בחילת השבוע
- קאמבאק/ספיישל!

Veggie John

New member
../images/Emo46.gifבחילת השבוע../images/Emo46.gif - קאמבאק/ספיישל!

שלום יקרים שלי
ראשית ברצוני להתנצל (ויותר מכך- להתענות בחרטה מייסרת [ויותר מכך- לתלוש את שערותיי, כל אחת בנפרד, בתסכול ממנו אין מוצא]) על היעדרותי המבישה מהפורום בשבוע האחרון. תירוץ א-ין. אומר רק כי מחוזות הרומנטיקה קראו לי ואני נעניתי להן.
כך או כך אני מוכרחה לציין שברטרוספקטיבה (שגזלה ממני עוד יום וחצי) החמצתי כמה דיונים פריכים במיוחד (עניניי ´צמחונות - לאן?´ וכד´) , וכתמיד - לא אכזבתם! כל דיון שכזה מרומם את רוחי וממלא אותי גאווה בעמיתיי הלוחמים. *מגלגלת את הלשון אט-אט חזרה אל לועה וטומנת את הפאתוס חזרה במגירה* וכעת לענייננו: הידעתם שפעילות דוכנית הינה מקור פורה במיוחד לבחילות למינהן? מי מבינכם שעברו לפחות דוכן-דוכניים בימי חלדם ודאי יסכימו איתי, שדוכן פעילות מכל סוג המוצב בליבה של עיר, מושך אליו טיפוסים מטיפוסים שונים ועוברי אורח ביזאריים, וכל אחד מהם חש כורח לומר את שלו. כך שהשבוע בבחילה- ספיישל קרציות! --------------- כולכם מוזמנים להיזכר בטיפוסים המרגיזים ביותר שנתקלתם בהם (או יותר נכון נתקלו בכם) בשעת פעילות מבצעית, ולהטיח את רוגזכם במקלדת. דוגמאות טריות מבית היוצר הפרטי שלי (ה8 לנובמבר, רונאל ואנוכי, דוכן במשביר הירושלמי): * שומר בטחון (נוהם): יש לכם רשיון לזה? {מצביע על הדוכן הרעוע}. לאחר היענות בחיוב הוא מפטיר "למה בכלל נתנו לכם?" והולך. * 2 נערות דתיות בגיל העשרה ניגשות לדוכן לאחר עיון בגלריה (מי שלא ראה את הגלריה של י-ם לא ראה את הגלריה של י-ם, שלא לדבר על כך שהוא לא ראה גלריה מימיו
), מעיפות מבט בפלאיירים, ומיד מכריזות: "אנחנו נגד צמחונים וזכויות בע"ח". כשנשאלו נגד מה הן בדיוק נגד, בהו בנו בחוסר אמון, ואז צחקקו והלכו. ונשאלת השאלה -
* שומר הבטחון חזר והביא איתו קולגות (ניאנדרטלים בורים במדים נוספים). כל הג´מעה מתיישבים סביבנו משל היינו הקיוסק של מנש, ומתחילים לשלוח ידיים ולמשש את הסחורה (והפעם לא מדובר ברונאל
) תוך כדי סדרת שאלות/הערות מטופשות במיוחד סטייל "אני צמחוני שאוכל בשר", "איך את חיה על פרחים", הברקת היום "גם אמא שלי בעניין של השטויות האלה, אבל היא גם אוהבת ערבים", השנינה הקלאסית הנצחית "את לא אוכלת בשר? אבל זה טעים" והפחות קלאסית, אך לא פחות שנונה - "יש לך סטיקר על הציצי". *אנחה* קראו לי פרנואידית, אבל זה באמת נראה כאילו כל מוזרי י-ם נוהרים בהמוניהם לכל דוכן שמייצג את קולן של החיות המתות. ועכשיו תורכם.

מאיפה את מכירה את הקיוסק של מנש?

