אני שונאת את התנור שלי!

שחמטית

New member
../images/Emo46.gifאני שונאת את התנור שלי!

אוף!!!!!!!!! מהרגע שקניתי אותו ואני אופה בו הוא עושה לי בעיות! עוגות שנאפות בתבנית חד פעמית- לא נאפות נורמלי, יותר משעה לפעמים עד שהוא עושה טובה והן מוכנות, או שאני צריכה להכניס אותן לאפיה חוזרת, עוגות שמרים גם לא יוצאות משהו, רק רוגאלך נאפים טוב, כשאני אופה חלות אני כל פעם אומרת לעצמי שבלי נדר זאת הפעם האחרונה- זה יוצא לי יבש וקשה! עוגה אחת מצליחה לי תמיד וזו עוגת הכושי שנאפית בתבנית של התנור, מה יהיה?
אין סיכוי כרגע לתנור חדש

../images/Emo24.gif

אומרים שלשים תבנית עם מים בתחתית התנור זה עוזר שהחלות לא יצאו יבשות אבל גם לי כל האפיות לא יוצאות מוצלחות. עכשיו יהיה לי תירוץ טוב- התנור... אולי תנסי לשחק עם הטמפרטורה?

רותי410

New member
אז תתארו לכן את הבעיה שלי, אם אני

צריכה לאפות בטוסטר אובן. ובאמת באפיות הראשונות, הכול יצא מזעזע. זרקתי יותר מעוגה אחת, כי התחתית שלה לא נאפתה, עד שהבנתי שהחום העליון חזק אצלי יותר מהתחתון והתחלתי לאפות בחלק התחתון של הטוסטר. עכשיו זה כבר בסדר, אבל עדיין יש לי משימה להצליח באפיית עוגת גבינה. אני רוצה לנסות השבוע, ואני לא מוכנה לתת לטוסטר לנצח אותי. והבעיה עם תנורים שהם לא מתנהגים אותו דבר. אפילו לא תנור מאותו הדגם, לוקח זמן להכיר את השיגעונות שלו, וגם אז לא תמיד זה מסתדר. אז בהצלחה לכן עם האפייה

למעלה