אני עצבנית

RacheLeob

New member
../images/Emo46.gifאני עצבנית

היום הלכנו לקניון וכשחנינו ראיתי בזווית העין מכונית מתנדנדת בחניון. אבל ממש מתנדנדת. בשניה הראשונה חשבתי לעצמי "מי המופרעים שלא יכולים להמתין עד הבית כדי לממש את יצריהם?" אבל אז קלטתי שיש ברכב 4 ילדים קטנים. בערך בגילאי שנתיים עד 6. הרכב היה מותנע וזז בגלל שהילדים השתוללו באוטו. ומי בתפקיד הנהג? הילד הכמעט הכי קטן שם. כמובן שאין מבוגר אחראי. רק 4 ילדים קטנים ואוטו מותנע עם אמברקס משוך (יש להניח שהאוטו היה גם ב-parking). בקלות יכלו ללחוץ על דברים ואפילו להוריד את האמברקס. התקרבנו לשם בעלי ואני כדי לראות אם ניתן לכבות את הרכב שלא תישקף סכנה לילדים אבל בדיוק אז הגיע ככל הנראה האמא וצווחה על בעלי "אתה יכול להירגע, זה לא תכנית ריאלטי"
ואמרה לילדים "מה אתם משתוללים? הלכתי לקנות לכם X" (לא זוכרת מה היא אמרה מרוב עצבים שחטפתי) אמרה, התיישבה במושב הנהג, שמה את הילד הקטן במושב לידה ונסעה. עצבים או לא?
מעכשיו כל מי שהוא אזרח הגיוני עם שכל בראשו שרואה מעשים חמורים של אנשים דבילים יזכה לתגובות מלגלגות? זה מה שהתכנית גרמה? שלאנשים חסרי אחריות יהיו עכשיו משפטי מחץ ציניים להצדיק את התנהגותם הפושעת?...

i c u 2

New member
לא חסרים הורים אהבלים

זוהי נטו אשמת ההורים וגם לא בטוח שמישהו יוכל לשנות את זה כי מבחינתם "זה בסדר"

תָּמִיר

New member
במקומך, הייתי רושם את המספר

של הרכב ומדווח עליה למשטרה. (כמובן שהייתי נהיה עד במשפט שלה. טרחה אבל זה שווה). תָּמִיר

נוראי בעיני ../images/Emo122.gif

אני אישית לא מתביישת ומעירה להורים כאלה, ולצערי ראיתי כבר כמה וכמה מקרים כאלו. זה רק מוכיח כמה הערך של הילדים נמוך בעיני הוריהם לפעמים, וחבל-כי במקביל יש נשים שרוצות בכל ליבן ללדת ילדים ולא יכולות בגלל סיבה זו או אחרת.

הפחד הכי גדול זה שמישהו ידקור אותך על שהתערבת

המדינה שלנו א-ל-י-מ-ה! ולך תדע איך דברים יסתיימו מויכוחון קטן וחסר משמעות (יחסית לחיים עצמם!)

למעלה