ואני רוצה לוודא שאנחנו מדברות על אותו הקיוסק-הקיוסק בבליך של רמת גן? בבקשה לא לצחוק עליי במקרה של פדיחה מזדמנת

Veggie John

New member
הא הא! ../images/Emo6.gif

סתם
הכוונה היתה לקיוסק אבסטרקטי ובלתי מוגדר, לאידאה של הקיוסקים, אם תרצי. כך או כך, מסרי ד"ש למנש

Neta558

New member
../images/Emo15.gif קרציות! היגג, היגג! ../images/Emo13.gif

נטע מאושרת מחזרתה של הפינה, עד כמה שנטע מסוגלת להיות מאושרת. (אל תתרגשו יותר מדי...) הקרציה המצויה היא זו שפשוט פולטת איזה "נו באמת, אנחנו אמורים לאכול בשר, אנחנו יותר חזקים". הזן העמיד שנשאר לדון בסוגיה, בדר"כ יעזוב את המקום לאחר החלפת כמה משפטים ויסיים ב"כן..אבל זה טעים!". הקרציה "המתוחכמת" תעשה קולות של חיות. למה? לא יודעת. הקרציה הקרציתית תשאר לעמוד להתווכח, בלי שום כוונה לנהל דיון אמיתי. ונשאלת השאלה-אנשים שהולכים ברחוב, לא מתכננים להגיע לאנשהו? לפעמים נדמה שהם שוכחים את עצמם ליד דוכן של משהו שהם טוענים שבכלל לא מענין אותם... והגלריה של ירושלים אכן מפוארת, מודה

Neta558

New member
ושכחתי את החשוב מכל!

ג´ון, איך זה שלא צרפת מתכון להכנת קרציות מטוגנות ברוטב חריף? ומה לגבי קצת קרציות אפויות בתנור? באמת, את מתרשלת!

Veggie John

New member
נטע אהובתי

אני, קרניבורים, לא מכניסה לפה. תרתי משמע. הי הי. <כל ילדי הפורום נא לעצום עיניים ולשיר שירי ארץ ישראל>

pink sunset

New member
ג´ון

כל-כך נכון ומוכר! התחלתי לצחוק מול המחשב בקולי קולות, בסוף ההורים שלי יחשבו שאני משוגעת.. בעצם הם חושבים את זה גם ככה
כניראה שהירושלמים מתוחכמים משהו, אצלנו תמיד הולכים על המשפט של: "איך את חיה על חסה"..פרחים זה כבר יותר מידיי בשבילם :)

xenocide

New member
זה עוד טוב..

אצלי הסיפור הוא אמנם על ידיד שלי שהתגלה כטיפש גמור אבל זה גם סוג של בחילה. הבחור כנראה ראה את הפרק במשפחת סימפסון שליסה הופכת להיות צמחונית והוא מאיזושהי סיבה שואל אותי אם אני מתכוונת להתחתן עם גזר... אבל ההערה שהכי הפריעה לי באה דווקא ממישהו שאני תופסת ממנו: הוא ראה אותי עם החולצה של "לבעלי חיים יש זכויות" והתגובה שלו על זה (והוא אומר את זה כל פעם שאני עם החולצה הזו) היא: "איזה זכות להיות על מנגל?" וזה אדם שמגדל אצלו 4-5 חתולים (הפסקתי לעקוב) וכלבה. הוא אוהב חיות בצורה לא נורמלית והוא מתנגד לפיתום אווזים ולעדלי חלב. אבל הוא אוכל בשר כמו כלום

Veggie John

New member
מה שנקרא מוסר כפול

אחד מהדברים היחידים שילידי האנושות עושים בהצלחה רבה.

זה מזכיר לי...

את כל הפעמים שקראו לי "אוכל חזיר" במסגרת פעילויות של נוער שינוי, ואני צחקקתי לי באירוניה... מילא עוכר ישראל, מילא חולירע, מילא קפיטליסט מסריח, אבל אוכל חזיר?

למעלה