ביטוח לאומי כלבות!

yehuda18

New member
../images/Emo46.gifביטוח לאומי כלבות!

היום בבוקר, אני בא כמו ילד טוב ירושלים, עם כל האישורים והטפסים של העבודה מועדפת, תלושי שכר, הכל. פתאום הפקידה אומרת לי שהיא צריכה לדעת כמה ימים היה הקורס שעברתי, הסברתי לה כמה ימים ושזה מטעם העבודה ובתשלום. והיא אומרת שבגלל שהיא לא יודעת כמה זמן היה הקורס(בימים) ובגלל שלא הייתי באותו זמן במקום העבודה זה לא תופס והיא צריכה אישור מהמעסיק על משך הקורס
סאומו המדינה הזאת, דווקא מי שמשלם מיסים וביטוח לאומי נדפק.

Jan22

New member
יש מצב שהם סתם יעשו לך כאב ראש

עזוב את זה .תעבוד עוד שבע שמונה משמרות ,זה אמור לכסות את ימי הקורס ,לא ? תכסה את מכסת ימי הקורס ,ותשלח אותם לחפש. הם תאגיד ענק ולכן הם יכולים לעשות מה שעולה להם בראש. תחסוך לעצמך כאב ראש ... (תכלס ,אני הייתי הולך וצועק עליהם. אבל זה רק אני . אולי באמת הגישה כאן היא לחסוך את הדיבורים ולהשלים ימים....!!?)

yehuda18

New member
זה לא הקטע אחי

יחד עם הקורס עדיין עברתי את ה150 יום... אבל היא לא מאמינה לי לגבי משך הקורס ורוצה אישור בכתב על התקופה של הקורס מהבוס שלי..

RYaniv

New member
וכבר הספקת להסתכסך עם הבוס ?

אני מתכוון, כשהשלמת את ה 150 ימים זרקת לו עוגה בפנים וחירבנת במשרד שלו? כי אם לא, זו לא צריכה להיות בעיה גדולה מדי להשיג את המכתב הזה. וזה עדיף מאשר להתנגח עם הביטוח לאומי. כן, הם זונות וזה לא חדש, אבל בדברים האלה הם יודעים לנצח.

ReiKo

New member
חחחחח וואלה אחי גם מס הכנסה וגם ביטוח לאומי

מזיינים אותך...... זה בגלל שאתה שחור אחי..... תראה את מייקל ג'קסון, מאז שהוא עשה ניתוח לשינוי צבע עור הוא נהיה סלבריטי, לונה פארק ליד הבית, ילדים בני 8 שמסתובבים לו בין הרגליים..... מה רע

למעלה