yeah yeah yeahs אחלה להקה אני ממליצה בחום לכולכם לשמוע אותם שירים ממולצים BANG MYSTERY GIRL
A arigri New member 13/8/02 #1 ../images/Emo45.gifyeah yeah yeahs../images/Emo91.gif אחלה להקה אני ממליצה בחום לכולכם לשמוע אותם שירים ממולצים BANG MYSTERY GIRL
../images/Emo45.gifyeah yeah yeahs../images/Emo91.gif אחלה להקה אני ממליצה בחום לכולכם לשמוע אותם שירים ממולצים BANG MYSTERY GIRL
S star breather New member 13/8/02 #2 וגם art star our time חמודים ביותר! aaaaaarrrrrtttt staaaaarrrrrr כן כן. np - katatonia - dispossession
וגם art star our time חמודים ביותר! aaaaaarrrrrtttt staaaaarrrrrr כן כן. np - katatonia - dispossession
N nery New member 13/8/02 #3 נו באמת מתוך 5 שירים שהם הוציאו עד עכשיו, כולם באי.פי מסכן שעולה 40 שקל, אתם ממליצים 4? למה לא כתבתם את הטראקליסטינג פשוט? אבל זה באמת אי.פי חמוד, כזה גאראז´ אופנתי ומגניב. אבל בטח כבר שמעתם על זה, אז אני לא אקשקש הלאה.
נו באמת מתוך 5 שירים שהם הוציאו עד עכשיו, כולם באי.פי מסכן שעולה 40 שקל, אתם ממליצים 4? למה לא כתבתם את הטראקליסטינג פשוט? אבל זה באמת אי.פי חמוד, כזה גאראז´ אופנתי ומגניב. אבל בטח כבר שמעתם על זה, אז אני לא אקשקש הלאה.
S star breather New member 13/8/02 #4 אני המלצתי על השירים שאני מכירה. אני לא מכירה אחרים מהאי.פי, אבל את מה שאני כן מכירה אהבתי. אהמ. np - einsturzende neubauten - sabrina אלוהים, השם הזה...
אני המלצתי על השירים שאני מכירה. אני לא מכירה אחרים מהאי.פי, אבל את מה שאני כן מכירה אהבתי. אהמ. np - einsturzende neubauten - sabrina אלוהים, השם הזה...