אני מרמה נורא...

../images/Emo46.gifאני מרמה נורא...

מה לעשות, אני ממש רעבה. לא כל הזמן, אבל זה נורא קשה. אז רק על זה שלא אכלתי שוקולד כמעט שבוע מגיע לי לרדת לפחות 4 ק"ג, לא? ושום ממתק אחר או חטיף (חוץ מתענוג 0%) אבל פרוסה בבוקר? ברצינות? זה לא רציני. ואני כל הזמן מרחיבה את הארוחות (כוס פסטה? מה אני גמד?) ולא תמיד את הבשר הכי רזה (מה לעשות שחמתי הביאה לי קציצות יום לפני שהתחלתי את הדיאטה? והיום אכלתי עוף בגריל, מה אגיד.. לא טעים.) ונשקלתי אתמול (הדיאטה מיום רביעי שעבר) כי ממש ציפיתי לראות משהו משמח (נכון תמיד בשבוע הראשון יורדים המון כי זה נוזלים?) אז.. לא, ירדתי רק קילו. כמה שנים אצטרך בשביל לרדת 30 ק"ג? לא עדיף להנות מממתקים ואוכל טעים ולרדת לבד (כמו עם בר, גם איתה עליתי 30 ק"ג וירדתי את הרוב אחרי שנה) אוף....

טיפוטף

New member
ליאת, גם אני חשבתי כך והתבדיתי

עם בני הגדול (הריון בגיל 25) עליתי 14.5 קילו, ירדתי הכל תוך חודש בלי שום דיאטה ופעילות גופנית, והמשכתי לרדת בחודשיים הקרובים עוד 6 קילו (כלומר מצאתי את עצמי 3 חודשים אחרי הלידה 6 קילו פחות ממה שהתחלתי את ההריון, ואל התחלתי אותו עם עודף משקל!) עם בני השני (הריון בגיל 27) עליתי 18.5 קילו, הורדתי 16.5 תוך חודש חודשיים, וסחבתי עוד 2 קילו במשך שנה נוספת, אבל הם ירדו בסוף (ללא דיאטה מיוחדת)ואז הצלחתי להכניס את עצמי לדיאטה שבה ירדתי עוד 3 קילו. ואזד בהריון האחרון עם הבת (בגיל 32) עליתי רק 12 קילו, שמרתי כל ההריון על מנת שלא למצוא את עצמי דבה בסוף ההריון, ו... נשארתי עם 4 קילו עודפים שאני לא מצליחה להוריד עד היום! מתנדנדת לפה ולשם, אבל לא הצלחתי ממש להוריד אותם. בשלב מסויים תפסתי את עצמי בידיים, שמרתי חצי שנה על תפריט מאוד קפדני, עם פעמיים שלוש אימון אינטנסיבי בחדר כושר, והצלחתי לרדת 2 קילו (שעלו בחזרה לאחר הפסקת האימונים). מדכא, לא? היות והשוני העיקרי בין ההריונות הוא שהפעם הנקתי שנה ועשרה חודשים (ולא חודשיים שלושה), חשבתי שיש לייחס את העיכוב בירידה במשקל להשפעות ההנקה, היום 3 חודשים לאחר הפסקת הנקה אני עדיין ממתינה שיקרה הנס... ברור לי שההורמונים לא יורדים ביום אחד, והאמת שרק עכשיו, אני מרגישה שהחזה ממש חזר לקדמותו, אז אולי יש למה לחכות גם מבחינת הירידה במשקל...

טיפוטף

New member
אולי תחליטי על יום בשבוע שבו את

חוטאת באכילת ג'אנק (כמובן לא בכמויות אדירות שיקזזו את כל מה שהורדת בשאר הימים)? או כל יום על HAPPY HOUR (בעצם HAPPY MINUTE עדיף) שבו תאכלי איזה שניים וחצי ופלים או עוגיות ב- 100 קלוריות ביחד עם הקפה? לי זה עוזר. חוץ מלפני כמה ימים שפשוט אכלתי את כל החבילה אבל זה היה יום לפני המחזור אז יש לי תירוץ.

רעיון מצוין

שפעם יישמתי (כשהייתי אצל מירי בלקין אחרי גמילה מעישון) והייתי הולכת מהשקילה למקדונלדס... רק שאני חייבת קודם לראות שאני יורדת משהו (מחר בבוקר שקילה עצמית) תודה!

אתי אתי

New member
נו, ומה יצא ???

אני רק רוצה להזכיר שאנחנו כאן כדי לשנות הרגלים וזה - לכל החיים. מה זה משנה כמה זמן זה לוקח? ולגבי הרעב, ממליצה לך קודם כל להתחיל מהירקות. לוקח הרבה זמן יחסית ללעוס אותם, כך שעד שאת מגיעה לחלבון ולפחמימות את כבר יותר שבעה (שובע תלוי בזמן, עד שהאוכל מספיק לעבור את הקיבה, המעיים להספג ולעלות את רמת הסוכר בגוף)

בנתיים כלום... נראה לי שירדתי אולי

קילו אחד מקסימום שניים (יש לי משקל רגיל ולא בהכרח מדויק..) מאוד מרגיז אחרי שבוע שלם של סבל... ועוד ראשון... אבל תודה על העיצה. תיושם..

למעלה