בוס מגעיל!!!!

• פותח הנושא uti
  • פורסם בתאריך

uti

New member
../images/Emo46.gifבוס מגעיל!!!!

אני חייבת לפרוק קצת כיוון שבטלפון אני לא יכולה....מצותתים וכאלה... הסיפור הוא כזה, התחתנתי ומן הסתם ביקשתי לצאת לשבוע חופש מיני ירח דבש..עשו פרצופים עניינים...לא עניין אותי, אני רציתי חופש
אז נסענו באמת שבוע לפריז, היה מאוד רומנטי...
ו...חזרתי ביום חמישי לעבודה לפרצופים זועפים ומגעילים... והיום שכבר נמאס לי בהחלט מהפרצופים האלה ושאלתי מה הקטע? הוא ענה לי..."שלא מקובל עליו הניתוק הזה מהמשרד ושהייתי צריכה להתקשר למשרד" כאילו מהההההההההההה???? אני הרי נוסעת לחופש למטרה אחת ברורה - ניתוק מהמשרד!!!! בקיצור, אני לא אפרט כאן את הזוועות שהוא אמר לי על זה שזה הפעם האחרונה שאני מתנהגת כך...וכול´ה שבוע חופש לקחתי.... אוווווווווווווווף, הלוואי ולא היו בוסים בעולם!!!!

איזו חוצפה!!!!

מתי אנשיםן יבינו שעובדים הם לא עבדים, ושהעבודה זה ממש לא הדבר הכי חשוב בחיים. ממש מגעיל!

אוףףףף ../images/Emo46.gif זה ממש מרגיז. לפחות אותך

לא החזירו באמצע הירח דבש..... לי עשו הקפצה...... והיו לי עוד 3 ימים של חופש... אבל אני פראיירית שחזרתי ......

uti

New member
מה??????

החזירו אותך באמצע ירח דבש??? מה את ראש ממשלה סמוי??? חצופים!!!! אני במקומך...לא הייתי חוזרת!

אני ממש לא .... ראש ממשלה. אבל

את התפקיד שלי אף אחד במשרד לא עושה....... וזו בעיה..... אני הדפוקה שחזרתי בהחלט

shelycat

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

קבלי ממני חיבוק קרמבו סוכריית מוצץ וגימל ליום נוסף, כאילו שבירח הדבש את צריכה לקחת את העבודה איתך אולי הם מצפים שגם תתחלקי איתם במתנות החתונה?

fila

New member
איזה חוצפה!../images/Emo46.gif

לא שמעתי דבר כזה! לצפות מעובד להתקשר באמצע הירח דבש לעבודה!!!! נו באמת, אז שישתתף איתך בהוצאות ירח הדבש... אם הוא מתכוון שתיהיי גם שם און ליין!! אגב ביום שני כשיצאתי לחופש, אז התקשרו אליי מהמשרד כבר ב- 7:30 בבוקר!!! אז אחרי 12 שיחות בערך שמעון לקח את הטלפון ואמר להם שאני בחופש אז שיניחו לי! קצת לא היה לי נעים אבל הם לא נתנו לי מנוחה!!!

uti

New member
כל הכבוד לגבר!

לא נעים אבל כנראה שרק ככה זה עובד...

fila

New member
נכון... הם באמת הפסיקו להתקשר

בסביבות השעה 10:30 אחרי שהעיר להם...

אביבית1

New member
מה זה החוצפה הזאת ../images/Emo46.gif

טוב שהוא לא ביקש להצטרף אליכם לירח דבש, ועוד על חשבונכם.

מאי26

New member
ממש חוצפה שלא תאמן. אין לי

מילים מעבר לזה, אני עדיין בשוק מהטמטום של הבן אדם הזה.

למעלה