בלאט עם הצבא הזה

black hock

New member
../images/Emo46.gifבלאט עם הצבא הזה

הייתי מורעלת ברמות ואז התחיל כל התהליך של החיול ומה כבר ביקשתי?להיות מדריכה מסכנה? וזה לא שאין לי את כל הנתונים שמתאימים, גם מבחינת פרופיל וגם מבחינת היסטוריה של הדרכות ועוד ועוד ועוד. לא התקבלתי. בעסה טוטאלית אבל סה לה וי. עבר לי אחרי איזה חודש+. יותר לא קיבלתי שום זימון ממה שביקשתי במנילה. קיבלתי לרקיע שבכלל לא סימנתי שרציתי ולקצינות שלישות שממש ממש לא רציתי. לרקיע בכלל לא הלכתי ולשלישות היום חתמתי ויתור. הכל היה טוב ויפה אם הם לא היו סתם מטפחים אצלי תקוות שבאמת יש לי איזשהו סיכוי להתקבל לביטאון כצלמת. מה לא עשיתי?פקסים,מיילים,טלפונים אפילו הצקתי לכל בנאדם שפגשתי שאיכשו קשור לביטאון. כלום
ביום ראשון התקשרתי לאיתור ח"א ושאלתי בקשר לזימון לביטאון, אמרו שאין לי שום סיכוי לקבל כי נגמרו המכסות שאלתי מתי יפתחו שוב ופשוט ניתקו לי בפרצוף. הייתי הכי מורעלת בעולם ועכשיו אני מתחילה להתחרט שלא הקשבתי לכל מי שאמר לי לעשות לעשות שירות לאומי
הייתי חייבת לפרוק

De-Panther

New member
אינמהלעשות... לא...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תמיד מקבלים את מה שרוצים בעיקר לא בצבא... הם לא תמיד לוקחים את האנשים שבאמת מתאימים לתפקיד או האנשים שבאמת רוצים לתרום... הם לא יכולים לדעת אם את באמת רוצה לתרום או סתם מחפשת שרות קל או מקומבן... אני למשל רציתי להיות מפעיל מחשב... במקום זה נתנו לי משהו אחר... ואחרי שחשבתי על זה במשך כמה זמן אני דיי רוצה את התפקיד הזה... מי יודע... אולי יציעו לך תפקיד טוב שלא חשבת עליו??

black hock

New member
*הם* הציעו *לי* להיות צלמת בביטאון

שזה בערך חלום החיים שלי אין לי שום פרוטקציות והסיבה היחידה שלא זומנתי למיונים (לטענתם) זה כי אני קטנה מידיי (25.11.87) וממש לא עניין אותם שלא איכפת לי להתגייס לפני 18 ואפילו באוגוסט. מורעלת כבר אמרתי? אני יודעת שלא תמיד מקבלים מה שרוצים אבל אפעם לא חשבתי שמישו יצליח להוציא ממני את הרעל לצבא. במיוחד לא הצבא עצמו
עוד לא התחיל לי השירות ואני כבר רוצה שיגמר כי כל מה שקשור לצבא עושה לי רע.... אולי יציאו לי תפקיד טוב, אולי. אבל מה הסיכוי שבכל"צ של אפריל שזה הגיוס הכמעט אחרון ישאר עוד משו שבאמת שווה יריקה?אפסי

silverhawk

New member
לצערי בדיוק הצבא הוא זה שמוציא

את הרעל מהצבא. אין מה לעשות - זה הצבא שלנו. על כל דבר צריך להילחם, שום דבר לא יבוא בקלות, ואם לא תנג'סי, ותשלחי, ותפקססי, ותתקשרי ותתמידי שום דבר לא יקרה. אבל מה, למרות הכל, בסופו של דבר רוב האנשים נהנים במידה זו או אחרת מהשירות הצבאי שלהם. אני רוצה להגיד לך עוד כמה דברים. דברי איתי בפרטי (וחבל שלא אמרת קודם...).

black hock

New member
הייתי מנגסת אם היה טעם...

כל מה שרציתי סגור והמכסות מלאות
ולא אמרתי קודם כיאני לא אוהבת לדבר על הנושא הזה בגלל זה הרוב התפרץ בהודעה הזאת....

silverhawk

New member
חבל

קודם כל, בצבא אין דבר כזה 'הכל סגור והמכסות מלאות'. השאלה היא כמה פרוטקציה יש. ובכל מקרה, חבל שהצבא יגרום לך להרגשה כזו. באמת. דברי איתי.

black hock

New member
על מה יש לדבר?

