בחילת השבוע
,גבירותיי ורבותיי

Veggie John

New member
../images/Emo46.gifבחילת השבוע../images/Emo46.gif,גבירותיי ורבותיי

והפעם ללא עזרה מנטע <יורה מבט נזעם לכיוון מנהלת הפורום הפאשיסטית>. מה הבחיל אותנו השבוע?
אני ורונאל קברנו אתמול חתולה שנפגעה ממכונית. כמעט התפרקתי לחתיכות מרוב בכי. אני לא מתמודדת טוב עם סיטואציות כאלו. זוהי פעם ראשונה שקברתי יצור שהיה חי. (אם כי כל אכילת בשר היא כמו קבורה, לא? חלל הבטן הוא כנראה מקום נאה לקבורה לדעתם של הקרניבורים). לקח לנו כמה זמן להתאושש. אם הנפגע היה בן אדם, מן הסתם לא היו משאירים אותו מוטל בצד הכביש. זה כל כך מתסכל.
אורי ארד חשף בפנינו את האמת המרה על מוצרי אסם, והזכיר לנו בפעם המי יודע כמה שלהיות טבעוני זה ללכת בין הטיפות.
במשמרת המחאה נגד פיטום האווזים לפני שבוע, רועי אמנון ואנוכי התקרבנו כנראה קצת יותר מידי לחלון של מסעדת ´לה גוטה´, והברמן המאפיונר יצא ואיים לשבור לנו את העצמות. הבטחנו להתרחק אבל זה כנראה לא הספיק לו, אז הוא חטף באלימות את שרשרת הפלקטים המפוארת שלנו (תהליך פיטום האווזים בשלבים) והלך משם. כמובן שרדפנו אחריו (אמנון ורועי במילים טובות ואני בקללות וגידופים) והתפתחה מעין תגרה מבהילה שהורכבה בעיקר מאיומים רצחניים מצידו ובדחיפה עצבנית ממני (הוא דרך על הפלקטים!) הוא איים להזמין משטרה, אבל נשארנו שעה לאחר מכן ולא משטרה ולא נעליים (טבעוניות). האחרים מעט הזדעזעו, אבל אני הוצפתי רוח פעילות ודבקות במטרה. לא יכניעו אותנו בקלות! האם גם אתם הותקפתם במהלך פעילות? האם גם אתם עברתם Veggy-Bashing? האם העלו לכם את הסעיף השבוע? ספרו לי!

Eclipsed 0

New member
מהי האמת מאחורי מוצרי אוסם?

לא שמעתי על זה כלום, אשר לקבל דיווח, בבקשה ?

Eclipsed 0

New member
הו, זה...

אי אפשר כבר לדעת מה אוכלים יותר... כתוב על זה שזה פרווה. ממש מגעיל.

Neta558

New member
בחילות מכל הסוגים ../images/Emo46.gif

הסיפור שלך על החתול מזכיר לי סיפור אחר שקרה לפני כמעט שנה... ישבנו לאכול בת"א באיזה מקום של חומוס-צ´יפס-סלט (אני אתעלם מאוכלי הבשר בחלק זה של הסיפור כדי לעדן אותו מעט). לקראת חצות יצאנו לתפוס את האוטובוס האחרון לקומונה. ישבנו בתחנה ופתאום אנחנו רואים ממש מולנו על הכביש חתלתול קטן שחור נחבט ע"י מכונית נוסעת. המכונית ממשיכה בדרכה בלי לשים לב, והחתול מתעוףף על הכביש, הולך כמה צעדים עקומים, מנסה לעמוד וקורס. בעוד אני כולי נחרדת ומבוהלת, ידידי אוהב החתולים זינק אל הכביש, עצר את המכונית שכמעט דרסה את החתול שוב, הרים את החתול והביא אותו אל המדרכה. שניים אחרים קפצו לקנות לו חלב (רגשות מעורבים) וניסינו לראות אם הוא עוד חי בכלל. הוא זז קצת, והיה עם עיניים פקוחות. ניסיתי לתת לו ללקק קצת חלב מהאצבעות שלי (שוב, רגשות מעורבים) אבל בשלב זה הוא כבר דיי התקשה לזוז. באופן מוזר, זה קרה ממש ליד מרפאה וטרינרית, אז הרמנו טלפון לוטרינר. הוא הגיע דיי מהר, יאמר לזכותו, אך היחס שלו החריד אותי אפילו יותר. כשהוא הגיע הכנסנו את החתול, הוא הסתכל עליו כמה שניות ואמר משהו בסגנון של "מה אתם רוצים ממני? החתול הזה כבר מת" ועזב אותו על השולחן. הוא שם לנו אותו בשקית ואמר לנו שנקבור אותו, כי אסור לזרוק את זה לפח. את האוטובוס כבר פספסנו, הוא עבר בדיוק כשהביאו את החתול למדרכה, ואף אחד כבר לא חשב לעלות עליו באותו רגע. חלק חזרו לקומונה, וחלקנו הלכנו לקבור את החתול בים. מצאנו נקודה בחוף זנוח שלא סביר שילדים יחפרו בה בורות פתאומיים, והתחלנו לחפור. טוב, התחלנו אולי לא המילה המתאימה, כי אני עמדתי שם חסרת מעש, מנסה להבין איך הגענו לחוף הים שם חתלתול מת בשקית. הם הוציאו אותו מהשקית והניחו בבור, וכיסינו. הלכנו לנו דיי בשקט בחזרה לרחוב וחזרנו לקומונה
ובחילה עדכנית יותר: מקדונלדס. למה קבענו להיפגש מול מקדונלדס? לא יודעת, התחשק לי לראות איך האוירה שם, מזמן לא ביקרתי במקום. אז חיכיתי לטלי בשולחנות שמול מקדונלדס. אנשים סביבי פתחו שקיות ניר בזבזניות ואכלו גופות בלחמניה כפעולה יומיומית רגילה, וכמעט יכולתי לשמוע את יערות הגשם נכרתים להם. ילדים שיחקו בצעצוע שלהם במקום בגופה, בכלל לא מודעים למזלם הטוב על שהם משחקים בצעצוע ולא מכינים אותו. ואז טלי הגיעה ולקחה אותי ממקום מבחיל אחד לאחר (גרר לטלי). אבל בסוף קינחנו בגלידת סויה טבעונית מדהימה, והכל בא על מקומו בשלום (חוץ מהלידים, היערות, הפרות וכל אלה...).
ישיבה במקדונלדס - חוויה

בחילה משלי

יש לי ידידה טבעונית אשר נעלמה בצורה מדאיגה להחריד בזמן האחרון ללא שום יכולת להשיג אותה...לאחד מספר מאמצים התברר לי שהיא מאושפזת בשל אנורקסיה,וגרוע מכך-הרופאים חושבים ובטוחים שהטבעונות שלה היא תסביך אכילה שנועד לשמור על גזרה דקיקה,ומכריחים אותה לאכול מוצרי סבל ועושק....וזה הפעם השניה שזה קורה. אחות של חברה שלי היתה אנורקסית,ויש לה תפריט המורכב מעוף חובה.(היא צמחונית)...זה ממש לא בסדר!!!! בעעעע טלטול

SMOLANIT1

New member
../images/Emo7.gif אוי....

בגהה נותנים לאנורקסיות להיות צמחוניות.. תגידי לה שתעבור לשם! בארוחת צהריים יש טופו!

למעלה