בושה וחרפה.....

פופית1

New member
../images/Emo46.gifבושה וחרפה.....

שלום לכולם ,אני חדשה בפורום אני תושבת קרית חיים רחוב ציפר ליד תיאטרון הצפון ואני רוצה להגיד לכם שאנחנו סובלים קשות בכל יום שיש הצגות .אורחי התיאטרון לא איכפתיים את הרכבים שלהם הם חונים בכל מקום אפשרי איסור חסימת חניה פרטית זה בגדר המלצה אצלם,ישנם כאלה שגם חניה כפולה באמצע הכביש זו חניה מותרת. לבעלי ת.הצפון אין פתרון והאמת היא שהפתרון היחידי זה להעתיק את ת.הצפון מלב שכונת המגורים למקום שהוא לא בעייתי גם מבחינת חניה. בכלל תושבי קריית חיים הם הבן החורג של חיפה,משלמים כ"כ הרבה כסף מיסים לעירית חיפה ולא מקבלים בתמורה כלום לא פיתוח לא כיכרות לא מיזרקות בגלל זה אני בעד איחוד הקריות לעיר הקריות ,יותר תקציבים יותר יחס וכוח..... ואחרי שקיטרתי כ"כ הרבה שתהיה לכם שבת שלום.

ציפי א.

New member
פופית ברוכה המצטרפת.....

נו אחרי שקיטרת לנו ובצדר כי כאן המקום - אז שתהייה גם לך שבת שלום ומבורכת. אגב לגבי מה שכתבת זו בעיה שנסחבת כבר כמה שנים ואיני מבינה למה תושבי הסביבה הקרובה לתאטרון הצפון לא קמים בצעקה ובקול גדול - הרי רק גוש גדול יכול להשפיע כל אחד לחוד קולו נעלם בהמון. לגבי איחוד הקריות לעיר אחת גדולה אז ככל שאני יודעת קרית חיים לר נכללת בעניין, היא אמורה להישאר מונציפלית שייכת לעיריית חיפה ואוטונומיה עצמאית. נכון מה שציינת לגבי איחוד הקריות תקציב גדול יותר ופיתוח ובעקיפין חסכון בהוצאות לתקציב המדינה - ראש עיר אחד, מנגנון אחד וכיו' שבת שלום ומבורכת ציפי

פופוית את כ"כ צודקת!!!!!

אני גם חושבת שקריית חיים לא צריכה להשתייך לחיפה ולמה לא?.?? אנחנו רק על תקן משלמי המיסים ותו לא. ראש העירייה רוצה אותנו בחיפה רק בשביל שנממן אותה ובשבילנו הוא לא עושה כלום.אין פה השקעה בכלל איפה כל הכסף ששילמנו??? אני חושבת שזה ממש חוצפה.אבא שלי רץ הרבה פעמים אחרי מצנע שיתקן חלקים בכבישים שהם ממש גורמים נזק לצמיגים ולמכונייות ולאף אחד לא אכפת... אני ממש חושבת שצריך לאחד אותנו עם הקריות אבל אתם אומרים שזה בלתי אפשרי אז למה לנסות בכלל????????

אורניהו

New member
לתקן כבישים לא צריך לרוץ אחרי מצנע

אפשר להתקשר בבוקר למח' הדרכים בעירייה ולהסביר היכן

ארניהו זה לא היה עיקר הדברים שלי...

מה שרציתי להגיד זה שאף אחד לא שם עלינו(קריית חיים)ורצים לחיפה.כאילו אנחנו רק נספח שלהם וזה ממש לא צודק! אני חלק מחיפה ולא פחות טובים ממנה.יש פה כ,כ הרבה דברים שצריך לתקן

אורניהו

New member
תראי.אני יודע שמעט מאד..

מהתושבים אכפת להם באמת,אז את רוצה שינוי..בבקשה.נסעת בכביש במפרץ-ראית מפגע כלשהו..בור ,חור בכביש,עץ בולט ומסתיר רמזור,ועוד כל מיני.אז שבי לך בבית בשקט בבוקר..קחי ספר טלפונים[אמרת שאכפת לך לא?]ותתקשרי ככה ברגיעה למחלקה שמטפלת שם או שתתני את הפרטים היכן ואיפה.ואז תהיה לך הרגשה טובה שעשית משהו ..ויכול להיות שאולי מישהו שם מפקשש,אש עוד יומיים תתני שוב טלפון אחד ואז נראה.. אין כל ספק שהאחריות היא גם עלינו ,אנחנו גרים פה וצריך להיות לנו אכפת!אף אחד אחר לר יעשה כלום-תעשי את

לידיעתך זה מה שעשינו...

אבא שלי צילם מפגעים בכבישים ושלח את התמונות.ואתה יודע מה שמים על זה??? אני לא צריכה להגיד לך.

GALI02

New member
מחזקת את דברייך-לאף אחד לא איכפת

אבא שלי דיבר בתוכנית של מצנע ברדיו על בעיית הניקוז בחורף ברחוב שלנו. והוא הבטיח קבל עם ועדה שהוא ייפתור את הבעייה. וכלום והוא גם התקשר לוועד קריית חיים שלוש פעמים ובכל פעם הבטיחו שיישלחו מישהו לבדוק. וכלום. רק עצמאות וראש עירייה רציני ייפתרו את הבעייה

מצנע חכם כש...

הוא מדבר ברדיו.גם אבא שלי התקשר כמה פעמים אליו לתוכנית רדיו והוא הבטיח והבטיח כמו כולם רק כדי להרגיע.אבא שלי מכיר אותי אישית ואויי כמה דברים שהוא הבטיח לו.. אבא אפשר להמשיך לחכות כי אף אחד פה לא מתעורר.

למעלה