אחי דיבר עם מפקד בצפר של עובדה כל המקצועות כמו מודיעין ח"א,בקרים וכאלה המפקד אמר שאין לו איך להכניס אותי כי המכסות מלאות זו הפרוטקציה הכי גבוהה שיש לי...

noosh

New member
הבעיה בצבא היא האטימות

במיוחד כשמדובר בחילות כמו חה"א או חה"י. זה פשוט... עניין של קשרים. וזה חרא, אבל זה ככה. אבל זה לא הכל בצבא, יש המון תפקידים לא מוכרים אפשר ליפול עליהם, יש המון אופציות אם תדחפי. לא יצא לך להיות מדריכה? אולי תנסי תחום אחר שאת טובה בו. תפני לאנשים שאת מכירה שנהנים בצבא ותבקשי מהם המלצות לאיפה הם, ואולי הם יוכלו לסדר לך משהו. לרוב זו לא כזו טרחה בשבילם - בסה"כ להעביר שם. If you can't beat them - join 'em. תשחקי לפי הכללים שלהם ותיצרי לעצמך קשרים. אבל אל תתיאשי מהצבא כ"כ מהר. הכל בצבא תלוי באנשים, וכמו שאת יכולה ליפול במקום ממש גרוע - את גם יכולה ליפול במקום ממש טוב. ואם יש איתך את האנשים הנכונים, יהיה לך כיף, ומעשיר, ואת תהני.

black hock

New member
כולם אומרים לי שמה שחשוב בצבא זה

האנשים ואני יודעת את זה וכבר לא איכפת לי ליפול כמעט לכל תפקיד אפילו פקידה
מה שמעצבן אותי כ"כ זה היחס הנוראי שלהם. זה שאני "רק" מלשבית לא אומר שצריך להתייחס אליי כמו זבל ולנתק לי טלפונים בפרצוף ותאמיני לי שניסיתי כל קשר אפשרי
בכולם קיבלתי אותה תשובה-בכייף היו דוחפים אותך לאנשו, אם לא היו נגמרות כל המכסות....

black hock

New member
כבר יצא לי האוויר מהמפרשים של

המלחמה אין לי כוח עכשיו ללכת להצהיר לריב עם ההורים ויתרתי כבר על לנסות לעשות משו מועיל עם השנה וחצי/שנתיים או כמה שזה לא יהיה ופשוט להעביר אותם הכי מהר שנאי יכולה ולקוות שלפחות האנשים שם יהיו בסדר

ההורים שלך נגד?

מה, עבר צבאי/פמיניסטי בבית?
מה עם למלא מחדש מצברי כוחות? בכ"ז מדובר בשנתיים, עדיף לבלות אותן בצורה הכי טובה שאפשר.

Dizen

New member
סליחה על השאלה הלא קשורה

אבל האם זו מעין משימה בשבילך לשכנע כל אחד שקצת רע לו בצה"ל, לצאת? אני לא אומרת את זה בתור ביקורת או משהו, פשוט כל פעם שאת מגיבה - זה בהקשר הזה. אז תהיתי :]

Dizen

New member
../images/Emo12.gif

מה קפצת? שאלתי שאלה. זה אפילו לא נשאל מתוך עצבים כמו היית מצפה ממני. סתם סקרנות.

black hock

New member
משפחה דיי צבאית

אבא ואמא רסנים והיו בתפקידים דיי בכירים אח תלפיון (9 שנים קבע) אח שני נפל מטיס ועכשיו הוא מפקד על קורס קציני מודיעין ח"א ואני, כרגיל, הכבשה השחורה

ברוכה הבאה לעולם

ולא, החיים לא תמיד פייר. חלק גדול מהיכולת שלך להיות מי שאת כבוגרת תלוי בדרך בה את מסתגלת לכל מיני דברים שלא בדיוק הולכים על פי הרצונות שלך. ב"עולם המבוגרים" מה שמבדיל בין אחד שמצליח לאחד שלא, קשור ליכולת לשמור על האיזון הפנימי וליכולת לתפקד בשלל התפקידים שיש בחיים בכל מיני דרגות לחץ. בשורה התחתונה תמיד מסתכלים על התפקוד שלך למרות כל מה שקורה לך מסביב. אותו הדבר אם היית מקבלת תפקיד נכסף כלשהו בצבא, אבל משהו היה קורה בחייך האישיים, או בבית. האם היית מצליחה לשמור על איזון ולתפקד? החיים באמת יותר מורכבים מאכזבות כאלה או אחרות המלוות את חוסר ההתאמה לציפיות שלך. ובאמת - חשוב לי להגיד שמותר (וגם רצוי) להתאכזב. יש לך על מה. מה שלא רצוי הוא לגרור את האכזבה הזו לכל מיני מקומות שלא קשורים אליה ספציפית ולתת לה יותר מקום ונפח ממה שמגיע לה.

black hock

New member
ההודעה שלי הייתה דיי השתפכות

אני כבר דיי השלמתי שמה שלא יהיה אני אנסה לעשות את התפקיד, גם אם הוא יהיה הכי מצוקמק בעולם, הכי טוב שאפשר ולנסות להעביר תשנתיים האלה סבבה אבל אין מה לעשות, את צודקת

שנקים מועדון? ../images/Emo3.gif

האמת שאין לי מה לומר לך. אני במצבך, פחות או יותר. דבר אחד שלמדתי עם הצבא, זה שאת צריכה להתעקש, לעשות צעקות ולהגיע לכל מקום [בצבא] בגישה של "לא אכפת לי, זה לא שיפטרו אותי או משהו". ביום הגיוס שלך תעשי בעיות. מה הדבר הרע שיכול לקרות? תהיי במעצר בקום? אנשים שהיו שם אמרו שהתנאים נורא טובים.. בהצלחה

black hock

New member
אני רק חושבת על איך אמא תגיב ואני

כבר מעדיפה להכין לכל חה"י קפה
ואם נקים מועדון גם אליו אני לא אתקבל בטח, אחרי הכל אני מתאימה בדיוק

למעלה