Veggie John
New member
../images/Emo46.gifבחילת השבוע../images/Emo46.gif,גבירותיי ורבותיי
והפעם ללא עזרה מנטע <יורה מבט נזעם לכיוון מנהלת הפורום הפאשיסטית>. מה הבחיל אותנו השבוע?
אני ורונאל קברנו אתמול חתולה שנפגעה ממכונית. כמעט התפרקתי לחתיכות מרוב בכי. אני לא מתמודדת טוב עם סיטואציות כאלו. זוהי פעם ראשונה שקברתי יצור שהיה חי. (אם כי כל אכילת בשר היא כמו קבורה, לא? חלל הבטן הוא כנראה מקום נאה לקבורה לדעתם של הקרניבורים). לקח לנו כמה זמן להתאושש. אם הנפגע היה בן אדם, מן הסתם לא היו משאירים אותו מוטל בצד הכביש. זה כל כך מתסכל.
אורי ארד חשף בפנינו את האמת המרה על מוצרי אסם, והזכיר לנו בפעם המי יודע כמה שלהיות טבעוני זה ללכת בין הטיפות.
במשמרת המחאה נגד פיטום האווזים לפני שבוע, רועי אמנון ואנוכי התקרבנו כנראה קצת יותר מידי לחלון של מסעדת ´לה גוטה´, והברמן המאפיונר יצא ואיים לשבור לנו את העצמות. הבטחנו להתרחק אבל זה כנראה לא הספיק לו, אז הוא חטף באלימות את שרשרת הפלקטים המפוארת שלנו (תהליך פיטום האווזים בשלבים) והלך משם. כמובן שרדפנו אחריו (אמנון ורועי במילים טובות ואני בקללות וגידופים) והתפתחה מעין תגרה מבהילה שהורכבה בעיקר מאיומים רצחניים מצידו ובדחיפה עצבנית ממני (הוא דרך על הפלקטים!) הוא איים להזמין משטרה, אבל נשארנו שעה לאחר מכן ולא משטרה ולא נעליים (טבעוניות). האחרים מעט הזדעזעו, אבל אני הוצפתי רוח פעילות ודבקות במטרה. לא יכניעו אותנו בקלות! האם גם אתם הותקפתם במהלך פעילות? האם גם אתם עברתם Veggy-Bashing? האם העלו לכם את הסעיף השבוע? ספרו לי!
והפעם ללא עזרה מנטע <יורה מבט נזעם לכיוון מנהלת הפורום הפאשיסטית>. מה הבחיל אותנו השבוע?