אני בעד לסלק את המתרגמת מיד!

../images/Emo46.gifאני בעד לסלק את המתרגמת מיד!

אם לא שמתם לב הלא מתרגמת הזאת תירגמה: "אני שיקרתי אותו,מג" (אם זה היה ככה היום בפרק) ואני עוד חייבת לסבול את זה מכיוון שאני לא יודעת אנגלית טוב!

Charmed24

New member
כן למתרגמת הזאת יש שפת שוק

כשג'ון אשלי וקול ישבו סביב שולחן האוכל, ג'ון הציע לקול להעביר לו את מיץ התפוזים, והמתרגמת הפרחה כתבה: "מה אני יכול |הדגשלהביא לך" במקום לכתוב לתת... אם יש משהו שמגעיל אותי זה שאומרים להביא במקום לתת. ואם היא לא יודעת את ההבדל, שלא יתנו לה לתרגם
חוץ מזה, היא כל הזמן כותבת רמונה קנסארס... זה קסארס, איפה היא שומעת נ' לעזאזל
מישהו יודע לאן אפשר להפנות תלונה רישמית

../images/Emo58.gif על טרישה ואוליביה

תסבירו לי איך טרישה תהפוך למפלצת נוראית?? איך לעזאזל היא תאבד את הצפון, תאשים את ויקטור באונס, תדרוס את טוני, תנסה להרוג את ויקי ביום חתונתה לריאן ובסוף הוא ימות כשינסה להציל אותה, והשד יודע מה עוד בדרך... לאורך כל ה..שנה וחצי(?) שהיתה איתנו לא היה ולו רמז מתרים אחד! איך אפשר לשנות דמות ב-360 מעלות?? אמרו לי שההפלה שיגעה אותה, אבל תראו אותה דווקא עכשיו - היא מתייסרת שלא סיפרה לבעלה שלא נטלה גלולות ורוצה להתוודות, אז אם על כזה דבר יש לה ייסורי מצפון, איך היא תשתגע בבת אחת ותעשה מעשים כאלה חמורים בלי להניד עפעף?? ואני מת שאוליביה תחזור להיות הביץ' מימי פרידתה מנייתן.
היא, בעידוד מייקל, תנסה למנוע ממלקולם זכויות על נייט בבית המשפט... הדוקטור הטובה והחסידה בעלילת אקשן, לשם שינוי... ותודו שבילי נראה טוב היום. חסר לכם אם תגידו שלא! החולצה הלמה אותו. ומעניין למה לניקי יש כאלה רגשי נחיתות??

Dawn12

New member
על בילי וטרישה ../images/Emo8.gif

קודם כל, אם כבר עלתה הסוגייה, אני בהחלט לא נכלל בזרם האנטי-בילי ששורר כאן. אני באופן אישי די נהנה מהדמות שלו ואין לי שום בעיה עם דיוויד טום. הקשרים המשפחתיים בהחלט עזרו לו לקבל את התפקיד, אבל יכולת המשחק שלו סבירה בהחלט ואם תציצו בגלריות תראו שבעתיד הוא גם יראה טוב יותר.
טרישה לא תהפוך למפלצת נוראית! היא תהפוך למופרעת חיננית שכולנו עוד נתענג ממעשיה. כמו שאמרת, הסיפור מתחיל כבר עכשיו. טרישה לא תשלים עם ההפלה ותתחיל לדחות את ריאן ממנה בכל דרך אפשרית. במקום להתמקד בנישואיה, מטרת חייה תהיה להרוס את היחסים של טוני ומייגן. סימנים לכך שהיא שונאת את טוני (ובצדק) ראינו כבר מזמן, כך שאם מוסיפים לזה טראומה אישית וחוסר יכולת להתמודד איתה, אפשר להבין מה גרם לטרישה להתחרפן.

python 4

New member
טוב שכך,../images/Emo58.gif

GO טרישה! מזמן כבר לא היתה לנו התחרפנות טובה בסדרה הזו. טוב שתהיה מישהי שתכניס קצת חיים (חי חי) לסדרה. ואם היא פוטרת אותנו מנוכחותו המעצבנת-משהו של טוני החדש, מה טוב. אגב בילי, אני אומנם אנטיבילי שרוף אבל אני מוכן לחכות לימים שבו הוא יראה טוב.. בנתיים הוא סתם צורב את המסך שלי. 33 אינץ', לא חבל?

אור2221

New member
היא משוגעת נהדרת

אני לא צוחקת, עד עכשיו טריש הייתה אחת מהדמויות המעצבנות ביותר, היא משתגעת ופתאום כל יכולות המשחק של השחקנית יצאו החוצה. אור.

למעלה