אני רותח

gils33

New member
../images/Emo46.gifאני רותח

אב חורג נהג לצרוב את בנו החורג בסכין מלובנת. כתבה מוואלה http://news.walla.co.il/?w=/1/1574310&m=1&mid=75220 אני שואל עד מתי?????לעזעזל. למה לא מחמירים את העונשים עם חסרי הישע? איך אדם בתור אדם יכול לעשות דבר כזה לילד? אני לא מגזים כשאני אומר שאני חש את כאבו של הילד.

akavishon

New member
עד מתי?

לצערי - כנראה שתמיד יהיו כאלה מקרים או עד שמערכת המשפט הרחמנית שלו תתאפס על עצמה ותתחיל לתת עונשים מרתיעים והמשטרה תפסיק להתעסק בשטויות.

Master Stav

New member
עצוב ....ומקומם ....

העונשים אינם סבירים וכך נוצר סוג של זילות חיי וכבוד האדם אין לי תשוב לעד מתי , פשוט עצוב לי

Master Stav

New member
ככה זה .....

עכישו אתה זקן השבט ואני חזרתי להיות צעיר שחרחר ..... המיטל אמרה את דברה

schlomitsmile

Member
מנהל
זה אכן מחריד, וזה רק קצה הקרחון לא רק מבחינה מספרית, אלא יש המון ילדים שסובלים מדברים כאילו פחות דרמטיים, אבל לא פחות הרסניים. לא אשכח את עיניו העצובות של נער אחד בן 13 שטיפלתי בו מזמן, שתפקידו המשפחתי היה ללכת עם אבא כשאבא שתה לשוכרה, כדי לגרור אותו אח"כ הביתה... עליו ועל שכמותו לא יכתבו בעיתון, אבל הצלקות הנפשיות צורבות לא פחות.

גרי רשף

New member
כואב הלב

לשמוע על כאלו שנפגעו מאלימות תמיד קשה, אבל קשה במיוחד כשמדובר בחסרי ישע. למי הילד האומלל יפנה? הרי ההורים הם הכתובת היחידה שלו לכל כאב וצער, וכשהם פוגעים בו בברוטאליות כזו אין לו למי לפנות. נורא.

למעלה