בואו נתעצבן!

../images/Emo46.gifבואו נתעצבן!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

טוב! רבותיי, מספיק ודי! הפורום הזה רגוע כמו בית אבות. לא עוד! אני פותחת בזאת שרשור אופטופיקי לחלוטין, שנושאו - עצבים! אתם חייבים לשתף פעולה, אחרת אתעצבן עליכם. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לכתוב מה מוציא אתכם מהכלים. ולצורך השרשור הזה אני גאה להציג בפניכם את... המדגישומטיק! עשו ctrl+c לקטע הבא, הדגישו באמצעות המדגישומטיק וענו על השאלות בהודעה שלכם: שלום, קוראים אותי במקצועי אני מה שמוציא אותי מכליי זה ונוסף על כך רציתי להוסיף תוספת ------------------------------------------------- אני אתחיל. בהצלחה למתעצבנים! -------------------------------------------------

מתעצבנת!

שלום, קוראים אותי נילי (שם אמיתי, השם הבדוי שמור במערכת.) במקצועי אני חיילה משוחררה, מדריכה מהוללת במוזיאון וחרב להשכיר. (?) מה שמוציא אותי מכליי זה החרדים, שמשתלטים על דת יפה והופכים אותה לקקה, ואח כך עוד אומרים לי מה לעשות ואיך ומתי. חלאות!!! הם בטוחים שהתפילות שלהם מצילות את המדינה ומזיזים את השפתיים במקום להזיז את התחת (ולעשות צבא או שירות לאומי, למשל). ונוסף על כך רציתי להוסיף תוספת לו הייתי רוטשילד, לה לה לה לה לה לה לה לה.... אם לא הייתי המנהלת, כנראה הייתי חוסמת את עצמי על מציפנות. שבת שלום לכולם!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

TheSegal

New member
מתעצבנת יחד איתך

שלום, קוראים אותי עדי במקצועי אני סטודנטית ועובדת הייטק סדגש| מה שמוציא אותי מכליי זה 1. שההורים שלי החליטו שזה זמן טוב לעשות שיפוצים באמצע סמסטר, המחשב שלי מנותק לגמרי ובמקום לישון במיטה ביום שישי עד מאוחר אני בורחת מהבית לעבודה כי החדר שלי הפוך 2. בעקבות שינה על מיטות שאינן שלי בעקבות השיפוצים כל הגב שלי תפוס ויש לי צורה של כיסא !!! 3. שאף פעם לא קר במדינה הארורה הזאת 4. שחבורה של ילדים בני 19 לא חושבת שיש משהו יותר טוב בחיים חוץ מלעמוד מתחת לחלון שלי ולהפריע לי לישון בלילה סדגש| ונוסף על כך רציתי להוסיף תוספת אגס הוא נדג'ס, ומוזי הבננה אננס הוא אננס, תופח הוא התפוח !!! סדגש| הודגש באמצעות מדגישומטיק

DDN

New member
../images/Emo46.gif עצבים!!!!

שלום, קוראים אותי דני במקצועי אני סטודנט לתקשורת וטכנאי מחשבים. מה שמוציא אותי מכליי זה הישראלי החצוף, שחושב שמגיע לו הכל, לא תורם בכלום ואז בוכה על זה שרע כאן ושבאמריקה יותר טוב. ונוסף על כך רציתי להוסיף תוספת האמת שרציתי צ'יפס, אבל בגלל שהפשרתי את המקפיא, לא היה לי מקום אז הוא אצל אמא, ואין לי כוח לנסוע לקחת אותו.

CaptainOok

New member
מתעצבן!!!1../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

שלום, קוראים אותי אלון, אבל חברים שלי קוראים אותי אלון וההורים שלי קוראים אותי אלון ואחים שלי קוראים אותי אלון. במקצועי אני עובד היי טק בימים וחנון בשאר הזמן (וגם בימים בעצם, כשחושבים על זה). מה שמוציא אותי מכליי זה שתהי נקודה A שייכת למדינת ישראל ותהי נקודה B שייכת למדינת ישראל, ונתון ש-A שונה מ-B אזי גורר שאי אפשר להגיע מ-A ל-B בלי להיתקע בפקק (או במילים אחרות: הישר AB מכיל פקק P, כאשר P>0 ובד"כ שואף לאינסוף). אה, וגם מנהלות פורום שחושבות שהן יכולות פשוט לגרור את החבר שלהן למחשב ולהכריח אותו להגיב להודעות שלהן בפורום!!! ונוסף על כך רציתי להוסיף תוספת אבל אולי עדיף שלא. הודגש באמצעות מדגישומטיק

ygeva

New member
לא מדויק, ידידי.

אם נשקול זאת ע"פ פרדוקס התנועה של זנון, תנועה זה דבר בלתי אפשרי - כי אפשר להגיע מנקודה A ל-B בגלל הדיכוטומיה (חלוקת מקטע למחיצתו, וחוזר חלילה עד שמגיעים לחלק הקטן ביותר) - אבל מאחר בקו ישר יש אינסוף נקודות - בלתי אפשרי להתקדם לשום מקום!!) שמו לב לדוגמה הבאה: 1.נניח שיש אלון. 2.נניח שאכילס נע מ-א' ל-ב' (ועוצר). 3.אפשר לחלק את התנועה מ-א' ל-ב' לשלבים. 4.אך אין שלב אחרון בתנועה, הוא לעולם לא יפסיק לנוע. 5.אם כן (מ-2 ו-4) יש שלב אחרון בתנועה.6 6.אבל שמחלקים לפי שיטת הדיכוטומיה, אין שלב אחרון. 7.כלומר (5,6) יש שלב אחרון, ואין שלב אחרון (סתירה). מכאן - יש פקק, אין פקק - ממילא תנועה זה משהו בלתי אפשרי.

מעצבן אותי ... הבוס הקקה שלי שאחרי תשע שנים שאני פותח ת'תחת בשבילו אני עדיין צריך להרגיש כמו עובד סוג ב' כי האחרים אצלנו חושבים שזה שאני אחראי על המחסן בנוסף להיותי טכנאי מהמניין אז אני עובד סוג ב' ואני לא שווה יריקה ושצריך למרר לי ת'יום ולברדק ת'עסק כי אני יסדר את זה כמו כלב טוב ... |דגש|סעאמאמו ערס ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif |אייקון של גאננה באטרף של ח'פפה|

Bufreak

New member
אאאעעעההה! ../images/Emo46.gif

שלום, קוראים אותי דוד, אבל אם לא ידעתם את זה עד עכשיו - אז זה ממש יעצבן אותי
במקצועי אני חייל בצבא ההגנה לישראל, מאבחן ביטחוני, או משהו כזה, במחסום בצפון הגדה(תפסנו אמל"ח שבוע שעבר! ייאי! אני מתכוון -
ייאי
). מה שמוציא אותי מכליי זה כשהמחשב עושה בעיות, ואני צריך להתרכז כדי לפתור את הבעיות, ואז אחותי שרה או צוחקת עליי ברקע, ובכלל כשמישהו מדבר בזמן שהמחשב מעצבן אותי
ונוסף על כך רציתי להוסיף תוספת אה, כן, זעתר, אם יש. דוד (תפוח זהבי
)

Bufreak

New member
אה, וגם ../images/Emo46.gif

שהמדגישומטיק לא עבד לי בפיירפוקס, ושלקח לי שעה להבין שאני מטומטם ושצריך להפעיל אותו באקספלורר. bitch! דוד.

DDN

New member
לי המדגישומטיק עבד בשועלאש

למרות זאת, אני השתמשתי במדגיש הרגיל.

למעלה