אוי ארגנטינה לאן הגענו???

lailaein

New member
../images/Emo46.gifאוי ארגנטינה לאן הגענו???

גלגלי הצדק פועלים פה נהדר תקראו את הכתבה הבאה

../images/Emo67.gifהאמת המרה היא שלא מפתיע אותי

ארגנטינה היא מדינה עם השופטים הכי גרועים ואכזרים שיש. תראי כמה תיקים נפתחו שם ולעולם לא נסגרו. זה עצוב, עצוב מאוד... מצמרר...!!! איך לא בדקו את הילדה גינקולוגית לאחר התלונה על האונס? איזה טימטום לטשטש הכל כדי לשחרר את השוטר המגעיל מ11 שנה בבית סוהר(בכל זאת 11 שנה על אונס???זה לא מעט מידי?) ולטעון שיכול להיות הריון ללא חדירה .

pepe chatruc

New member
אין הוכחה לחדירה חדירה...../images/Emo4.gif

לא מפתיע שזה קרה בנאוקן , לא יודע מי עומד בראש הפרובינסיה עכשיו אבל שעבדתי שם זה היה פשוט מגעיל כל ההתנהלות של ה"שלטון" המקומי.... בעצם במחשבה שנייה אני לא אוהב אף פוליטיקאי וגם לשופטים (בישראל או בארגנטינה) אין לי יותר מדיי הערכה ככה שפשוט נשארתי עם הזעזוע מהמקרה הנוראי הזה. אגב אם אני זוכר נכון וממה שסיפרו לי בהפגנה שהשתתפתי , בעקבות מקרה דומה של אונס לפני כמה שנים בו הקורבן נכנס להריון , עבר חוק שמאשר לבצע הפלות במקרים כאלו. את יודעת איפה עניין ההפלות עומד היום בארגנטינה?

lailaein

New member
לגבי חוק ההפלות

יש חוק שמאפשר הפלות במקרה של אונס אבל שנה שעברה למשל היתה בחורה עם בעיות נפשיות שנאנסה והיתה בהריון ופנו לבית משפט לקבלת האישור להפלה אבל השופטת שהיתה קתולית בניגוד לחוק לא אישרה לה (ממש חוצפה) פנו כמובן לבית משפט גבוה יותר שבסופו אישר אבל המסכנה היתה כבר בחודש חמישי אם כל הפרוצדורה אז הרופא בבית חולים לא רצה לעשות לה כי זאת כבר לא הפלה רגילה אלא לידה שקטה. בסוףףףףף איזה רופא פרטי הסכים לעשות לה את ההפלה בחינם במרפאה הפרטית שלו. מה קרה לשופטת הזו אני לא יודעת בטח כלום כמו לכל המושחתים פה. מקרה אחר דווקא לא אונס אבל אבסורד נוסף שהיה פה שנה שעברה היה במיסיונס מקרה של בחור שנדרס והיה לו מוות מוחי, אז המשפחה החליטה לתרום את אבריו. אחרי המקרה המשפחה תבעה את הדורס על מוות ברשלנות והשופט החליט לזכות הנאשם כי לטענתו הקורבן לא מת מהתאונה אלא מכך שניתקו אותו מהמכשירים בשביל לתרום את האברים (שופט חכם מאוד). מה מתווסף לאבסורד???? אותו שופט הוא זה שחתם על האישור לניתוק מהמכשירים בשביל לבצע את התרומת אברים. כמובן שהנאשם היה מקורב לשופט אבל זה פרט שולי ולא רלוונטי......

pepe chatruc

New member
תודה על התשובה

המקרה של הבחורה החולת נפש זה מה שסיפרו לי עליו , הבנתי שזה היה מקרה מאוד ראשוני בעולם המשפט הארגנטינאי... אני נתקלתי בדברים כאלו גם רק יותר בצד הכלכלי...

למעלה