אנשים מה קורה כאן ?

איבגי1

New member
../images/Emo46.gif אנשים מה קורה כאן ? ../images/Emo46.gif

הפורום מת לגמרי, מה יהיה ? מי נכנס לפה מס' פעמים בשבועה ? מישהו יודע כעת איפה הנרי וניקה ? מה עם המפגש ?

הפורום באמת מת.....והיחידים האשמים זה אתם....

אתם לא מנסים להחיות אותו.... אני ניסיתי כמה פעמים אבל לא הצליח.... נסו לפרסם את הפורום בפורומים אחרים.....ואולי זה יעבוד.... ווווווווו....... נוגה, את צריכה להכנס לכאן יותר ולהשקיע יותר.... נכון שלפעמים יש עוד דברים חוץ מהפורום אבל צריך פה השקעה..... אם לא אז צריך מנהל שיעבוד במקביל איתך....זאת דעתי...... טוב אני מנסה עכשיו להחיות את הפורום..... מקווה שתשתפו פעולה.... אמן....חחחחחחחחחחחח

הדבר הכי קל בעולם זה לבוא בטענות אל המנהל/ת.

איזה ישראליות לשמה... האשמים היחידים זה לא המנהלת, אלה חברי הפורום... (שיעול... אופס... שיעול...) מה נגה יכולה עוד לעשות שהיא לא עשתה
נו, באמת... לבוא לבתים של כל אחד מאנשי הפורום ולהכריח אותו לכתוב מהכינוי שלו
זה לא התפקיד של המנהל והיא ממש לא צריכה עוד מישהו שיעזור לה לנהל את הפורום
מה הקטע של הלהיכנס לכאן יותר
כאילו מה, אין לה חיים
אין לה דברים אחרים לעשות חוץ מלנהל את "פורום הנרי" בתפוז
תתבגרו כבר, יא אללה שלכם. לעזאעזל. מניסיון של פרסום פורום אחר בתפוז בפורומים אחרים. לצערי הרב, הם לא אוהבים את זה. זה לא מתקבל בברכה. זה אפילו גורם לכעס מצד חברי הפורומים האחרים כי הם לא אוהבים שמפרסמים אצלם בפורום. אם זה היה עובד הייתי עושה את זה כבר ממזמן. אני רואה שניסית להחיות את הפורום, אבל זה עדיין לא סיבה להאשם ולבוא בטענות. בחייכם, שנה חדשה, ראש השנה, והכל. בואו נפתח אותה ברגל ימין ולא ברגל שמאל. אני מצטערת שאני בוטה מידי והכל, אבל זה מרגיז אותי כל פעם מחדש שכל פעם שפורום מסוים בתפוז לא הכי פעיל בתקופה מסוימת אז ישר באים בטענות את המנהל/ת. ממש כאב לי לקרוא את ההודעה שלך.

איבגי1

New member
דיברתי עם מעיין.

הכל טוב איתה היא והנרי בארת אחרי 4 חודשים בחו"ל ד"ש לכולם, בקרוב מצפה לנו הפתעה שווה לחכות !!!

איבגי1

New member
דיברתי עם מעיין.

הכל טוב איתה היא והנרי בארת אחרי 4 חודשים בחו"ל ד"ש לכולם, בקרוב מצפה לנו הפתעה שווה לחכות !!!

למעלה