כי מחר לא יהיה לי זמן לפתוח, כנראה.
R Rose131 New member 10/8/08 #1 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif כי מחר לא יהיה לי זמן לפתוח, כנראה.
L linkintrance New member 10/8/08 #2 ../images/Emo181.gif יום שלישי פסיכומטרי יש בעלים חדשים למסעדה וויפי! אין לי זמן לכלום! אולי השבוע אתחיל שיעורי נהיגה עוד לא קניתי הכל לבי"ס..אבל נכון שאלה הקניות הכי כיפיות, כאילו עטים ומחברות..רק אני מתלהבת מזה? שבוע מעולה לכם!
../images/Emo181.gif יום שלישי פסיכומטרי יש בעלים חדשים למסעדה וויפי! אין לי זמן לכלום! אולי השבוע אתחיל שיעורי נהיגה עוד לא קניתי הכל לבי"ס..אבל נכון שאלה הקניות הכי כיפיות, כאילו עטים ומחברות..רק אני מתלהבת מזה? שבוע מעולה לכם!
T The Ocean Girl New member 10/8/08 #3 בהצלחה בשיעורי הנהיגה ../images/Emo140.gif או בטסט או גם וגם..
T The Watery sky angel New member 10/8/08 #7 *תורמתמהידעהמורחבשלי* טסט זה אחרי הרבה זמן,והיא הרי רק התחילה שיעור נהיגה,אז אי אפשר גם טסט ביום שהיא התחילה ללמוד
*תורמתמהידעהמורחבשלי* טסט זה אחרי הרבה זמן,והיא הרי רק התחילה שיעור נהיגה,אז אי אפשר גם טסט ביום שהיא התחילה ללמוד
T The Ocean Girl New member 10/8/08 #10 ברור ../images/Emo6.gif אבל אחרי שיעורי נהיגה יש טסט לא? אז שיהיה לה בהצלחה לעתיד
T The Watery sky angel New member 12/8/08 #24 ../images/Emo4.gifאני עונה למה שרשמת ראשון. אני לא הורסת.
5 5ifi New member 11/8/08 #15 גמני אוהבת קניות לביתספר!!!!../images/Emo7.gif וסיימתי.... למה גמרתי י"ב למה???? חחחח-NOT!!!!!!!
T The Ocean Girl New member 10/8/08 #4 אני סוף סוף התחלתי צייר 2 ציורים! אחד מהם נהרס.. ראיתי הרבה היום שעות כמו 23:23 ו00:00 זה מגניב הפרק של על טבעי היה מעפן.. ועוד אחד אחרון החבר הדמיוני שלי נפרד ממני!! מה אני אעשה בלעדיו? שמואל! תחזור! אני אוהבת אותך!
אני סוף סוף התחלתי צייר 2 ציורים! אחד מהם נהרס.. ראיתי הרבה היום שעות כמו 23:23 ו00:00 זה מגניב הפרק של על טבעי היה מעפן.. ועוד אחד אחרון החבר הדמיוני שלי נפרד ממני!! מה אני אעשה בלעדיו? שמואל! תחזור! אני אוהבת אותך!
T The Watery sky angel New member 11/8/08 #21 ראית מה החופש עושה לתלמידים משועממים?../images/Emo6.gif