אני שונאת את...../images/Emo68.gif../images/Emo105.gif
כווווולם!
בכל הרצינות. לכל אחד יש את המשו הזה שממש ממש מרגיז אותי. -הערה חשובה לפני קריאת הקטע: כל מה שרשום פה נרשם בצורה הומוריסטית בלבד.
-
(מג)- כי היא Little Mrs. Perfect. מה הקטע? אפאחד לא אוהב גם בסדרות וגם בספרים לשמוע על דמויות מושלמות. היא ממש יאפה חיצונית (בלונדה+ עיניים כחולות + חטובה *
*) היא חביבה לכל הסובבים אותה. היא מתקבלת למופע הלהקות. יש לה חבר חמוד ושרמנטי שדומה לסופרמן.
היא לא גזענית, אלא נלחמת למען מטרותיה. (ותישארו עם תחושת הפלצניות של הצירוף הזה.) היא מקובלת בחברה. זה משעשמם, מעיק ומפריע להתחבר עם הדמות אבל הכי חשוב- לאאאא אמין. מתי פגשתם כזה בן אדם? היא גם התנהגה לרוקסאן בצורה מגעילה ללא ספק.
*שיעול**חברה איומה**שיעול*
(פאטי)- כי היא קרציה. נכון שיש את השיר הזה- "כשהיא אומרת 'לא!' למה היא מתכוונת?" פאטי צריכה לשנן שהכוונה ב"לכי!" או "די!" או "מספיק!" היא אכן "לכי!!!", "די!!","מספיק!!" היא גם לגמרי חסרת טאקט. (ע"ע הדייט של מג עם ג'ימי ריילי.) היא מעצבנת.
(ג'יג'י)- כי הוא בגד בבת'. אז נכון, הם היו בהפסקה (חד-צדדית) אבל גאש, אם סיימת מערכת יחסים ארוכה ומשמעותית, אתה לא נכנס למיטה עם בחורה אחרת אחרי שלושה שבועות. והוא גם הרגיז אותי כי הוא צחק עם חבר שלו עם החברה האומנם-קצת-מלאה-אך-עדיין-אדם של בת'. והוא הבריז ללא שום סיבה מהפגישה עם הצייד כשרונות. כמו כן, הוא עושה יותר מדי קטעים של ישות-מיוסרת, והם קטעים כ"כ תקועים.
(ג'ק)- כי (כמו שיפעת נסחה יפה מאוד) הוא חזיר שוביניסט. למה רק ג'יג'י צריך ללכת לקולג'? מג היא כבשה? הוא גם ממש קשוח עם כל המשפחה. וכי הוא ממש לא הוגן עם הנרי.
2 (הלן)- כי היא יותר מדי מרובעת, והאישה המושלמת.
הדת מכתיבה לה יותר מדי את החיים. דוגמא- היא לא תמכה בחברה שלה שעברה הפלה טבעית. גם כי הפרופסור שלה נישק אותה, והיא לא סיפרה לג'ק.
(וויל)- בגלל השאלות המעצבנות והאובססיה בנושא רצח קנדי. כל פרק- "גם הנשיא קנדי בלהבלהבלה?", "זה מה שקרה לנשיא קנדי?" ועוד. הוא בכלל לא מבין את משמעות הרצח והוא היה זה שנתקע עליו הכי הרבה. זה (שוב) לא אמין. ילדים קטנים לא מתעסקים בדברים שהם לא מבינים יותר מדי זמן. וגם ההערצה לג'יג'י מעצבנת. עצה לעתיד- בחר לך מודל חיקוי אחר שלא הולך ומשתרלל עם כל דבר שזז!
(סאם)- כי הוא התחיל להאשים את מג בכל מה שהגזענים בעיריה (ע"ע) קבעו בנוגע לשחורים. מה הקשר בין מחט לתח*?
היא קבעה את החוקים האלו? לאא. היא חושבת שהם נכונים? לאא. אז למה להוציא עליה את העצבים. (שונאת כשעושים לי את זה.) וגם כי... למרות שזה היה בטעות הוא שבר לג'יג'י את הרגל ובכך הרס את סיכוייו ללכת לקולג'. וכי הוא נגרר אחרי הבן-דוד הקיצוני שלו.
(נייתן)- כי הוא אגרסיבי מדי, ומקצין כל דבר. חבוב- אנא רסן את אישיותך המופרעת. אתה סתם מתלהב מעצמך. אם משהו מכעיס אותך ישנן דרכים טובות יותר להתמודד עימו, מאשר ליצור מהומה המונית ולשרוף את החנות החדשה של ג'ק, ולדפוק לדוד שלך (שדרך אגב לקח אותך תחת חסותו והציל אותך מלהיות הומלס) את האפשרות להתקדם במקצועו. הוא ללא ספק הדוכמא הטלויזיונית לביטוי: "הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות."
(רוקסאן)- כי... כי... היא די שרמוטה. למה היא קופצת על כל זכר ברדיוס של 30000 מטר? אולי, אם היא תנסה היא תהנה להיות לבד? כתוצאה מכך, היא חושבת שהיא יודעת הכל כשהיא לא ממש... וכי היא צעקה על פאטי. למרות שהפואנטה הייתה נכונה- זה לא היה המקום שלה לעשות את זה. אבל- לזכותה יאמר שהיא הדמות שאני הכי פחות שונאת.
(פיט)- כי הוא שיכור, לא אחראי, פרמיטיבי, גזעני ושובינסט.
אני רוצה שמשהו ירסס עליו בגז מדמיע.
(הנרי)- כי הוא חננה. נכון, לא צריך להיות קיצוני בתגובות שלך- אבל גם לא צריך לשבת בשקט ולחכות למשיח.
(בת')- א. יש לה את ג'יג'י. ב. למרות זאת ואחרי שהוא לומד לרקוד בשבילה, היא רוצה להיות "אישיות עצמאית". פגרה. מי לכל הרוחות רוצה להיות אישיות עצמאית? אם היה לי כזה חבר, לא הייתם שומעים ממני אפילו לא תלונונית קטנה אחת. ג. כי היא נותנת לאבא שלה להציק את ג'יג'י, ולהיות מגעיל אליו. לא היה לי כוח לרשום על השאר כי הם לא חשובים אבל לסיכום- כולם מעצבנים!
אני
אותכם!