אני כועסתתתתת

shahar666

New member
../images/Emo46.gifאני כועסתתתתת../images/Emo70.gif

אנשים
אני בשיא העצבים שלי עכשיו
אתם שואלים למה?! אז ככה! יש עוד זמרת חוץ משאקי שאת המוזיקה שלה כיבדתי וחיבבתי והיא ארביל לאבין אבל לפני כמה דקות ניכנסתי לפורום שלה והזדעזעתי לראות שאחד מהמעריצים שלה תירגם מאתר שלה באנגלית כל מיני ציטוטים של אבריל אבתם בטח שואלים מה הקשר לשאקי
אז הינה הקשר!
אבריל פתחה פה על שאקירה ועוד על מספר זמרות אני מביאה לכם ציטוט מההודעה של אותו מעריץ על כריסטינה אגילרה:"כריסטינה מי?חשבתי שהיא מתה?" על פינק:"אני חושבת שהיא די קולית היא פשוט ניראית לי די פוזאיסטית" על בריטני ספירס:בריטני ספירס "is such a ho cake". על שאקירה: "אנשים כמוה בכלל לא היו צריכים לקבל חוזה תקליטים, שתלמד קודם אנגלית"
ועכשיו נישאלת השאלה מי היא אותה אבריל לאבין ילדה קטנה שאין לה שום ניסיון במוזיקה אומרת דבר כזה על זמרת גדוןלה כמו שאקירה שבתחום כבר יותר מ11 שנים
אני פשוט הזדעזעתי
זה נוראי
אין לה זכות להגיד דבר כזה
שקודם היא תגיעה לרמה של שאקירה ואז נדבר ובינתיים היא לש ווה את הציפורן של האצבע הקטנה של שאקי
אז שתשב בשקט ותמות מקנאה!!!!!!! אני מצידי כבר לא מעריכה את הזמרת הזאת
אני חושבת שהיא סתם ילדה קטנה שרוצה קצת צומת לב אז היא תופסת תחת ויורדת על כולם!!!!!!!!!! האמת אני גם נורא מאוכזבת ממנה

perrinat

New member
../images/Emo4.gifעזבי אותה......../images/Emo103.gif

סתם ילדה קטנה, מופרעת ומעפנה...... שונאת את האנשים שיורדים על כולם........ אנשים ממורמרים.... מי בכלל נתן לה חוזה תקליטים?
שאקירה מפרגנת לכולם!!!!!! ממש לא צריך להתרגש ממנה.......

חתולללה

New member
מהההה?????

מה המסכנה הזאת בכלל פותחת את הפה על שאקירה? הייתה מתהההההההה להיראות כמוה ולשיר כמוה ושיהיה לה קול כמו של שאקירה. סתם כלבה

../images/Emo150.gif../images/Emo6.gif

חחחחחח אני חושבת שאווריל סתם ** * ** *** שלא יודעת לשיר ראיתם איך היא שרה בLATIN AMERICA AWARDS הטקס הזה שהיה?~!??~!?!?! היא סתם ילדה קטנה לא מבינה מהחיים שלה .... ! על מי היא פותחת את הפה!? על שאקירה ?! חההה !
שתשתוף אותו בסבון קודם !

smgfan

New member
דבר ראשון, היא ממש צריכה להחליף

בגדים... העכברה המחומצנת הזאת עם 10 קילו שחור בעייניים! ושנית, עכשיו הכל התלהבות, אני רוצה לראות אם היא תעבור בהצלחה את האלבום השני או השלישי שלה...רק אחרי זה היא תוכל לדבר על זמרות כמו שאקירה או בריטני. ובכלל לא צריך לשים עליה. מי היא בכלל??!?! אני יותר גדולה ממנה אפילו! סה"כ פוסטמה בת 17 שמחפשת תשומת
ומשתחצנת! למרות שחייבים להודות, יש לה קול יפה ושירים טובים... כזמרת- היא טובה, אבל כבן אדם- לא הייתי אפילו מסתכלת עליה.

smgfan

New member
טוב, אולי הגזמתי קצת עם כל הקטע של

הפוסטמה והירידות... אבל, באמת שלא יפה מה שהיא אמרה. היא לא צריכה לשפוט אנשים שהיא לא מכירה אישית. היא באמת אכזבה אותי, אבל תשמעו היא עדיין צעירה היא לא חושבת על כל מה שהיא אומרת ולפעמים אולי נפלט לה מהפה משהו בטעות שהיא לא התכוונה אליו ברצינות בהכרח. ואז התקשורת והעיתונים עשו מזה בלגן שלם. אי אפשר לדעת...

Fearless

New member
תנו לי להגיד לכם משהו-מניסיון.../images/Emo4.gif

אתם לא יכולים להגיד כלום על אף אחד. אני רוצה לשתף אתכם במשהו קטן...
לפעמים,תהילה והרבה קהל,או צהובונים, יכולים לגרום לאנשים להגיד דברים רעים עד רעים מאוד... קהל,לחץ,מעריצים... ואם אבריל אמרה את זה,שתגיד. שיהיה לה בהצלחה. שיהיה לה במזל טוב
אנחנו חושבים אחרת
שאקי שלנו יודעת סופר דופר אנגליש
ואם למישהו דעה מסריחה בנידון? שיזמר אותה למישהו שבאמת רוצה לשמוע. ובכל אופן,לא צריך לנקוט בקללות או האשמות. הילדה כנראה עדיין לא מבינה הרבה מהחיים שלה... והיא עוד תלמד משאקירה שלנו,איך מתנהגים מבוגרים.
שלא צריכים להשמיץ ולהפיץ כל מיני דברים מגעילים על אחרים, בכדי לזכות בקצת יחס... נו-אבריל לאבין...רק התחילה את הקריירה בתור ילדונת בת 18-17. ותגידו לי,גם המוזיקה קובעת,לא?

למעלה