אוף נמאס לי

../images/Emo46.gifאוף נמאס לי ../images/Emo46.gif

דיי כל פעם שאני באה לצפות בתוכנית אני נרדמת...הספקתי לראות כמה תוכניות בחופש הגדול כשעוד לא למדתי ועכשיו כשיש לימודים אני חושבת שהשעה על התוכנית היא לגמריי לא במקום...התוכנית מאוד מעניינת ואני נהנית לצפות בה,אבל למה לא מתחשבים בתלמידים שרוצים גם להספיק לראות את התוכנית וגם לישון?? כמה חודש שאני נרדמת כמה דקות לפני תחילת התוכנית כי זה בשעות ממש מאוחרות ונמשך עד לשעת בוקר מוקדמת.. אז אולי שמישהי יעשה משהו ויקדים את התוכנית??? כי אפילו אם התחלתי לראות אותה אני נרדמת אחרי 20 דקות חצי שעה ומפספסת את הדברים הטובים..אין לי מה להגיד על התוכנית ותכנייה.היא מצויינת! אבל חבל שלא מתחשבים בצופים שלה שצריכים יום אחרי לקום בבוקר מוקדם וללכת ללמוד ועקב כך מפסידים תוכנית שווה!!! מקווה שייקחו את זה בתשומת לב!

בנאשי

New member
../images/Emo45.gif כנ"ל!!!!!

צודקת ב-100% צריך שיקדימו את זה לא בהרבה..בחצי שעה פחות או יותר..ככה לא נרדם..וזה גם יגמר מוקדם...וככה כולם ירוויחו שמוליק ורשת ירוויחו רייטינג..כי יראו יותר (כי לא ירדמו) וגם אנחנו נרוויח בזה שלא נרדם בחלקים היפים של התכנית/או בבצפר.. ליאור

S H I L G I

New member
בשבועות האחרונים

הפסדתי הרבה תוכניות של טיאר מה לעשת פשוט נרדמתי בלי לשים לב למרות שהחזקתיא ת עצמי הבעיה היא גם שהפרסומות הן איזה 50% מזמן התוכנית וזה רק לוקח יותר

למעלה