|אייקון של רותם עצבנית|

faith2

New member
../images/Emo46.gif|אייקון של רותם עצבנית|../images/Emo46.gif

שמעו! אני בשיא הכיף..רואה משמר המפרץ.....את העונה האהובה עליי (אחריי עונה 3 -5)..ומה אני רואה? שירשור עלבונות, ריבים, מה זה צריך להיות? די!....שכל הצדדים יהיו בוגרים ויעשו סולחה! מפורום נחמד, הפכו לפורום ריבים ועלבונות?...אולי אני אבקש מהנהלה לשנות את השם?...."בית שמש והסביבה- ריבים ועלבונות"...מה אתם אומרים...מתאים?.... אולי די! תפסיקו לריב, ותתחילו לתקשר! אם כל הכבוד, אנשים כבר לא אהבים להיכנס לפורום הזה! ועזבו את העובדה שיש לי שני מהנהלים חשאיים שקוראים ונכנסים לפורום הזה קבוע...מה הם יחשבו???

SurfinGirl

New member
עם כל הכבוד רותם..

ועם כל אהבתי אלייך- את זה היית צריכה לרשום ברגע בו התחילו לרדת עליי.. הגעת מאוחר מדי.

faith2

New member
ברגעיםם אלו ממש...

סיימתי לקרוא את השירשור... בנוגע לשירשור הקודם......חבל שהוא נמחק- אבל היו 2 הודעות תמיכה!!!!

אנחנו רק מתווכחים...

כמו כל הישראלים במדינה הזאת. תתפלאי לשמוע שפורום זה גם מקום להתווכח, כל אדם מביע את דעתו וזה בסדר גמור. יש נושא מסוים, מתווכחים עליו וזהו. את לא צריכה לחשוש מהשרשור הענק שנפתח, אחרי הכל זה רק מנפח את הפורום. זו לא הצפה אלא רק וויכוח.

לא קיבלתי שום הודעה...

ולפני שאת רצה לשלוח אני כבר אומר לך שאל תעשי את זה. למה? ככה.

SurfinGirl

New member
לא דיברתי אלייך בכלל

בקושי שאני רוצה להשאיר לך הודעה פה אז בכלל לשלוח לאי סי קיו..

faith2

New member
אמיתי...

עם כל הכבוד שגם אתה מהנהל בתפוז... אני לא אוהבת ולא מסכימה עם כאלה ירידות בין חברי הפורום... נכון פורום הוא גם מקום להביע דעה, להתכווח...אבל עברתם את הגבול!, ירדתם כבר לפסים אישיים... תפסיקו, אתם רק הופכים את הפורום כאן, למקום שלא כל כך כיף להיכנס אליו.

אל תדאגי.

אני לשלומית/אנווה (ענווה, איך שלא רושמים את השם שלה), כבר לא אגיב יותר. פשוט כי אין טעם. ובגלל שהפורום יחסית חדש ואת מנהלת חדשה אני גם לא רוצה לבעס אותך ולהרוס לך את המצברוח. אז מצטער ואשתדל לא לעשות זאת שוב (לא מבטיח כלום).

faith2

New member
אמיתי...

עכשיו אולי תסכימו לפתול דף חדש? מבטיחה לך, שאלה שני הנהדרות הכי נהדרות בעולם, אאז מה אתה אומר? ובקשר לזה שאני מנהלת חדשה, אומנם אני מהנהלת חדשה בתפוז, אבל אחריי מספר שנים של ניהול בפרוטוקלים אחרים...

faith2

New member
איואי מה קרה להודעה שלי?

התכוונתי שהן שני הבנות הכי נהדרות בעולם........ לפתול=לפתוח

General Zod

New member
וואי הזכרת לי משהו שרציתי לשאול!!

איך כותבים את השם שלך??????????????????????????????????????? ענווה? אנווה? ענבה? אנבה? או משהו אחר. זאת סוגיה קשה מאוד את חייבת לגלות את הסוד! אני לא נרדם בלילות בגלל זה.

faith2

New member
אני רואה...שענווה...

היא נושא לשיחה מרכזית אצלכם.... חחח...

anava1

New member
חשבתי שאתם בקיאים בשפה העברית!

כנראה שטעיתי...
סתם נמאס לי מציניות...אין לי כוחחח אבל ענווה כותבים ככה ותפרשו את זה בעצמכם... עוד משהו- לא כותבים לבעס כותבים לבאס!

למעלה