tatia

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

רוצה להגיד לכולם שאני שמחה , שאתם אוהבים דברים שאני מעלה כאן, כי אני בוחרת אותם לפי הטעם שלי ודעת אצמי :) , ותודה לכם על כל המילים היפות ותודות שהופנו עלי. אני פשוט לא מספיקה להגיב לכל ההודעות:) אז תסלחו לי , מי שלא קיבלה עדיין תשובה... יש לי בתור תרגום לכובע מצנפת והסבר על קבצי תמונות, ראיתי שבתיה4 כבר הסבירה חלק אחד מהפשרויות , יש עוד.. חוץ מזה אני מכינה לכם עוד כמה תיקיות חדשות:))) ומתי לסרוג??:)))))))))))

iris3111

New member
טטיה ראית כמה הן מתלוננות, אין אוכל

ילדים מוזנחים הבעל מחכה ברבנות....ועוד כהנה וכהנה תלונות. אני מתכננת "מילחמת גיהד" אפציץ אותן באתרים ככה שיתפוצץ להן המועדפים..... שילמדו שאסור להשאיר אותי לבד בלילה. ולמה כי אז ניכנס בי שד החיפושים מה לאכול ומה ליזלול ובימקום זה מצאתי פטנט: מכינה לי כוס תה טעים ועוגיה קטנה ואז.... לא קמה מהכיסא ושוכחת לןצאת מהמחשב. יופי של דיאטה חה חה חה. וברצינות טטיה תודה לך על העזרה והאיכפתיות והרצון לעזור לכולנו כאן.

iris3111

New member
שרון... איפה את? תיראי את הבנות שלך

רק מיתלוננות ואת לא מגיבה? לא מתאים... או שאת מסתתרת ומתכננת הפצצת יצירות?

haya53

New member
מצטרפת לברכות

איריס אני מצטרפת אליך בברכות לטטיה ולכל חברות הפורום המקסימום ולשרון בראש הפירמידה כל הכבוד לכן על שיתוף הפעולה מי ייתן וזה ימשיך לנצח.

Ginger10

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo51.gifלך שאת כאן איתנו!! וכל כך

עוזרת לנו!!

את עושה עבודה מצויינת

רואים שאת אוהבת את הסרגיגה וכל מה שקשור בה. בטח כשאת לא ליד המחשב את חולמת עליו ומתכננת מה לעשות, לסרוג ולענות. כל הכבוד לך. את אוצר

למעלה