי יתוש בכל הגוף ;;
הוו שנים שלא הייתה הפינה הזו >< חברה שלי חזרה מחו"ל. קניתיי דיסק של לד זפלין!!! היה לי שבוע טוב נועה ויערה היו אצלי יומיים והיה הכי כיף בארץ!!! עקץ אותי יתוש בכל הגוף ;;
B Beautiful Tragedy New member 30/7/08 #17 יוווו לד זפלין../images/Emo99.gif.../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif איזה דיסק? D:
T Touched By Angels New member 29/7/08 #5 חזרתי לפה. ^^../images/Emo219.gif אני מניחה שאתם מכירים אותי. P: יש לי כמה שירים של דייסייד. חם. מחר יהיה עדיין חם.
חזרתי לפה. ^^../images/Emo219.gif אני מניחה שאתם מכירים אותי. P: יש לי כמה שירים של דייסייד. חם. מחר יהיה עדיין חם.